Είναι πιο ευκολοδιάβαστο, είναι καλές οι νέες στίλες, και όντως και εμφανισιακά είναι καλύτερο:!:
Τα κολήματα των συντακτών υπάρχουν πιστεύω γιατί γράφουν σαν metalhead και όχι σαν ειδικοί:!:
Ο τρόπος τους είναι τέτοιος που μας φαίνεται ότι το παίζουν ειδικοί:!:
Kai ta dyo ta diavazw…hammer den exw xasei apo tote pou to prwtophra prin apo deka xronia…ta meionekthmata gnwsta…to kalami to kavalhsan edw kai paaaaaaaaara poly kairo kai prepei na nomizoun oti exoun to alathito tou papa…se ligo tha arxizoun na thymizoun epaneklegmenous dithen sofistike starxidistes vouleftes.Theorw dedomenw oti ta pernoun poikilotropws apo etaireies kai (dystixws)ellhnika sygrothmata(den yparxei kykloforia ellhnikhs badas pou na vathmologitai katw apo 7). enw ta kalytera skynika paizoun otan kykloforoun dyskous meloi ths sydaktikhs omadas. Aftoi oi infidel eidika prepei na einai poly kalyteroi apo tous candlemass!!!
Apo th stigmh pou ta katalaveis afta ola mia xara…h kalyterh parea gia to xesimo…sxetika swsth enhmerwsh wraia pena stis perissoteres periptwseis kai kales protaseis ean kai efoson…
to rock hard to theorw metriothta…afto to design eidika einai tragiko…enw mou th dinei pou akoma mas zalizoun arketoi grafikoi apo tis palies invader meres…ase pou den katalavainw kapoies pragmatika metries protaseis tous!!!
over and out
Χωρίς να τους συγκρίνω με καμιά άλλη μπάντα οι Infidel είναι πολύ καλή μπάντα, κυρίως live:!:
Κατά τ’άλλα δεν διαφωνώ ιδιαίτερα μαζί σου!
Ισως και να ειναι πολυ καλή μπαντα, εγω όσο ακουσα ειχα χοντροξενερώσει.δεν εχει σημασία.το θέμα είναι πως σου το πλασάρουν.
Ειναι δυνατόν να βγαίνουν και να σου το βάζουν στα 20 καλύτερα αλμπουμ της χρονιας!!!
Εχουμε υπαρξει 15 χρονών και έχουμε αγοράσει τις προτάσεις τους τυφλά και 7-8 χρόνια μετά γέλαμε.
Αυτό κάνουν να τα μαζεύουν όσο τα παιδιά δεν εχουν διαμορφώση σφερική εικόνα της αγοράς.
Κάτι τέτοιους σαν κι εσένα, ρε μεγάλε, θα ήθελα να σας έβλεπα αν δεν υπήρχε το Hammer πώς θα διαμορφώνατε την εικόνα μόνοι σας.
Ναι, αυτοι με μαθανε τη ειναι μεταλ!!!και εμενα και εσενα και ολουσ μας!!!
Aυτα πιστευουν και αυτοι και νομιζουν οτι είναι οι σωτηρες της μουσικης.
Ασε που στη τελικη απο αυτους δεν εμαθα ουτε τους Despised icon oυτε τους Νecrophagist ουτε τους Dodsefrd ουτε καν τους Lamb of God(για να μην γραψω 5000 ακομα παραδειγματα).
Φιλε μου αλήθεια δεν ξέρω τη γνώμη σου αλλά με αυτά που έγραψα παραπάνω δεν μεταφέρω φήμες ουτε βγάζω κακία, αλωστε οπως ειπα εξακολουθω να το παιρνω το περιοδικο, καποια πραγματα ομως είναι δεδομενα.
Το μόνο πράγμα που είναι δεδομένο είναι άτομα που έπαιρναν το Hammer, έμαθαν από αυτό τι έμαθαν, μετά επειδή έγιναν γνώστες και βρήκαν και το wikipedia αποφάσισαν ότι τελικά το hammer δεν τους κάνει και πάντα και παντού το hammer είναι το καρκίνωμα της ελλάδας κλπ κλπ. Το έχω ξαναπεί και το ξαναλέω: σημασία μεγαλύτερη του δίνετε με το να ασχολείστε μαζί του. Αν δεν το γουστάρετε πια, παρατήστε το.
Σωστός, κι όχι μόνο. Οι μισοί που το κράζουν αν είχαν την ευκαιρία θα γίνονταν συντάκτες με κλειστά μάτια. Κι εκεί θα βλέπαμε τις πραγματικές γραφικότητες.
Δεν έχω σχέση με τους χαμερίστας, αλλά έχω κουραστεί να ακούω όλη την ώρα γι’ αυτούς. Λέει τα παίρνουν απ’ τις εταιρείες. Η δισκογραφική που έχει χίλια μύρια όπλα να επηρεάσει θετικά μια κριτική, λες και χρειάζεται να τ’ ακουμπήσει στο συντάκτη. Αυτό είναι και το σοβαρότερο επιχείρημα κατά του χάμερ. Γιατί τα άλλα είναι αστεία.
Και στην τελική, πέρα από την ευθύνη των συντακτών στη διαμόρφωση αναγνωστικού κοινού, ένα περιοδικό έχει και τους αναγνώστες που του αξίζουν. Αυτούς που βγάζουν κάθε χρόνο καλύτερο μπασίστα το Harris, 4-5 μπάντες κάθε χρόνο, κλπ. κλπ.
Πραγματι ειναι αληθεια οτι σε παλιοτερες εποχες που δεν υπηρχε το ιντερνετ ηταν ισως και το μοναδικο μεσο πληροφορησης για οποιον ηθελε να ψαξει την μουσικη.Θυμαμαι και εγω τον εαυτο μου σε μικροτερη ηλικια ποσο μεγαλη ανυπομονησια ειχα οταν περιμενα να βγει.Οποτε για αυτο και μονο για αυτο εχει ενα respect απο εμενα αφου το εχω συνδεσει με την αθωα παιδικη ηλικια.Ομως…ειναι αληθεια σχεδον ολα τα ασχημα πραγματα που του εχουν καταλογησει οσοι εχουν μιλησει για τα αρνητικα του.Και πραγματικα βλεπω οτι στην εποχη μας αυτα ειναι περισσοτερα απο τα θετικα του.Οποτε συμφωνω και εγω οτι το καλυτερο ειναι να μην ασχολειται κανενας μαζι του αλλα να ψαχνει πια αλλους τροπους να ενημερωθει ειδικα τωρα πια που αυτοι ειναι πολυ πιο ευκολοι. Να σημειωσω εδω , οτι για μενα ειναι πολυ κατωτερο και απο ξενα αντιστοιχα περιοδοκα που εχει κατα καιρους τυχει να διαβασω κυριως γερμανικα και αγγλικα.
Πλέον τα αγοράζω μόνο αν έχουν καμμια συνέντευξη που με ενδιαφέρει…
Κατά τα άλλα, μπορώ να διαθέσω κάπου καλύτερα τα 5 ευρώ…
το penthouse:D
Διαφωνώ το ΜΑΧ έχει και δώρο μουσικά dvd όπως motorhead και Korn
kerrang!
Εγω παντως χρωσταω στο rockhard οτι εμεθα τους obscura,τους οποιους δν σταματω να ακουω…
Συμφωνω.
Και το Revolver επισης.
Βtw, ξαναέπεσε στα χέρια μου το περυσινό αφιέρωμα που είχε κάνει το χάμερ για τους καλύτερους τραγουδιστές. Και διαβάζοντας πιο προσεκτικά είδα ότι είχαν κάνει πολύ σωστή δουλειά παρά τις ατέλειες και κάποιες συνήθεις δόσεις υπερβολής.
Αν έπαιρνες το Metal Hammer του προηγούμενου μήνα θα μάθαινες τους Luna Obscura από τας θρυλικάς Σέρρας:p:wink::!:
το κακο ειναι οτι δεν μπορουν να κρατησουν καποια στανταρ επιπεδα αντικειμενικοτητας-π.χ. ο anselmo,ο lemmy και ο hetfield(θα πεσει πολυ ξυλο)καλυτεροι τραγουδιστες απο kiske και benito,midnight(rip)!!! καταλαβαινω οτι εξαργυρωνουν τη δημοφιλια των συγκροτηματων τους αλλα το θεμα ηταν συγκεκριμενο και αφορουσε την αξιολογηση της φωνης!
ον τοπικ,σπανια αγοραζω hammer,βασικα οταν εχει καποιο αφιερωμα-συνηθως μου τα φερνει ενας φιλος πωρωμενος που το παιρνει καθε μηνα.Ειναι ξεκαθαρο οτι προωθει τα κατα καιρους πουλεν των δισκογραφικων εταιριων με τις οποιες εχει σχεσεις.Επισης,οι δισκοκριτικες βριθουν υπερβολων και μακροσκελων ευφανταστων περιγραφων+παρομοιωσεων,οι οποιες ναι μεν ειναι καλες αλλα μενουν συχνα μακρια απο την ουσια μιας κριτικης,δηλαδη να καταλαβεις τι περιπου παιζει ο καθε καλλιτεχνης στους εν λογω δισκους!γενικα,δε το θεωρω ιδιαιτερως σοβαρο εντυπο,αλλα για να περνας την ωρα σου+να μαθαινεις καποια νεα πραγματακια καλο ειναι!
τωρα το rockhard δυο φορες το εχω διαβασει(ο προαναφερθεις φιλος το παιρνει σπανια:p) θεωρω οτι εχει ενα πιο συγκρατημενο+ισορροπημενο υφος αλλα δεν μπορω να εχω ιδιαιτερως εμπεριστατωμενη αποψη…
πηρε κανεις το τευχος με τα αφιερωματα?η πρωτη 50αδα δεν ειχε τρομερες εκπληξεις αλλα απο εκει και κατω τα πιο πολλα αποτελεσματα ειναι τραγικα.opeth,nevermore,rotting christ,mastodon στους 100 καλυτερους δισκους του μεταλ,χαρντ ροκ?δε λεω οι δισκοι ειναι καλοι,αλλα εχουν να φανε πολλα ψωμια ακομα και να τους χαρακτηρισει κανεις στους καλυτερους.και την ιδια στιγμη στην 200αδα δεν υπηρχαν τα toys in the attic,mob rules και ουτε ενα αλμπουμ των faith no more,king diamond.:lol:
Δν μαρενουν.Προτιμω τα σκετα ονοματα.
Kαι btw ην ξεχνατε οτι ψηφιζe το κοινο.