Ντροπή ντροπή ντροπή!!! Αίσχος!!! :lol: Και επειδή τα πήρα τώρα, θα την πληρώσει και ο freedomofrock! Πάνε τα σουβλάκια που είχα υποσχεθεί! (καλά, σκάω κι εγώ γιατί θα αρχίσει τη γκρίνια ο φριντομ!:roll: )
ον τοπικ: Δε λέω ότι είναι άψογο κάποιο από τα δύο, αλλά μου φαίνεται περίεργο και άδικο που στο poll είναι πιο μπροστά το Ροκ Χαρντ…
Ναι… ότι δηλαδή κανένα δεν είναι άψογο… Πάντως το Hammer μου σπάει τα νεύρα πολύ λιγότερο. Το όλο στυλ… τεσπα, δε θα μπω σε λεπτομέρειες γιατί θα γίνει αρκετά προσβλητικό! :-s
xm, basika - eixa petaksei idea metallas- metallou tou mhna, kairo prin… alla gia xabale kai me asobares synenteukseis…
ti egine kapoios phre to concept, mazepse oles tis gkarsones kai mia apothxhmenh playmate me 2 tonous makeup, kai tous phre sobares synenteukseis pou thn exoun dei kai montela lol !
ta gnwsta mpar exoun oles ki oles 3 orees gkarsones. 2-3 akoma glykes alla oxi orees exoun perasei ana kairous. kai autes htan poly pio sobares apo kapoia psonia kai mprabo tous !
egw eixa pei na gieni epishs tsitsiolina kai death SS … me kapoio latency - pragmatopoihthikan oi euxes mou xaxa !
===================
sta tou thematos twra !!!
to rock hard, basika, einai pio eukolo na mhliseis, pio sygkatabatiko, to idio skata sta reviews, ta opoia einai governed apo ta ads pantou, kai fysika exei enan poly pio sobaro arxyshntakth…
a den exei kai zagogiannh i karaolidh = misw oti melwdiko, xwris kan na t akousw kala kala.
o enas exei myzhthra sta autia, o allos, mallon boulwsan t autia tou apo th marmelada sthn post grunge epoxh.
o karaolidhs kserei ti tou ginete, gia otidhpote DEN exei sxesh me to metal. kalos xrysos, alla gia to pop rock isws !
a kai kseroun na anoigoun kai RAR arxeia sto rock hard !!! \m/ ! RESPECT !!!
Δεν ξερω τι λετε και τις metal queens του μηνα αλλα η Αντζελα ειναι θεα (και απο κοντα ειναι πιο ωραια:naughty: ). Οσο για τα video που εβαλε ο Karja ειναι απλος ελεεινα, για το μονο που θα συμφωνησω ειναι για τους metal fans του πρωτου βιντεο (emo sucks:thumbdown: )
On Topic: απο τα δυο προτιμω το Rock Hard γιατι εχει καλυτερες κριτικες σε μελοδικους δισκους
Υ.Σ. οσο για τους Bon Jovi στο τελευταιο video:x :blow: :lightsabre: :evil: για να μην αρχισω να βριζω
οι πιο παλιοί είμαι σίγουρος ότι μπορούν να τα πουν καλύτερα…υπήρχαν πολλοί μα πολλοί συντάκτες άσχετοι,που έθαβαν έθαβαν έθαβαν και τώρα δεν υπάρχουν πουθενά!
και όλοι θα θυμάστε τι κράξιμο είχαν φάει SOAD και TOOL…και μετά έγιναν εξωφυλλάκι
Οι παλιότεροι συντάκτες δεν ήταν καθόλου άσχετοι! [-X
Ήταν μεταλλάδες! 8)
Καλώς ή κακώς…
Οι παλιές καλές εποχές που το M. Hammer έθαβε συγκρότηματα σαν και αυτά (με εξαίρεση τον Καραολίδη), έχουν περάσει…
Το τωρινό Μ. Hammer είναι τελείως διαφορετικό περιοδικό, ειδικά τα τελευταία 6 - 7 χρόνια… :-s
Για αυτό είδαμε και S.O.A.D. και Tool και Him και πολλά nu κ.τ.λ. #-o
Και απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό με άλλα ακούσματα… συγκριτικά με τα πρώτα 15 χρόνια της ύπαρξής του (1984 - 1999) που είχε καθαρά heavy metal-ικό προσανατολισμό! :-k
Α ρε! Πού είναι οι εποχές του Τσουρινάκη ή έστω του Φλωράκη! :?
Εγώ θα σας θυμίσω έναν συντάκτη, αλλά είναι πολύ παλιός!! Sun knight λεγόταν και είχε μια μόνιμη δισέλιδη στήλη σχετικά με επικά θέματα!! Τον λάτρευα αυτόν τον τύπο!!! Τον θυμάται κανείς?
Yup!Αν και δεν διαβαζα αυτο που λενε φανατικα τη στηλη του,εκει ωστοσο διαβασα για πρωτη φορα τους στιχους απ το The Trees των Rush.Οντως Maiden1979 o Τσουρινακης και ο Φλωρακης ηταν απ τους αγαπημενους.
Αν και πολιτικά - ιδεολογικά διαφωνούσα κάθετα μαζί του, σε μουσικό επίπεδο ήταν μεγάλος γνώστης του επικού metal!
Λάτρης των Warlord (και αυτός), μαζί με τον Χάρη Πρασούλα (ακόμα παλιότερος, αλλά και αμφιλεγόμενος συντάκτης…) μου μάθανε αρκετά πράγματα σε αυτόν τον ήχο, όταν το internet δεν υπήρχε ούτε ως επιστημονική φαντασία! :respect:
Και μενα ο Τσουρινακης ηταν απ τους αγαπημενους μου αλλα οχι αυτος του Metal Hammer, αλλα ο ξαδερφος του που εγραφε στο PC Master για τα adventures. Μεγαλη μορφη!!! :respect:
ΥΓ. Για να μην παρεξηγουμαι τον Τσουρινακη στο Hammer απλως δεν τον προλαβα.