Metal Hammer vs RockHard

Ο Τσουρινακης,ναι!Θεος!Τον διαβαζα φανατικα οταν εγραφε στο θρυλικο Pixel.Τοτε ειχα εναν amstrad 6128(με πρασινη οθονη παρακαλω!8O :lol: ) θυμαμαι και εσκαγα απ τo κακο μου που δεν μπορουσα να παιξω εκεινα τα τρομερα adventures!Ειχε βγαλει και 2-3 βιβλια με λυσεις απο adventures και rpg!Πω,τι μου θυμισες…sorry,off topic!:stuck_out_tongue:

Ό Sun Knight και ο Πρασούλας ήταν το ίδιο πρόσωπο.
Γι αυτό και ο Lord αποκαλούσε τον Πρασούλα (ΕΛΕΪΝΟΣ)…Ηλιόσπορο :smiley: :smiley: :smiley:

'Iσχυε τελικά αυτή η φήμη; :-k

Απορω πως μερικοι ανθρωποι διαβαζουν ακομη Metal Hammer…! Ρε παιδια εκει μεσα το βρισιδι παει συννεφο! Πως δεχεστε να διαβαζεται κατι που δεν σεβεται ουτε τους αναγνωστες του, ουτε τις μπαντες που του δινουν τροφη αλλα ουτε το οτι το διαβαζουν και ατομα ηλικιας απο 13 εως 18; Ελεος!!! Επισης οι κριτικες του ειναι κατα το 70%-80% ασχετες σε οτι αφορα την ποιοτητα και το βαρος των περισσοτερων κυκλοφοριων! Οχι βεβαια πως αυτο δεν συμβαινει κι αλλου…(!!!). Τεσπα, ας ωριμασουμε λιγακι εμεις οι ελληνες και φαν του ειδους γιατι χανομαστε…!!!#-o [-X #-o [-X #-o [-X #-o [-X 8O

φίλε μου δεν γνωρίζω, αλλά αν έχεις σχέση με κάποιο περιοδικό, δεν θεωρώ σωστή την τοποθέτησή σου και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο την εκφράζεις.

Φαντάσου οτι ο Πρασούλας στο τελευταίο του κείμενο (ως Πρασούλας :smiley: ) έγραφε: Φεύγω αλλά θα επιστρέψω ως ιππότης του ήλιου :smiley: :smiley:

Ιστορίες για το Μπέο (Όχι τον Αχιλλέα) δηλαδή :slight_smile:

Οι καλύτεροι δημοσιογράφοι στο Hammer ήταν ο Φλωράκης,ο Τσουρινάκης και ο Βενέρης…Τύποι σαν τον Πρασούλα δεν είναι άξιοι ούτε για φτύσιμο…Ο φανατισμός και η αρχιμαλακία σε όλη της το μεγαλείο…

Ημουν αρκετά μικρός τότε, και ούτε καν έμενα Αθήνα ώστε να είμαι περισσότερο “μέσα” στα πράγματα, αλλά, παρόλα αυτά, είχα ακούσει ότι μάλλον είναι ο ίδιος…
Απλώς, το γεγονός ότι ο Sun Kinight ήταν αρκετά πιο σοβαρός και “ανοιχτόμυαλος” στα γραπτά του, με έκανε να σκέφτομαι ότι θα είναι άλλος… :roll:
Προφανώς, περάσανε κάποια χρόνια και ωρίμασε… :stuck_out_tongue: :lol:

Αυτή την λεπτομέρεια (στο τελευταίο κείμενο) δεν την είχα προσέξει-διαβάσει, μάλλον θα είναι από τα τεύχη που μου λείπουν από εκείνη την εποχή… :-k

Anyway, thanks for the trivia info! :wink: 8)
Μου έλυσες μια αιώνια απορία…

Είναι ο μόνος λόγος που δε με χαλάει στο Metal Hammer, άλλωστε για το rock δεν είναι για φλώρους.

Αυτό ναι μπορείς να το πεις.

Δηλαδη αμα δεν βριζεις εισαι φλωρος;:roll: #-o

οχι, αμα δεν ακους ροκ εισαι

σε μερικά κείμενα μερικές βρισιές κολάνε,είναι στη ροή του λόγου και κάνουν πιο άμεσο το κείμενο…αλλά αυτοί το έχουν παρακάνει…

Mια που αναφερθηκε η ελλειψη επιπεδου γλωσσας στο Χαμερ,ας θυμισω εκεινο το αληστου μνημης αθλιο υποκειμενο ονοματι Πανος Πιλατος που ειχε αναλαβει την πολυπαθη στηλη της Ελληνικης Σκηνης και εριχνε απιστευτα μπινελικια και κραξιμο,οντας ο ιδιος μελος γκρουπ που διαφημιζοταν τοτε και μεταξυ βραζιλιανικων σηριαλ σε γνωστο καναλι…Πολυ λαθος επιλογη για τη συγκεκριμμενη θεση.Ασχετα με την ποιοτητα μερικων demo νομιζω πως ηταν ακυρη η τοσο σκληρη γλωσσα.Ολοι ξερουμε πανω κατω πως ηταν και ειναι τα πραγματα στην Ελληνικη σκηνη,δεν βελτιωνονται τα πραγματα με μπινελικια,ιδιως οταν εισαι και κομματι αυτης της σκηνης και μαλιστα οχι και το …ποιοτικοτερο!Μετα εγινε αρχισυντακτης ή κατι τετοιο στο Penthouse απ οσο ξερω.#-o Στον αγυριστο βασικα κι ακομα παραπερα.

το κορυφαίο είναι όταν δημοσιεύουν επιστολές μερικών που τους τα χώνουν…:stuck_out_tongue:
επίπεδο και καλά

Ε, ναι, αλλά τι να κάνουν; Αν δεν τα δημοσιεύσουν θα πουν ότι κάνουν διακρίσεις και δημοσιεύουν μόνο τα καλά λόγια, ή δεν ξέρω τι άλλο… :-k Βέβαια μου τη σπάνε που ασχολούνται όλοι αυτοί. Άμα δε γουστάρουν το Χάμμερ γιατί συγχίζονται; Ιδίως παλιότερα που στέλνανε κάποιοι που δεν ακούνε καν τέτοια μουσική και κράζανε το στυλ των μεταλλάδων…

μερικά άρθρα ίσως σε βγάζουν έξω από τα ρούχα σου,αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν στέλνεις την επιστολή που τα χώνεις για να τη δεις δημοσιευμένη…βέβαια,οι περισσότεροι το κάνουν για να δουν το ονοματάκι τους.wow8)

Aν βγεις γραμμα του μηνα εχεις και cd δωρο νομιζω,αυτα ειναι κινητρα ρε!:lol: Βριστε και κερδιστε!

Μπα, αν δεν κάνω λάθος, ποτέ τέτοιο γράμμα δεν βγαίνει γράμμα του μήνα… Δεν είναι τόσο χαζοί!

Κι ομως ειναι…εχει γινει:p Εχω την εντυπωση πως και αυτου του μηνος το γραμμα του μηνα ειναι με μπινελικια,δεν ειμαι καθολου σιγουρος ομως.Επισης δεν θυμαμαι αν κερδιζουν πλεον cd.

Ένας το είχε αναφέρει αυτό, παρέα με τα υπόλοιπα καντήλια του, και δεν δίνουν πια…

@ rudolf: Ναι, το ονοματάκι τους θέλουν να δούνε. Γράφουν πάντα: “σιγά μην το δημοσιεύσετε, αφού σας βρίζουμε” κλπ, που στην ουσία εννοεί “δημοσιεύστε το!!”