Metal Hammer vs RockHard

καλα ρε nightsky

λες οτι οι dragonforce ειναι απο τα πιο εμπορικα ονοματα των 00ς

και απορεις γιατι μπηκαν 2 δισκοι των slipknot???

ειναι σαν να λεμε γιατι σε λιστα των 90ς μπηκαν 2 δισκοι pantera.

μπορει κανεις να μου εξηγησει γιατι μπηκε το alien αντι για το syl απο strapping young lad???

αμπεμπαμπλόμ σε δύο μετριότητες. fair enough

σ’αρεσει δεν σ’αρεσει οι dragonforce ειναι για τον μπουτσο, αντικειμενικα.

@bleedin

ναι μοναχα που η μια ειναι πολυ καλυτερη απο την αλλη! :wink::slight_smile:

Ρε σίγκναλ, πάλι καλά να λες που έβαλαν SYL στη λίστα.

Οπου αναφορα μου στους slipknot, να και ο signal εντος ολιγων λεπτων.

Ε οπως δεν θα εστεκε αμα ειχε δυο Dragonforce, ετσι ειναι αστειο να εχει δυο Σλιπνοτ.
Το οτι εχει γενικα σλιπνοτ αναμενομενο δυστυχως, για τους ιδιους λογους που εγραψα παραπανω και για τους Dragonforce. Δηλαδη ειναι εμπορικα ονοματα, λογικο να υπαρχουν οι δισκοι τους.
Αλλα μονο στην ιδεα οτι υπαρχουν τοοοοοσα ακομη συγκροτηματα ειναι αστειο να εχουν 2 δισκους απο αυτους.

δεν υπήρξε ποτέ Τάουνσεντ στα 00ς το’χει πει κι ο ΣΚΑΙ 8)

(καλά οκ 2 προσωπικά του άλμπουμς είναι καλά)

Τουλαχιστον ξερουν να παιζουν τα οργανα τους και το δειχνουν. Δεν τους ακουω, αλλα η αληθεια να λεγεται.

ε ρε μανος μην γινεσαι κακος

και dredg βαλανε
και cave in
και arcturus
και ark
και αλλα καλα

@nightsky

ε και συ μην δεις να αναφερεται το ονομα slipknot αμεσως shitknot!!!

και οσο και αν σου φερεται παραξενο
καλα κανανε και βαλανε 2 δισκους
γιατι ειναι 2 απο τους καλυτερους δισκους των 00ς

μιλαμε μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες των 00ς
που επανεφερε το μεταλ στα σαλονια

ας καταφερει και αλλη μπαντα να κανει νουμερο 1 δισκο με blastbeat μεσα και ξαναμιλαμε…

συκοφαντιες του ΣΚΑΙ

bring on the young!!!

γι αυτο ειμαι σιγουρος. Εδω ομως μιλαμε για καλυτερα αλμπουμ των 00’ς και ουτε το ποσο πουλανε οιυτε ποσο καλα παιζουν τα οργανα τους εχει καμια σχεση. Με αυτη την λογικη ας εμπαιναν ολα τα θιατερ.

ακομα και αν ξεχασουμε το ροκ και περιοριστουμε μονο στο μεταλ, το οτι δεν εχει remedy lane ξερω γω και εχει κατι τετοιες μπαντες ειναι τραγικο.

Μα και οι Dragonforce ειναι με αυτη τη λογικη απο τις ‘‘μεγαλυτερες’’ μπαντες των 00’ς.
Παρομοιο λαο μαζευει.
Και blastbeats εχει.

Δεν μου λεει κατι ομως.

@ Vangelis

Την τεχνικη την ανεφερα για το οτι ειπες οτι ειναι αντικειμενικα για τον πουτσο. Ε ετσι μπορω να πω εγω και ο οποιοσδηποτε οτι και οι slipknot ειναι αντικειμενικα για τον πουτσο, καθως μαλιστα αυτοι ουτε καποια τεχνικη παρουσιαζουν. Αρα το επιχειρημα μου θα ειχε περισσοτερη βαρυτητα απο το δικο σου, που απλα επειδη δεν σου αρεσει ο ηχος των Dragonforce τους βγαζεις ‘‘αντικειμενικα’’ γτπ.

Εντάξει παιδιά, καλώς ή κακώς το power metal έπρεπε να εκπροσωπείται στη λίστα και νομίζω ότι υπάρχει όσο πρέπει. Άλλο αν αντί για dragonforce και firewind εγώ θα έβαζα άλλες μπάντες.

Αλλά υπάρχει μέσα και Μasterplan και Lost Horizon και Kamelot.

Δηλαδή 5 δίσκοι στους 100. Μια χαρά. Ούτε πολλοί ούτε λίγοι.

Και δηλαδή αν οι Dragonforce ήταν ένα ψιλοάγνωστο συγκρότημα και οι Lost Horizon πχ έτρωγαν χοντρή προώθηση από τα μέσα, τώρα ο χι βαγγέλης θα έκραζε Lost Horizon. Ενώ στην τωρινή κατάσταση οι Lost Horizon είναι η τίμια προσθήκη της υπόθεσης (καλά γουστάρω πολύ περισσότερο LH από DF αλλά κουβέντα να γίνεται)

Ενταξει εγω νομιζω οτι ειναι πολυ λιγοι οι 5 δισκοι.
Αλλα αυτη την ‘‘αδικια’’ θα την νοιωθει ο καθενας αναλογα με τα γουστα του, αφου θα ηθελε περισσοτερους δισκους απο το ιδιωμα που γουσταρει.

lost horizon δεν εχω ακουσει αλλα kamelot γουσταρω αρκετα.

nightsky πoια τεχνικη μωρε? ελεος. απλα παιζουν γρηγορα. απο αποψη μουσικης ειναι ο ορισμος του υπνου. δεν εχω κατι με το παουερ. εχω με το βαρετο παουερ. και μιας και ειπαμε για παουερ κοιτα να δεις τι μου ρθε στο μυαλο? που σκατα ειναι το mechanized warfare?

Koιτα λογικα, θα επρεπε να το παιξω true poweras και να κραζω τους Dragonforce ως εμπορες που κλεβουν την δοξα απο θεους οπως οι Lost Horizon που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ακουσεις και οι Jag Panzer του γαμηστερου Mechanized Warfare οπως αναφερεις και εσυ. :smiley:

Αλλα δες πως το εφερε η κουβεντα και τους υποστηριζω. :lol:

Και πες μου εσυ ως ‘’ μουσικοφιλος’’, οπως απορεις πως λειπει το remedy lane, δεν ειναι να απορεις που πρεπει να υπαρχει στη λιστα και το iowa και το vol3 και το fallen, ενω λειπει το εργο τεχνης The Black Halo ???
Αμαρτια.

ναι
μοναχα που αν οι dragonforce εβαλαν 10 ατομα στο χωρο του μεταλ
οι slipknot εβαλαν 1000000

αμα δεν μπορεις να το κατανοησεις και αυτο
νιπτω τας χειρας μου

Τι ακριβώς έχει το Black Halo για να χαρακτηριστεί έργο τέχνης, πόσο μάλλον στα καλύτερα της δεκαετίας? :-k Αλίμονο αν αυτό ήταν απο τα καλύτερα album των τελευταίων 10 ετών. Θα ήταν πολύ φτωχή η δεκαετία αυτή τότε.

Επίσης, θα συμφωνήσω με το χρήστη που ανέφερε το SYL. Σεβασμός στην υπερδισκάρα :slight_smile:

Πυραμιδα εισαι σαχλαμαρας :smiley:

Black Halo ειναι υπερδισκαρος οτι και να λετε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (lol)
Kotoko δεν ειχε και ξενερωσα

εδώ δεν είχε μόραλ :frowning: