Metal Hammer vs RockHard

οντως ο βενερης το χε κανει νομιζω…χμ με καποιο αλλο θα το μπερδεψα, παντως εγραψε και παλι :lol:

Ναι βέβαια ούτε και για δίσκος της χρονιάς ήταν. Μην τρελαθούμε.

ισως οχι δισκος της χρονιας, αλλα μια χαρα ειναι το divine

Eμενα παλι μετριουλη μου φαινεται. Και δεν συγκρινω τωρα με τα προηγουμενα αλλα με τα επομενα. οι punk διασκευες που οκ γουσταραμε και ειχαν και το gemini και μετα το ψιλο-διαφορετικο diabolus το οποιο ηταν αρκετα καλο και παιζει να ναι και το καλυτερο στην μετα -σηζονς εποχη ( Κοντραρεται με το καινουριο)

Καλούλι είναι απλά αν προσέξεις λίγο τις κριτικές του και το πόσο εύκολα είχε βγει δίσκος της χρονιάς, είχε φάει χτίσιμο τότε σαν ένα από τα 2-3 καλύτερα τους Albums.

ναι, εξαλλου ηταν υπηρχε πολυ φανατιλα/ οπαδιλικι στο χαμερ τοτες - τα ξερεις

το divine ειναι απτα αγαπημενα μου παντως/ οφφ τοπικ

προβλέπω βροχή τα friend requests :stuck_out_tongue:

αδικο θα εχουν? :smiley:

Σιγά να μην την κάνουμε και θεά μας.
Νταξ, καλή είναι…

ενταξη ειπαμε οχι και ετσι αλλα σε σχεση με κατι αλλες “μεταλουδες” μια χαρα ειναι

Η κοπέλα θα έχει τρελαθεί στο φτέρνισμα:p:!:

To ειχε απο πριν πριβε ή το εκανε μετα το μαζικο friend request 200 συμφορουμιτων μας (και αλλων τοσων που το εμαθαν μεσω μσν, τηλεφωνων, τηλεγραφηματων, σηματων καπνου, γειτονων, απογευματινων δελτιων ειδησεων κλπ)

Ρε παιξτε το αρχοντες, καντε ρηκουεστ μετα απο κανα μηνα, ετσι στο “ρελαντι” και “κουλ”. Να ειστε ανετοι, επιθετικοι, αρχοντες του παιχνιδιου. Χομπιστες! Τιγρεις!

:lol:

:bow2::bow2::lol3::lol3:

Κορυφη :lol::lol2::lol2::lol2::lol2:

Παντως συμφωνω με ChrisP, ουτε εγω τρελαινομαι…

Δεν γίνεται. Αναθεώρησε, κάνε έντιτ και γέμισε ένα ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΟ ποστ με :respect:, [SIZE=“5”]BOLD,[/SIZE] και όλα αυτά που μας έχεις συνηθίσει.

Σορρυ, δεν με εμπνεει για κατι τετοιο:D

Εγώ ήθελα να ήξερα με τι κριτήρια γίνεται κάποιος συντάκτης σε ένα τέτοιο περιοδικό…

καλή ερώτηση