Metal Hammer vs RockHard

sas parakalw peite mou poio einai to tragoudi ths diafhmisis tou rock hard kata th diarkeia tou headbangers ball

Classic Rock…!!! το metal hammer το παιρνω καθε μηνα γιατι δεν φερνει ο περιπτερας το rockhard#-o

Στο νέο χάμερς ο ζαχαροπουλος κάνει κριτική στο νέο Sadist και δίνει τίτλο “εσύ άκου… transatlantic”. μπηχτή στους prog συντάκτες του rocking ή μου φαίνεται? :stuck_out_tongue:

Κατά τ’άλλα, τους Agnes Vein τους έχω βάλει καιρό στο μάτι για να τους τσεκάρω, ε μετά το εξώφυλλο στο horror θα το κάνω στάνταρ.

Προσωπικά αγοράζω μόνο Metal Hammer σταθερά τα τελευταία 2 χρόνια και έχω και κάποια τέυχη του Rock Hard το οποίο τα πάει πάρα πολύ καλά. Οι λόγοι είναι ο Κήπος Του Προφήτη (αγαπάμε Blacksmith), η στήλη με τα γράμματα (έχουν πολύ γελιο σε στιγμές), η εκάστοτε αφίσα και οι δισκοκριτικές. Το μόνο που με χαλάει είναι το ύφος ορισμένων συντακτών που ώρες ώρες προσπαθώ να καταλάβω γιατί μιλάνε με τέτοιο στόμφο (βλέπε Βασίλης Ζαχαρόπουλος π.χ.). Ακόμη όπως είπε και ο cynic πιο πάνω προσπαθούν να προωθήσουν συγκεκριμένα ονόματα. Πιστεύω ο καθένας πλέον έχει κρίση και τα μέσα (MySpace, downloading) για να δεχτεί ή να απορρίψει μια μπάντα.

Από τους καλύτερους συντάκτες κατα τη ταπεινή μου άποψη και γνώστης του αντικειμένου:). Αν και φίλε μου ξέχασε μια σημαντική μπάντα: SADUS
Επίσης πάρα πολύ καλο το αφιέρωμα του Γιοβανίτη στο Black metal. Αλλος ένας αξιόλογος συντάκτης.
Απαιτούμε αφιέρωμα και στο Death metal με αφορμή το νέο Morbid Angel

Γενικα το rocking μου φαίνεται πως έχει “μεγαλώσει” πολύ.Και κάθε φορά που πετάνε μπηχτές για διαδικτυακά φόρουμ ο νους μου πάει σε αυτό…

bump.

στο τελευταίο χαμμερ η πιπολογία του Ζαχ είναι συγκινητική ε!
δάκρυσα από τα γέλια. :’)

Xαχαχα, που αναφερεσαι???

ο γνωστός των necromantia ή καμια σχέση?

ανταπόκριση λάιβ γουάινο και στην αντεργκράουντ στήλη του. Μιλάμε για ρεσιτάλ μπουρδολογίας.

Αγνή μαστούρα σε συσκευασία 300 λέξεων.
Κι αφήστε τον awake να ακούει 70ς τζαζιές. :’):’)

Μεγάλε δάσκαλε για πάντα στις καρδιές μας. :respect:

Δλδ ετσι πως το ειπες τωρα,περασε φευγαλεα η σκεψη ακομα και να το αγορασω…Μεγαλο δελεαρ…

Προσευχομαι να κυκλοφορησει ενα βιβλιο-ανθολοτζι με τις κριτικες-ποιηματα του Ζαχ…Θα ναι το πιο αστειο βιβλιο στην ιστορια πραγματικα…Νοσταλγω τις απειρες στιγμες γελιου που μου χει χαρισει αυτο το ατομο.

δεν μ απαντάται και ανοισυχώ.

όχι, μπορεις να κοιμηθείς ήσυχος.
ο άλλος.

Δεν έχω διαβάσει ακόμα αυτού του μήνα, αλλά στου προηγούμενου είχε πουλήσει prog-ο-πατεριλίκι στον τύπο απ’ τους Sahg που έπαιρνε συνέντευξη ρωτώντας τον αν ξέρει κάτι υπερψαγμένες νορβηγικές 70ς prog μπάντες και στη συνέντευξη Spiritual Beggars την ώρα που ο Ammott του αναφέρει για μια συνάντησή του με τον Leslie West και τον Michael Schenker ο Ζαχ τον διακόπτει λέγοντας “κρίμα μου τελειώνει ο χρόνος… με περιμένει ο JB σε λίγο…”.

Ή τουλάχιστον αυτά γράφονται στο hammer, δεν ξέρω αν είχε τα @@ να τα πει και στην πραγματικότητα.

Μεγάλος καραγκιόζης σταθερά, όπως και νάχει.

Χαχαχαχαχαχα,κλαιω…Πιο βλακας πεθαινεις,χαλαρα…

Σφηνάκι δισκοκριτική atheist
Να βάλω???

[SPOILER][/SPOILER]

εδιτ: Επειδή δεν φαίνετε καλά, στον τίτλο της κριτικής ο δάσκαλος αναρωτιέται: “Μόνο τεχνική?”

:bow2::bow2::bow2::bow2:

[B][SIZE=“5”]WE’RE NOT WORTHY!!![/SIZE][/B]

:lol:

ΔΑΣΚΑΛΟΣ.-

Ξεπουλημένη, συμβατική και Safe κριτική. Έχω διαβάσει και καλύτερες, αναμένω ανάκαμψη στην επόμενη.

Συμφωνώ με τον αποπάνω, αυτό δεν ήταν τίποτα.

Όποιος έχει πρόχειρο να βρει το τεύχος με την κρητική του Scenes From A Memory. Αυτά ήταν πραγματικά μεγαλεία.

Αυτη θελω να τη διαβασω κι εγω!!!