Metal Hammer vs RockHard

Η καλυτερη νομιζω κριτικη του εβερ για μενα(μαζι μ αυτην του Scenes),ειναι σε ανταποκριση απο λαηβ των Οzric Tentacles οπου μεταξυ αλλων αποκαλει την μπαντα"Μουνι" και αναλυει ετυμολογικα το γιατι…

Αν βαρεθω ελεεινα καμια μερα και ψαξω στα παλια Χαμερ και τη βρω θα τη φωτογραφισω και θα την ανεβασω να κλαψουμε παρεα.

Επισης να αναφερω τους κατα καιρους ΕΠΙΚΟΥΣ μονολογους του στην στηλη του.Ενας μου χε μεινει που ελεγε οτι ειχε βαλει ενα ποτηρι κοκκινο κρασι και εξω φυσαγε τρελα και κατι τετοια.Κλαμα…

Η πιο δυσνοητη κριτική δισκου ever…

:lol::lol: To θελω κι αυτοοοοο!!!

Παρατηρω παντως πως τα τελευταια χρονια εχει πεσει αρκετα, δυστυχως!

Στα 90’s που δεν ήταν τόσο πεσμένο το Prog είχε πολύ έδαφος να ζωγραφίζει. Άμα πέφτει καμιά καλή Progressive κυκλοφορία το έχει ακόμα

Για εσάς και τα παιδιά σας:

[SPOILER][/SPOILER]

Παγκοσμια πολιτιστικη κληρονομια…

Πω ρε φίλε μεγαλεία. Ο άνθρωπος δεν παίζεται. Πρέπει να εντόπισε περισσότερες επιρροές στο δίσκο από τα δευτερόλεπτα που διαρκεί. Και οι λογοτεχνικές απεικονίσεις της γενετικής του διατριβής, πραγματικό μεγαλείο.

[I]λάθος τόπικ[/I]

Ω, ρε φιλε… :lol:

Ακόμα και το ρέκβιεμ του Μότσαρτ είναι πολύ μικρό για τέτοια κριτική

Προσωπικά έχω ένα μικρό προβληματάκι με την κατά τ άλλα μυθική κριτική. Δυστυχώ δεν μπορώ να κρατηθώ και τελειώνω στο [I]“Η εσωτερική συνομιλία τεχνικότητας και σύνθεσης κραυγάζει [B]ψιθυριστικά [/B]τα φωνήεντα ενός Λόγου (εκ του λέγω, δηλ. συλλέγω). στο μέσον του οποίου συνέρχονται αυτοπρόσωπος όλα τα συναισθήματα”[/I], με αποτέλεσμα να κάνω τσιγάρο μέχρι το πέρας της

Οι Slayer είχαν κάνει λάθος στο διαχωρισμό των Post Mortem-Raining Blood, ο Ζαχαρόπουλος έβαλε μια συλλαβή παραπάνω. Παντού υπάρχει ένας μύθος.

Μη ξεχνάμε και ένα ακόμα διαμάντι, που απλά ατύχησε να εκδοθεί σε κοντινή ημερομηνία με την εποποιία:

[SPOILER][/SPOILER]

Δισκοκριτική με επεξήγηση σε λέξη. Μα πόσα χρόνια μπροστά ήταν??

Μεγάλη εποποιία και αυτό. Θα έδινα χέρι, πόδι, @@ρι για να ήταν αρκετά μεγάλος ώστε να προλάβαινε δισκοκριτική Rush των 70s στον καιρό της.

αυτό με τις 70ς prog μπάντες το παρατήρησα και εγώ…τεράστια μαλακία…
ακόμη και έτσι να έγινε δεν το βαζεις βρε άνθρωπε…

Ρε, αυτά δεν είναι τίποτα. Η εποποιία του Ζαχαρόπουλου βρίσκεται στο άρθρο του για το ‘‘A sense of change’’ των Sieges Even. Το έχει διαβάσει κανείς; Ήταν μία στήλη που λεγότανε ‘‘The story behind a classic album’’ (1 σελίδα ολόκληρη) και ο Ζαχαρόπουλος απλά είχε ΜΑΓΕΨΕΙ με τις λογοτεχνικές του ικανότητες. Πέστε μου ότι το έχει διαβάσει κάποιος, απλά χάνετε αν δεν το έχετε τσεκάρει.

Επίσης άλλα ζενίθ του βρίσκονται στην προσωπική του στήλη. Ακόμα θυμάμαι κάτι φράσεις τύπου: ‘‘ήμουν με τη Λαμπρινή (ή κάποια γυναίκα τέλοσπαντων) και είχαμε μπει σε ένα ποτήρι’’. Μαλάκα, λέω ο τύπος δεν ειναι στα καλά του. 8O

Επίσης δισκοκριτική ‘‘Room V’’ από Shadow Gallery. Ήταν δίσκος του μήνα, οπότε είχε πολύ χώρο να συνθέσει. Θυμάμαι έλεγε για τη Λευκή Θεά του, κάτι τέτοια.

Και, φυσικά, στο καινούριο τεύχος η μαγεία δεν είναι τόσο στο review του Wino, όσο σε αυτό των Shadow Gallery. Μεγάλες, δυσνόητες λέξεις ΛΕΜΕ.

Aγαπάμε Ζαχ επίσης επειδή μας εκπλήσσει.
Έτσι μετά την προαιώνια έχθρα του με το AOR, τα τελευταία χρόνια ξετσουμίζει και με το drone, βλέπε κριτική του “the bees…” των [B]Earth [/B]σε φάση “πρέπει να 'στε κορόιδα για να τ’ακούτε αυτά”, και στο live [B]Wino [/B]με αφορμή τον random drone/whatever τύπο που άνοιξε το live γράφει το αμίμητο:

“Μιας και δεν είναι το στυλ μου, δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το συνθετικό μέρος του όλου, αν βεβαίως υπάρχει τέτοιο, αλλά δόξασα την Κυρία που που δεν τράβηξε πολύ. Ανεκτός ήταν ο Darsombra και ούτε καν εξίσου αστείος όπως η “συναυλία” των SunnO))).”

Σημείωση: οι SunnO))) είχαν έρθει 6 χρόνια πριν!!! Ροφλ. Πού να μπορούσε να εκφέρει κιόλας.

Βασικά ντάξει, άμα έχει συνειδητοποιήσει ότι κανείς δεν τον παίρνει στα σοβαρά και απλά κάνει χαβαλέ εγώ στηρίζω. Το αστειάκι με Transatlantic/Sadist με έκανε να γελάω έξω δυνατά για κάμποσα λεπτά.
Αν υπάρχει πάντως κάποιος που τον παίρνει (:-s) στα σοβαρά τότε υπάρχει πρόβλημα.

Μην ξεχνάμε και την απέχθεια στον όρο stoner rock. Επίσης πρέπει να γίνει ένα βεστ οφ με απαξιωτικά σχόλια για grunge και punk.

Leper, με τιμάει που ψιλογούσταρα με την άκρατη φανφαρολογία, στο αφιέρωμα για το Sense of change? :oops:

Ρε μηπως τα γραφει για πλακα? Δεν παιζει να γραφει σοβαρα τοσες μπουρδες μαζεμενες .

Για sense of change ειχε γραψει οτι ειναι σαν το υγρο μο*νακι που παιρνεις στο δασος η κατι τετοιο…8)
Και το καλυτερο ειναι οτι ειχα αγορασει το δισκο μετα απο αυτη τη παρουσιαση