Αχαχαχα, δεν παίζει, δεν έβγαζες νόημα από πρόταση σε πρόταση.
Για Room V και Sense of Change ηθελα να τα αναφερω.Δεν εχω ομως τη δυνατοτητα να τα ανεβασω αυτη τη στιγμη, παιζει να γραψω καμια ατακα ομως:p
Όποιος δεν νιώθει ρίγος με τις κριτικές του,τελεί εν φενάκη.
το ιδιο δεν ειχε γραψει και για το social grace στα 100 η 200 καλυτερα αλμπουμς της δεκαετιας/αιωνα η κατι?
Nαι, αυτο θυμαμαι και γω!!
Mόνο ένας άνθρωπος μπορεί να ξεπεράσει το Ζαχαρόπουλο σε μπουρδολογία, αυτός που κάνει εκπομπή στο mad για τις καινούριες ταινίες στο σινεμά.
και τη μέρα που αυτοί οι δυο θα ανακαλύψουν το battle rap θα περάσουμε σε άλλα επίπεδα ως χώρα.
για τα σκατα αμφότερα.
Σαν πιτσιρικος αγόραζα ΟΛΑ τα μουσικα περιοδικα,μηπως και βρω κατι για το πανκ (βλεπεις 12-13 χρονων δεν μπορουσα να διαβασω Maximum rock n roll στα αγγλικα,και το ρολλιν αντερ φανζιν εβγαινε μια στο τοσο).Ετσι ποπ και ροκ,μεταλ χαμμερ ήταν στανταρακι.
Απο τότε ομως (1991-92) ο μεταλλικο τυπος ήταν εμετικος.
ειρωνικά σχολιάκια αμφοτερα (περισσοτερο η Μεταλλικη Χαμουρα) στο Punk/Hardcore,ημιμάθεια των συντακτών,υφάκι στυλ “Ακούς μέταλ?Εισαι η ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ”,γενικά σαπιλάρα ρε παιδί μου.
Το Χαμμερ το χρεώνω οτι πέρασε στην ελλαδα την κουλτουρα οτι “Ροκ=ΜΟΝΟ μέταλ” και τίποτα αλλο.
πιο εμετικοι συντακτες εβερ=Πρασουλας,Χρονοπουλος,Κετιγενης(η γραφικοτητα και η μεταλοπατροτητα χτυπαει κοκκινα),Ζαχαροπουλαιοι(ουτε για τα λιονταρια δεν ειναι-ειδικα ο Βας-Ζαχ με το τρελο του κομπλεξ για το πανκ),Lord,Περβανιδης,Σταματουκος(ο Αλεφαντος του μεταλ),Φλωρακης(κουλτουρα και ημιμαθεια).
Διασωθεντας η πουλεναρα ο καραολίδης.Εξωφυλο soundgarden και πεσιμο απο μανογουοραδες για ξυλο,και η μεγαλυτερη του στιγμη,η επικη κριτικη στο Nevermind ---->“10 μεχρι και στην τρυπα που εχει ο δισκος για να μπει στο πικαπ”.
Εγω γιατι θυμαμαι κατω απο την κριτικη του nevermind το ονομα του Lord?!?! ας με διαψευσει καποιος που να θυμαται σιγουρα γιατι εχω φαει τρελο σκαλωμα!!
O καραολίδης την είχε κάνει κι αυτό με την “τρύπα” είχε όντως γραφτεί.
Καραολιδης ηταν μαν.Θυμαμαι το 5(με 5 αστερακια ηταν το αριστα αν θυμαμαι καλα τοτε) ακομα και για την τρυπα στον δισκο που ειπε και ο cress πιο πανω.
thanks! την τρυπα την θυμαμαι!! ευτυχως παντως…:lol:
Χοχο τώρα πρόσεξα στην κρητική του Ad Astra το “Εβδομηντάδικο Hard Rock”, πάλι καλά που δεν μετέφρασε και το Hard Rock.
Darth, το rock το έχω δει μεταφρασμένο σε βιβλίο για τους Nirvana, μια που τους έφερε η κουβέντα, ως εξής:
[…] κάναμε μια τομή στο… βράχο!!!
Άσε που σε όλο το βιβλίο μίλαγε για [B]το [/B]Guns n’ Roses, [B]το [/B]Pearl Jam, [B]το [/B]Aerosmith κτλ.
Αθάνατες ελληνικές μεταφράσεις!
Ον τόπικ, ως μη progessive φαν δεν είχα δώσει βάση στα διαμάντια του Ζαχ.
Μιλάμε μου έβγαλαν το μάτι!
Ξεκίνα να ασχολείσαι μόνο και μόνο για αυτά τα μνημεία λογοτεχνικης έκφρασης.
Edit : Ειμαι σίγουρος ότι αν ακολουθήσεις τις προτάσεις του θα κατεβάσεις ατέλειωτες πατσαβούρες και θα γουστάρεις και από πάνω γιατί στις πρότεινε ΑΥΤΟΣ
οσο για τις μεταφρασεις, μου ρθε στο μυαλο το “υπαρχει ενα φως που δεν βγαινει ποτε απ το σπιτι του”. βρειτε το κομματι και κερδιστε.
:lol::lol::lol:
Το μεταφράζεις στα αγγλικά και το βρίσκεις… there is a light that never goes out :lol::lol::lol::lol::lol:
στο πώς μου ΄΄εχει κολήσει οτι ηταν ο Ζαχαροπουλος των Νεκρομαντια?
Ηταν και στο μεταλ ινβαντερ νομίζω?!
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟΥΣ NECROMANTIA/ROTTING CHRIST ΩΣ MAGUS WAMPYR DAOLOTH KAI ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΩΣ MORBID.Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΟ METAL INVADER ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ METAL HAMMER.ΕΙΧΕ ΤΗΝ BLACK LOTUS ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ SOUNDFORGE.ΕΔΩ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ (ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ)ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ METAL HAMMER.O ΓΙΩΡΓΟΣ.ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ
Και κάπου εδώ να απευθύνουμε την απεγνωσμένη έκκληση:
Κύριοι συντάκτες του χάμμερ, επειδή μόνο εσείς πια μπορείτε να βοηθήσετε, αν κάποιος από σας διαβάζει το θρεντ, είναι πολύ μεγάλη ανάγκη, παρακαλώ ξεκλέψτε λίγο χώρο στο επόμενο τεύχος και γράψτε:
[SPOILER][SIZE=“7”]CRADLEOFMAIDEN ΓΥΡΝΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ![/SIZE]
:papas::papas::papas::papas:[/SPOILER]