Metal Hammer vs RockHard…
είναι σαν να λέμε Derby vs. Πράσινη, να κλείσουν και τα δύο, ειδικά στο μέτσαλ μεγάλοι τουλούμπες, σαν το Τουλούμπα ένα πράμα…
RaZoR αλλά που μυαλά οι ¨ανοιχτόμυαλοι¨ έλληνες
Metal Hammer vs RockHard…
είναι σαν να λέμε Derby vs. Πράσινη, να κλείσουν και τα δύο, ειδικά στο μέτσαλ μεγάλοι τουλούμπες, σαν το Τουλούμπα ένα πράμα…
RaZoR αλλά που μυαλά οι ¨ανοιχτόμυαλοι¨ έλληνες
Ε ντάξει ρε συ, οι μισοί στο Razor χαμμεράδες ήταν (Φλωράκης, Αγόρος, Γιοβανίτης, Καπράνος, Σετ κλπ.) πάντως κι εγώ το θεωρώ την κορυφή στα ελληνικά έντυπα, αν και δεν ξέρω τι χαρακτήρα θα έβγαζε στην πορεία αν συνέχιζε και μετά το 3ο τεύχος. Ρισπέχτ μέχρι τέρμα πάντως.
ο ιδιος ειναι
Iδεα μου η τελευταια γραφουν οι ιδιοι και οι ιδιοι?(ειδικα το τριδυμο Ζαχαροπουλος-Kετιγενης-Ζαγγογιαννης) με εχει κουρασει αρκετα…
Δεν είπε κανείς ότι το χάμερ δεν έχει/είχε καλούς γραφιάδες, ειδικά ο Καραολίδης σπέρνει, αλλά ξέρω γω πολύ δημοτικό την έχουνε κάνει τη φάση εκεί μέσα, κάνα χρόνο το παιρνα συστηματικά μέχρι που διαπίστωσα πως δεν για μένα και δεν ξανακοίταξα πίσω… Η κορυφή των εντύπων μουσικού περιεχομένου σε διεθνές επίπεδο ακούω στο όνομα Γουάιρ…
Γειά σου Γουάιρ!
Εντελώς ανούσιο ποστ, σόρι, απλά δεν κρατήθηκα.
Γουάηρ, φοβερή σειρά :!:
Αλλά εσείς παραμυθιάζεστε με Λοστ και λοιπές ιστοριούλες δημοτικού. [-X
Ούτε γω κρατήθηκα.
Ένα μικρό έντιτ, ως ελάχιστο tribute. :!::!::!::!:
χαχαχα, λέω και γω ξαναγύρισε ο awake…
Ντάξει ρε μαλάκες ένα ¨χρόνο¨ κάναμε λάθος όπως βαράγαμε τα πλήκτρα, το κάνατε και θέμα…
8)
μπεστ τεύχος εδώ και καιρό. Rush εξώφυλλο και αφιέρωμα. Ακόμα και η χρονοπουλιάδα της εισαγωγής είναι οντοπικ και παραβλέπει τα (αστεία) αποτελέσματα του δημοψηφίσματος!
Καλύτερος δίσκος maiden - χειρότερος δίσκος maiden. Πόσο πιο “blast from the past” φάση !
Αλλά RUSH.-
Πάρα πολύ καλό τεύχος…για πολύ διάβασμα…οι Μέηντεν ήρθαν πρώτοι σαν συγκρότημα, αλλά ο δίσκος ήρθε δεύτερος:):!:
Τέλος πάντων, το συμπέρασμα είναι το ίδιο.
Δεύτερος ο δίσκος των Maiden? Προδοσία! Έγινε false το hammer [-X
Σχολιακι για το καινουριο τευχος… Bob, ουτε στα 10 μετρα δεν πλησιαζεις απλυτο μοικανα!
οπως μου ειπε και ο Γρακχος στο τηλεφωνο, τευχος χαμμερ με μεηδεν 2ους σε δημοψηφισμα γινεται αυτοματως συλλεκτικο οπωτε θα το χτυπησω τιμης ενεκεν
+οκ, αφιερωμα ρας, δε γαμιεται, ελπιζω να τα λεει καλα
Τι παίχτηκε?
Τα κλασικα μεταλλαδικα σχολια για τους πανκηδες, οτι και καλα οταν οι προγκστερς παιζαν τα 25λεπτα επη με ορχηστρες και τετοια, εβλεπε απλυτους μοικανους να γρατζουνανε τις κιθαρες τους, να ισοπεδωνουν ο,τι εχτιζαν “μεγαθηρια” τυπου ELP και να τος τρωνε οπαδους :lol:
[SIZE=“1”]για Κατσιονις λεω[/SIZE]
Ναι ρε οι αναγνώστες του hammer έβγαλαν τους Maiden συγκρότημα της χρονιάς. Ποιο έπρεπε να βγάλουν δηλαδή, τους Avenged Sevenfold??? Accept δίσκος της χρονιάς, λογικό, αν και το The World is Yours θα μπορούσε κι αυτό. Anyway, αυτό γουστάρει η πλειοψηφία, καλά κάνει και τους έχει στην πρώτη θέση. Αν έχουν τα @@ τα συγκροτημάτακια της σειράς, ας χαράξουν την πορεία τους και η ιστορία θα τους δικαιώσει.
πες τα ρε μεταλλοπατερα, γαμημενη νεολαια να 'ουμ
Φίλε όταν ψάχνεσαι δεκαετίες και έχεις ακούσει τα πάντα, τότε καταλαβαίνεις γιατί μέχρι να αποσυρθούν οι Maiden, οι Priest, οι Motorhead κτλ κτλ θα μονοπωλούν τις κορυφές. Στην τελική ο κόσμος θα σε κρίνει και οι metalheds είναι το πιο απαιτητικό κοινό.