Με την βασικη διαφορα, οτι στο συγκεκριμενο δημοψηφισμα, δεν ψηφισαν αυτοι που ‘‘ψαχνονται δεκαετιες και εχουν ακουσει τα παντα’’, αλλα αυτοι που δεν ακουσαν και τιποτα αλλο περα απο τα μεγαθηρια και τα υπολοιπα που τους σερβιρε ετοιμα το περιοδικο.
truth be told
Ότι και αν τους σέρβιρε το hammer, αυτό άρεσε στους αναγνώστες και το επιδοκίμασαν. Και το hammer μια χαρά προβάλει και τις υπόλοιπες μπάντες πέρα από τα γνωστά. Εντάξει, δεν θα κάνει εξώφυλλο και τους Brocas Helm, να μου πεις εδώ έκανε τους Rush.
και που το παραλογο που εκανε τους rush???
:blink:
αδερφε νομιζω εχεις μπερδεψει την ζουγκλα με τον καμπο…
αληθεια δηλαδη εσυ μονο οτι εχεις ακουσει απο αυτα τα 3 συγκροτηματα θεωρεις αξιολογο στο μεταλ την στιγμη που οπως λες εχεις ακουσει τα παντα??? γιατι οκ και εγω σεβομαι αυτες τις μπαντες που λες αλλα οκ οτι μονο αυτες παιζουν ποιοτικη και “καλη” μουσικη… ειναι υπερβολη. Ασε που με τον ογκο της μουσικης σημερα αμφιβαλλω αν ακουει κανεις και το 10% οσων παραγονται. Αυτες ειναι οι πιο γνωστες μπαντες στο μεταλ οι ηγετικες δυναμεις αν θες αλλα αν μεινει κανεις σε αυτες (που λογικο ειναι λογω δημοφιλιας και ιστοριας να διαφημιζονται και πιο πολυ ) εχει χασει την δυνατοτητα να παρει πολλα αλλα πραγματα απο την μουσικη.
Ε , και μεταξυ μας τωρα το τι ψηφιζει ο κοσμος ως καλυτερο ειναι πολυ σχετικο για να λεμε a priori πως αυτος ξερει μονο τι ειναι το σωστο (υπαρχουν πολλα παραδειγματα πραγματων που υποστηριζει ο πολυς κοσμος και τελικα αποδεικνυονται λανθασμενα η επιφανειακα ) ασε που δεν νομιζω κιολας οτι οι metalheds ειναι και τοσο απαιτητικο κοινο. Ειναι κοινο που οπως ολα τα κοινα εχει καποιους σχετικους μα και πολλους ασχετους , που ακουνε την μουσικη περιστασιακα συμπτωματικα κτλ
Έβαλα και “κτλ κτλ”, εκεί περιλαμβάνονται και πολλά άλλα ιερά τέρατα.
@signal-05 To παράλογο είναι ότι έβαλα στην ίδια πρόταση τους Brocas Helm με τους Rush.
καλα, το περιοδικο μαζι με τα μεγαθηρια “σερβιρε” κ διαφορα αλλα που περασαν απαρατηρητα.
λογικο ειναι οταν οι Maiden πουλανε κατι δεκαδες χιλιαδες δισκους και ο/οι Burzum κατι εκατονταδες, στα δημοψηφισματα να σκιζουν οι Maiden. Λογικο κ επομενο ειναι, δεν ειναι θεμα ουτε σκευωριας, ουτε κατευθυνσης απο οπουδηποτε…
Στηριζω μεταλοπατερα με χιλια ομως:p
[SPOILER]Ελπιζω ο πατερας μου να μην ξεχασε να αγορασει το χαμερ στην Ελλαδα η Ισπανικη εκδοση μοιαζει τοσο 80ιλα,τουλαχιστον στο εξωφυλλο[/SPOILER]
Για να μείνουμε on topic, Hammer τεύχος Φεβρουαρίου, μετά τις Rush σελίδες, πάμε στην ουσία και συνέντευξη με Destruction και τους τρισμέγιστους Jag Panzer! Και μετά η ξενέρα με τους Ghost που όσοι βαριούνται να διαβάσουν, αυτά που λενε συνοψίζονται στην παρακάτω πρόταση: “Είμαστε οι Watain που μασκαρευτήκαμε γιατί έρχονται απόκριες, αλλά κανείς δεν μας έχει καταλάβει, γράφουμε στίχους για πεντάχρονα, το καρμπόν με το οποίο ξεπατικώσαμε Mercyfull Fate ήταν ελατωματικό”.
Πέστα-γράψτα μεταλοπατέρα, Χ 1000 για τους Ghost…μας τά’καναν τσουρέκια με την πάρτη τους:):!:
Το οποίο άλμπουμ των Ghost πάντως δεν υπάρχει πλέον πουθενά για κατέβασμα, έπεσε πολύ κυνήγι από την εταιρία η τους ίδιους για να εξαφανιστούν όλα τα link. Εγώ τουλάχιστον δεν το βρήκα πουθενά
Άμα καίγεσαι πολύ πάντως, ριπάρω το Μελίσσα, το κάνω ρηνέημ σε Γκοστ και το ανεβάζω να μη μείνεις με το παράπονο.
Άκυρο. Το Melissa σε κολλάει στο τοίχο. Το Opus Eponymous, αν και συμπαθητικό, όχι.
…και θά’χεις και το original:):!:
Μεγάλη κουβέντα αυτή πάντως, το Melissa δεν αγγίζεται τόσο εύκολα 8)
Μια χαρά σας χώνει το Ghost ρε αμπαλαείς.
Κλασσικά πράγματα: μέχρι να γίνει δίσκος του μήνα στο Χάμμερ, ήταν το underground/obscure διαμάντι. Αφότου έγινε δίσκος του μήνα στο Χάμμερ, είναι η υπερ-hyped κόπια. [-X
[SPOILER]Dead, αν θες στο ριπάρω εγώ. Just give the sign and it’s done.[/SPOILER]
και με αυτούς που λέγανε πως είναι πολύ κακό γιά το τίποτα χωρίς να διαβάζουν χάμερ, τι γίνεται?
Με τρεις-τέσσερις ώρες ακόμα δεμένους στην καρέκλα και χωρίς νερό, θα τα ξεράσουν όλα. Την αλήθεια.
Ε τί με ρωτάς τώρα ρε.
Ξέρω γω; Απαλλάσσονται λόγω αμφιβολιών.
απλά μιά μικρή διεκρίνιση δια να μην μας παίρνει όλους η μπάλα