Metal Hammer vs RockHard

Κατ’ εμέ , μια χαρά δίσκους του μήνα βγάζει το hammer, αλλά για το συγκεκριμένο (Ghost… άκου όνομα για μπάντα) την ίδια άποψη είχα πάντα.

Πάντως έχουν πάθει πλάκα στο Hammer με αυτόν τον δίσκο:):!:

πιο χαμερ και πιο ροκχαρντ
ενα ηταν το περιοδικο!

[SPOILER][/SPOILER]

:bow2:
:lol::lol::lol:

http://the-forest-cult.blogspot.com/?zx=517679799c246b73 :!::!::!:

ετσι!μπλακ μεταλ γκεσταπο

Tελευταιο ή προτελευταιο τευχος με αρθρο για τις γυναικες και μετεπειτα συζητηση με τη Λαμπιρη.

Λολ, διάβασα το αφιέρωμα και έχει κάνει ένα σωρό παρουσιάσεις δίσκων, θεός!
Λυσσάξτε κακιασμένοι μεταλλάδες!

ο Καραγιαννης αν δεν κανω λαθος ειχε κανει και την πολυ καλη συνεντευξη στους Crue με την κυκλοφορια του Saints of LA…

Ο Γιοβανίτης είναι δηλωμένος φαν των Εvanescence.

Και του St. Anger, γι αυτό τον αγαπώ παράφορα.

Άμα είναι, ν’ αρχίσουμε να βγάζουμε συμπεράσματα για την αξία του κάθε γκρουπ απ’ το ποιός τους γουστάρει!

Το ότι ο Γιοβανίτης ακούει Evanescence και St. Anger είναι λίγο wtf, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. =Ρ

Δεν το θυμάμαι, αλλά ξέρω γω, μπορεί.

Είναι αυτό που έλεγα, ότι κατά κάποιον τρόπο οι Motley Crue είναι ένα από τα λίγα συγκροτήματα εκείνης της σκηνής που είναι στο “απυρόβλητο” (μουσικά μιλώντας, πάντα) από τους συντάκτες Χάμμερ.

Eκτιμω το Μεταλ Χαμερ απο τη στιγμη που αγορασα το αντιστοιχο Ισπανο…Εκτος του οτι ειχε μιση υλη,δισκοκριτικες του πεους απο εναν συντακτη μονο(καμια 20αρια) ειχε και γραφη πολυ πιο παιδικη και αχρωμη απο του Ελληνικου(τουλαχιστον ετσι καταλαβα με τα σαθρα μου ισπανικα:!:)…Οχι οτι μ αρεσει η γραφη του ελληνικου αλλα τουλαχιστον ειναι ιδιαιτερη και οχι σαν να διαβαζεις καταλογο ψυγειων.
Εκανε και 2,80 βεβαια αλλα αυτο δικαιολογειται γιατι εδω ολα τα εντυπα ειναι στη μιση σχεδον τιμη.

Γιατί δεν αλλάζουμε τον τίτλο του θρεντ, σε Μέταλ Χάμμερ, ή γνώμες για το Μέταλ Χάμμερ, από την στιγμή που το Ροκ Χαρντ, δυστηχώς μας τελείωσε;:):!:

έκλεισε το Rock Hard?

Το τελευταίο τεύχος βγήκε 01\12\2010
…μακάρι να ξαναβγεί τεύχος, πάντως πληροφορίες δεξιά και αριστερά, λένε όχι
…πάντως μαρέσει να διαψεύδονται τέτοιες φήμες, και να το ξαναδούμε στα περίπτερα, με νέο τεύχος
…είναι και εκείνο το αφιέρωμα για τα 80ς, που έμεινε στη μέση του 85
:):!:

Kαλα στα 30 thrash αλμπουμ οι αλλοι πανε και μου βαζουν Suicidal Angels αν εχεις το θεο σου, κατι Dew-Scented, Legion of the Damned…
Δε παμε καλα :lol:

kanan αφιερωμα σε θρας ? σε ποιο περιοδικο ? λεει τπτ ?

Eπαναλαμβανόμενο αφιέρωμα νο 35497483724324343432 για το χάμερ.

ΚΟΥΡΑΣΕΛ, για ν εις την 65453432735 πάλι μία από τα ίδια.

Πάλι καλά που χει συνέντευξη Virus και γράφουν και 5 συντάκτες Γιοβανίτης, Αγόρος και διάφοροι άλλοι, γιατί θα κλαιγα τα λεφτά μου

Βάζουν 15 πιο γνωστά…και 15 πιο κρυφά
…όντως για τα γνωστά αυτά που γράφονται, τα έχουμε ξαναδεί πάρα πολλές φορές, αλλά και τι καινούριο να γραφτεί
…πάντως είναι το πρώτο από αυτού του είδους τα αφιερώματα, που έχει το Metal Hammer τους τελευταίους μήνες, που μας κακοφαίνεται
:):!: