αυτά τα αφιερώματα είναι ανα κάποια συγκεκριμένα διαστήματα και δεν είναι οδηγός για κάποιον που ακούει αυτή τη μουσική για 15 χρόνια…
είναι περισσότερο σαν οδηγός για κάποιον που ξεκινάει τώρα να ακούει και δεν ξέρει τι να ψάξει…
Δεν εχω θεμα να ταν τα ιδια και τα ιδια, εξαλλου 30 δισκους επιλεξεις ποσο, εκπληξεις να κανεις ειδικα στην πρωτη 15αδα.
Εγω λεω που πανε και μου βαζουνε τους Suicidal Angels, τους LEgion of the Damned, τους Haunted (ok προσωπικο μου κολλημα αυτο), τους Dew-Scented. Γαμα τα. Ουτε municipal δεν χωρανε καλα καλα…
Και δε μου βαζουν D.R.I., Vio-lence, Fobidden κι αλλα τοσα. O,τι να ναι…
φιλε μου συμφωνω ως ενα σημειο!
αλλα να ειμαστε ρεαλιστες κιολας!βαλε το Forbidden evil ή το Twisted into form διπλα στα Cult of the dead,sons of the jackal ή Malevolent rapture απο Legion of the Damned!δεν σημαινει επειδη οι Forbidden τους οποιους γουσταρω με 1000 ειναι κλασσικη μπαντα thrash κτλ θα πρεπει να τους προτιμησω εναντι των LotD!νταξει μη μου πεις οτι συγκρινω 2 διαφορετικα συγκροτηματα εχεις δικιο!
δεν ξερω βεβαια για ποια λιστα μιλατε αλλα απλως λεω την αποψη μου περι των συγκροτηματων που ανεφερες!νταξει γενικα δεν πρεπει να ασχολουμαστε με τετοιες λιστες ειδικα απο το μεταλ χαμστερ!
οπως κ να εχει πιστευω συγκροτηματα σαν τους LotD πρεπει να τους δινεται η ευκαιρια για περαιτερω αναγνωριση!θα μου πεις τωρα οι forbidden κ.α. ειναι τοσα χρονια στο προσκηνιο δεν πηραν την αναγνωριση που τους αξιζε κτλ αλλα σηκωνει γενικα μεγαλη συζητηση αλλα ασε δεν κανει να το συζητησουμε εδω!
Anthrax - Among the living
Celtic Frost - Emperor’s Return
Dark Angel - Darkness Descends
destruction - Infernal Overkill
Exodus - Bonded By Blood
Kreator - Extreme Aggression
MEgadeth - Peace Sells
MEtallica - Ride the Lightning
Overkill - Taking Over
Possessed- 7 churches
Slayer - Reign in Blood
Sepultura - Beneath the Remains
Sodom - Persecution Mania
Testament - Legacy
Voivod - Killing Technology
Kαι 15 “Deeper Inside”
Aura Noir - Deep Tracks of Hell
Coroner - Punishment for Decadence
Death Angel - Ultra Violence
Dew-Scented – Impact
Haunted ρε μαλακα - Haunted
Legeion of the Damned - Cul of the Dead
Municipal Waste - Art of Partying
Nuclear Assault - Game Over
Razor - Evil invaders
SOD - Speak …
Sabbat - Dreamweavers
Sacred Reich - Ignorance
Suicidal Angels - Sanctify… (γιεεεες)
Τankard - Chemical Invasion
Whiplash - Power And Pain
Να πω πως με τη λιστα στο 25/30 σχεδον συμφωνω… Απλα εχω ενα “θεμα” με τα 5 αλμπουμ που ειπα. (Καλα ουτε Aura Noir για μενα αλλα θα πεφτανε να με φανε
Anthrax-Among the living
Celtic Frost-Emperor’s return
Dark Angel-Darkness descends
Destruction-Infernal overkill
Exodus-Bonded by blood
Kreator-Extreme Aggression
Megadeth-Peace sells…
Metallica-Ride the lightning
Overkill-Taking over
Possessed-Seven churches
Slayer-Reign in blood
Sepultura-Beneath the remains
Sodom-Persecution mania
Testament-The legacy
Voivod-Killing technology
Deeper inside
Aura Noir-Deep tracts of hell
Coroner-Punishment for decadence
Death Angel-The ultra-violence
Dew-Scented-Impact
The Haunted-S/T
Legion of the damned-Cult of the dead
Municipal Waste-The art of partying
Nuclear Assault-Game over
Razor-Evil invaders
S.O.D.-Speak english or die
Sabbat-Dreamweaver
Sacred reich ignorance
Suicidal Angels-Sanctify the darkness
Tankard-chemical invasion
Whiplash-power and pain
Ούτε Venom όμως που έχουν επηρεάσει και περισσότερο το είδος. Προσωπικά πιστεύω κακώς έβαλαν και Celtic Frost σε αυτό το αφιέρωμα από την στιγμή που αφήσαν και άλλες μπάντες που έχουν επηρεάσει τόσο πολύ το ιδίωμα.
Το θέμα δεν είναι ποιοι επηρέασαν το είδος, αλλά ποιοι έβγαλαν μνημεία στο είδος. Οι VENOM το επηρέασαν αλλά δεν έπαιξαν thrash, έπαιξαν NWOBHM. Όπως και οι MOTORHEAD που επηρεάσαν τους VENOM και το NWOBHM δεν έπαιζαν NWOBHM, αλλά καβλωμένο rock’n’roll. Νομίζω είμαστε σε θέση να τα διακρίνουμε αυτά τα πράγματα.
Οι BATHORY και οι HELLHAMMER/ (πρώιμοι) CELTIC FROST έπαιξαν thrash με τέτοιο τρόπο που δεν είχε παίξει άλλος, δημιούργησαν νέα υποείδη και αυτό ήταν μίλια πιο σημαντικό από κάθε τυποποιημένο bay area κοπάνημα.