Metal Hammer vs RockHard

…είναι στα περίπτερα το καινούριο τεύχος;
…γιατί στο site, έχει ακόμα το παλιό
:):!:

νομίζω στο προηγούμενο τεύχος έγραφε ότι το καινούριο θα βγει τη Δευτέρα 3/10, τις Δευτέρες όμως τα περίπτερα δεν παραλαμβάνουν περιοδικά, οπότε ίσως γι’αυτό βγήκε σήμερα. δεν ξέρω, υποθέσεις κάνω. πάντως βγήκε, αλήθεια, το διάβασα, στο λόγο μου.

εχει και ενα μικρο αφιέρωμα στο doom…

[B]edit[/B]

[B]ΛΙΣΤΑ[/B]

[SPOILER]candlemass - epicus doomicus metallicus
cathedral - forest of equilibrium
count raven - storm warning
crowbar - time heals nothing
electric wizard - come my fanatics
my dying bride - the angel an the dark river
the obsessed - lunar womb
pentagram - pentagram
saint vitus - die healing
shrinebuilder - shrinebuilder
sleep - sleep’s holy mountain
solitude aeturnus - into the depths of sorrow
solstice - lamentations
trouble - trouble(psalm 9)
yob - the unreal never lived
confessor - condemned
goatsnake - flower of disease
krux - krux
lamented souls - the origins of misery
memento mori - life,death and other morbid tales
minsk - with echoes in the movement of stone
penance - parallel corners
revelation - …yet so far
reverend bizarre - in the rectory of the bizarre reverend
sacrilege - turn back trilobite
sorcerer - sorcerer
thergothon - stream from the heavens
unearthly trance - season of seance, science of silnce
while heaven wept - sorrow of the angels
winter - into darkness[/SPOILER]

Έλα μωρή ομάδα ΓΙΟΜΠ και ΜΙΝΣΚ.

Σπόιλερ, Κρίμσον!
Κάποιοι θέλουμε να το διαβάσουμε χωρίς να ξέρουμε τί έχει, και να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο. :smiley:

Στα Ταμπούρια δεν έχει έρθει ακόμα:(
…ας ελπίζω για αύριο ή το πολύ την Τρίτη
:):!:

To εχω αυτο το τευχος.
Στα ειδη που ασχολουμαι παντως μια χαρα μεσα επεσε στις περισσοτερες μπαντες.
Οι περισσοτερες κανανε μια αξιολογη εως καταπληκτικη πορεια στην δισκογραφια.

Κατά φωνή, από τότε είχε να κάνει εφιέρωμα το χάμερ στο ντουμ.
Ωραίο το αφιέρωμα, μ’άρεσε μια στα γρήγορα που το πέρασα, και επειδή βαριέμαι, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ κάποιος να σκανάρει το κείμενο του Ζαχ για το In the Rectory of the Bizarre Reverend, θύμισε κάτι από χρυσές εποχές Scenes from a memory.

http://www.rockhard.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=594%3A80s-fucking-metal-1985-part-ii&catid=68%3A80s-fuckin-heavy-metal&Itemid=198

Μπορεί να πέρασε λίγος καιρός, αλλά ήρθε η ώρα να συνεχίσουμε το τεράστιο αφιέρωμα στην ένδοξη δεκαετία του '80, το οποίο είχαμε ξεκινήσει στην έντυπη μορφή του ROCK HARD. Στο τελευταίο μας τεύχος, είχαμε σταματήσει στο πρώτο μέρος του 1985, οπότε συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που είχαμε μείνει κι εν καιρώ θα ανεβάσουμε και όλα τα προηγούμενα μέρη του αφιερώματος και θα συνεχίσουμε μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι χρονιές!!! Πάμε λοιπόν αμέσως στο δεύτερο μέρος των δίσκων που κυκλοφόρησαν το 1985.

Υπέροχα, εξαιρετικά:):!:

Πολύ ψωμί το χαμερ τεύχος οκτωβρίου. Ο ένας από τους νέους συντάκτες ξέρει καλή μπαλίτσα. Καλή επιστροφή κήπου προφήτη επίσης και τέλεια συνέντευξη μάστοντον. Επίσης αν ήμουν στη θέση του παλήκαρου που είναι συντάκτης, και μονίμως αναφέρεται στο τι γράφεται στα ίντερνετς, θα παρατηρούσα προς όφελός μου χωρίς να αναφέρομαι στα σχόλια. Έτσι θα κέρδιζαν όλοι.8)

Από περιέργεια, για ποιόν από τους νέους λες; Γιατί στους Cathedral ανακάλυψα ότι έναν απ’ αυτούς τον ξέρω εδώ και χρόνια (ήμασταν συμφοιτητές), απλά δεν ήξερα το επίθετό του - και μπορώ να πω ότι ξέρει όντως καλή μπάλα.
Όσο για το αφιέρωμα για το doom, αρκετά συμπαθητικό. Σχετικά πλήρες μπορώ να πω, προσωπικά με ψιλοενόχλησε το ότι συμπεριέλαβε αρκετά πράγματα που δεν είναι “doom” με την αυστηρή έννοια του όρου, αλλά μπορώ επίσης να αναγνωρίσω ότι αυτά είναι δικά μου κολλήματα και ότι απ’ τη μεριά τους μάλλον καλά κάνανε για να δώσουν μια πιο σφαιρική εικόνα του doom φαινομένου. Ακόμα, μπράβο τους που βάλανε το πρώτο Confessor! Αμφέβαλλα αν θα το έκαναν. Άλλες δύο παρατηρήσεις: α) το Watching from a Distance των Warning απλά δεν αρκεί να βρίσκεται στα “check also”, και β) το κείμενο του Β.Ζ. για το Reverend Bizarre ήταν πραγματικά ανυπόφορο μέσα σε όλη αυτή την παρλαπιποσύνη του. Αυτός ο άνθρωπος, όσο κι αν τον εκτιμώ για τα ακούσματά του, όσο παρόμοιοι κι αν είμαστε, όσο κι αν συμφωνώ με τις περισσότερες από τις απόψεις που διατυπώνει, είναι καταδικασμένος, στην (ευγενή) προσπάθειά του να τοποθετήσει κάτι που αξίζει όσο πιο ψηλά γίνεται, να χάνει το μέτρο. Κρίμα.

Μιας και πιασατε τα αφιερωματα εμενα αυτο που μου εχει μεινει ηταν απο ενα τευτχος Αυγουστου με εξωφυλλο Alive in Athens με τους 100 καλυτερους δισκους 90’s η κατι τετοιο. Λιστα αγορων εκεινες τις εποχες, οχι αστεια :smiley:

+1 :smiley:

από depressive age και conception μέχρι future sound of london μάθαμε τότες

+1 :slight_smile:

Έτσι! Και Bad Religion (The gray race) και Smashing pupkins (mellon collie…) και White zombie (La Sexorcisto) και Soundgarden (Badmotorfinger) kαι Alice in Chains (Dirt) και Therapy? (Troublegum) και Nirvana (ε το γνωστό) και άλλα τόσα που δε θυμάμαι, ΣΙΓΟΥΡΗ ΛΙΣΤΑ ΑΓΟΡΩΝ!
edit: αυτά ήταν στα έξτρα 20αν θυμαμαι καλα,εκτός απο μέταλ.

Έτσι. Οι MINSK σε καμία περίπτωση δεν είναι Doom αλλά ούτε και Metal. Έχω επιφυλάξεις και για τους YΟΒ, αλλά με αυτούς δεν έχω ασχοληθεί.

Επίσης, τραγική η έλλειψη του Warning - Watching From A Distance. Ίσως, ο καλύτερος δίσκος που κυκλοφόρησε την προηγούμενη δεκαετία σε αυτό το ιδίωμα.

Τέλος, οι CONFESSOR είναι αργόσυρτο technothrash με Doom καρδιά.

Σωστός. Η παρουσία των Μινσκ στο αφιέρωμα είναι όντως το πιο περίεργο στοιχείο του. Όχι ότι δεν είναι μια πολύ-πολύ ωραία μπάντα, αλλά έχω την αίσθηση ότι ακόμα και οι πιο φανατικοί οπαδοί τους θα διαφωνούσαν με το να τους κολλήσει η doom ταμπέλα.

Είναι αυτό που λέω κατά καιρούς.

΅Πςςς. Φιλαράκι. Δες, εγώ το MH/HM είμαι ανοιχτόμυαλο περιοδικό. Ασχολούμαι με το Extreme ήχο. Όλα χωράνε αρκεί να έχουν κιθάρες, παραμόρφωση και τρίχες (στο κεφάλι, στο πρόσωπο - δεν με ενδιαφέρει)! Θάνατος στις ταμπέλες. Όλα είναι μουσική΅.

Όχι.

Αλήθεια, τι στο πέος κάνουν οι The Gates Of Slumber στο Horror; Με τι κριτήρια τους έβαλαν στο καφρο-τμήμα του περιοδικού;