Metal Hammer vs RockHard

γράψε λάθος…μαζι με τον γιωργο έπεσε και το ίντερνετ…κάνω edit

nwobhm 1.01
τα προφανή. not bad

Μόνο δίσκους έχει πάλι, να υποθέσω, ε?

ναι…δεν είναι όπως το αφιέρωμα που σου είχε αρέσει(και με εμένα , και ας μην είμαι του ήχου)

Σχετικά πλήρες θα το χαρακτήριζα το αφιέρωμα για τους σκοπούς του - από τη στιγμή δηλαδή που η λογική του είναι περισσότερο name-dropping και λιγότερο αφηγηματική (έχουμε αναλύσει στο παρελθόν τί σημαίνει αυτό, οπότε δεν επεκτείνομαι).

Λείπουν -για άαααααλλη μια φορά- οι αξεπέραστοι Legend, αλλά για να πω την αλήθεια, δεν είχα και πολλές ελπίδες ότι θα τους θυμόταν κανένας.

όταν αναφέρεσαι στο nwobhm είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να μιλήσεις και γιά τα 7" τα οποία άλλωστε αποτελούν και τη συντριπτική πλειοψηφία της δισκογραφίας του ιδιώματος
υπάρχει αναφορά στα 7"?

οχι…μόνο 4-5 ονομαστικά στο check also

…τεύχος που με τα αυτοκόλητα, και τις αφίσσες που έχει, με γυρίζει στα 80ςς, όταν έπαιρνα το Metal Hammer, και για αυτά τα καλούδια:):!:

Δεν με νοιάζουν οι δισκοκριτικές (κρίνω από γιουτουμπ καλύτερα… :slight_smile: )
Για άλλον λόγο το πήρα σήμερα:

[B]BRUTAL TRUTH [/B]ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

πολυ ωραια η φαση με τα αυτοκολλητα και η αφισα σουπερ :stuck_out_tongue:
πολυ καλο το αφιερωμα και
χορταστικο το πολυσελιδο θεμα με τους Megadeth

τα 7’ του nwobhm εχουν σίγουρα την αξία τους αλλα κανεις δεν προκεται να με πείσει πως οι bashfull alley πχ είναι πιο σημαντικοί από τους diamond head πχ. Έτσι και αλλιώς η λογική αυτών των αφιερωμάτων είναι η παρουσίαση 15+15 albums οπότε no pro ,για μένα, που δεν έχει 7΄. Άσε που είναι και πανακριβα!8O

μπορεί οι bashfull alley να μην είναι σημαντικότεροι από τους diamond head αλλά όταν κάνεις αφιέρωμα στο ιδίωμα δεν μπορείς να αγνοείς ένα τόσο μεγάλο και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας του. και στο κάτω κάτω υπάρχουν 7" και EPs (και demos αλλά μην το τραβάμε) που γιά μένα είναι πολύ καλύτερα από αρκετά ονόματα της λίστας. επίσης η τιμή δεν παίζει κανένα ρόλο, γιά γνώση μιλάμε

Βασικα στο στυλ που κανουν το αφιερωμα, δε γινεται να αναφερουν τα 7αρια. Απλα ειναι λαθος αυτη η μορφη αφιερωματος.

Το να μην αναφερεις τα 7 αρια στο ΝWOBHM, ειναι σαν να μην λες τιποτα για τα split στο grind ξερω γω, δε γινεται.

ρε τραμπ, με όλο το σεβασμό, είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς πως ΔΕΝ είναι αφιέρωμα αλλά 30 δίσκοι του ιδιώματος;;; Πέρσι μέχρι και συνέντευξη από τον neal kay είχαν! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο…ακόμα, αν δέχεσαι θεωρητικές ερωτήσεις, για πες μου ένα setlist που θα έκαναν οι Arwrimoi σε ένα nwobhm tibute live?

επιτέλους είχαμε και ucle acid μέσα στο νέο hammer :stuck_out_tongue:

θέλουμε επιτέλους κανα ψαγμένο black αφιέρωμα να στανιάρουμε

εχει πάρει κανείς άλλος εδώ το νεο τεύχος?

τραβάω βυζορωγες

χακος, κριτική σε cd innosense, σελ.106
είναι διασκαρα ισάξιας νεα κυκλοφορίας connception([I]“μιλάμε για τοσο καλή κυκλοφορία”[/I]), πρόλαβαν άλλοι πριν απο αυτούς, ή τελικά το μόνο κακό είναι οτι τα παιδιά είναι απο λαρισα??
ας μου εξηγήσει κάποιος…

*καταλαβαίνω τι λεει(για την πρωτοτυπία/πρωτοπορία) αλλά η φράση [I]“αλλά ρε γαμωτο δεν έρχεται από το raufoss αλλά απο την λαρισα…”[/I] σε γονατίζει

περίπου και τα 3, “είναι τόσο καλό όσο ένα conception, αλλά δυστυχώς τους πρόλαβαν οι ίδιοι οι conception και κρίμα που τα παιδιά είναι από Λάρισα”.

Χάκος, μια ζωή συγκινητικός.

Μαρεσει που βάζει και βαθμό…(6)…ή 3 έβαζε, ή 10, ή 231654, το ίδιο θα ήταν

Δεν το έχω δει αυτό και είναι πραγματικά θλιβερό αν γράφεται όντως έτσι (δεν αμφισβητώ crimson, απλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν υπάρχει ντροπή). Στο κάτω-κάτω και για να τα μιλάμε ανοιχτά, στο hammer όταν εκθειάζουν και την τελευταία NWOBHM revival μπάντα, δεν αποζητούν την πρωτοτυπία; Υποθέτω όχι, εκεί δε μετράει. Όταν πρόκειται για σπαθάτη τρουίλα υπάρχουν δικαιολογίες να λες για ένα μήνα.

Υποτίθεται στόχος είναι και η υποστήριξη της τοπικής σκηνής. Όχι τίποτα άλλο, αλλά οι Innosense αυτό που κάνουν το κάνουν πολύ καλύτερα από πολλές άλλες μπάντες εντός κι εκτός Ελλάδας.

οταν κυκλοφόρησε το “flow” των conception , Η εταιρία τους ειχε στείλει “γυμνά” promo cd’s, χωρις σε αυτά να αναφέρεται το όνομα του συγκροτήματος, ζητώντας απο τον τύπο της εποχής να μαντέψει περί ποιων πρόκειται…λοιπόν αν το “Outcast” ερχόταν παρομοίως ανώνυμο στα χέρια μου, θα παραληρούσα μιλώντας για τη θριαμβευτική επιστροφή των νορβηγων…ναι τόσο καλό είναι το “outcast” αλλά, ρε γαμώτο, δεν έρχεται από το raufoss αλλά απο την λαρισα. ο γεωργιου είναι το alter ego του khan και οι υπόλοιποι γράφουν, παίζουν,ενορχηστρώνουν και ακούγονται, χωρίς υπερβολή, οπως θα θέλαμε σήμερα απο τους conception.[B]Παιδιά, αυτο που κάνετε ειναι άριστο , αλλά σας πρόλαβαν άλλοι[/B].

:dunno: τα πάντα όλα.!