Ώπα μισό. Μαλλόν παρεξηγήθηκαν αυτά που λέω,
Ενα φεστιβαλ που δεν έχει κόσμο δεν λέει και πολλά ναι? Σε αυτο συμφωνούμε όλοι.
Ακόμα περισσότερο είναι σούπα όταν δεν παίζουν οι headliners.
Δεν ξέρω να σου πώ τι έγινε ακριβώς τις άλλες μερες απο αυτήν που παίξαμε εμείς.
Ίσως και για αυτό η εμπειρία μου απο το φεστιβαλ να είναι διαφορετική παο την δικία σου.
Ούτε τι έγινε με το σύνολο των μπαντών. Τις ανακοινώσεις τις διάβασα.
Δεν καταλαβαίνω ποια είναι τα “άλλα πολλά” που κάνανε οι διοργανωτές.
Αν θες εξηγησέ μου.
Όσο αφορά τις δηλώσεις απο τις μπάντες, μπορώ να σου πώ, χωρίς να θέλω να κρίνω κανέναν ότι υπάρχουν ανακρίβιες.
Ας πούμε
Όλα μα όλα τα φεστιβαλ κρατανε ποσοστό απο το merchandise. Επισης “κανονικα” για να πουλήσεις cd σου και μπλουζάκαι σε φεστιβαλ θες χαρτια, και δεν τα παίζεις “μάυρα”. Το ποσοστό που ζητήθηκε απο εμάς να κρατήσει το φεστιβαλ (επαναλαμβάνω το ήξερα 2 μήνες πριν) ήταν 20%, και τελικά ούτε αυτο το κράτησαν.
Που είναι το παράξενο?
Όσο αφορά τους A.R. Δεν τους έκλεισαν τελικά τα εισητήρια και δεν ήρθαν. Το αισχρό είναι οτι χρησιμοποιήσαν το όνομα τους στην αφίσα για να διαφημηστούν.
Και με εξαιρετική ορημότητα οι Α.R. δημοσιοποιούν τα email που ανταλλάξαν. Πολύ καλο.
Και στην τελική όπως προήπα, δεν ξέρω καν αν υπάρxεi ματ κορίνες, δεν μου απάντησε ουτε καν σε email, με εξαιρετική άνεση όμως κaτάφερα να βρω κινητά απο άλλα άτομα της διοργάνωσης. Αν δεν είχα επαφή με κάποιον η δεν μου το σηκώναν, με τίποτα δεν θα πήγαινα μεχρι του διόλου την μάνα.
σαφως και δεν ειμαστε το ιδιο προσωπο deranged45…
απλα ετυχε να παιξουμε και οι δυο μας στην ιδια μερα… πραγμα που μας εχει αφησει καλυτερες ή μαλλον διαφορετικες εντυπωσεις απο τις αλλες δυο μερες…
και απο οτι φανταζομαι για τον μανο θα υπηρξε χειροτερο live απο αυτο του σαββατου…
τεσπα… πιστευω πως δεν μπορουμε να πουμε τιποτα αλλο για αυτο το θεμα…
αλλωστε δε πιστευω να υπαρξει συνεχεια του χρονου…
προς νεικο:δεν εννοούσα οτι είστε το ίδιο πρόσωπο αλλα το οτι ενώ εθαψες στο ενα ποστ σου το φεστιβάλ, μετά συμφώνησες και με τον μάνο που δεν βρήκε πολλά αρνητικά. Τεσπα, αυτοί τα κάνανε χάλια-δεν θα μαλώσουμε εμeίς για χάρη τους. Peace!
ο εξοπλισμος ηταν χαλια, δεν δεχομαι το ‘ελληνικα δεδομενα’, σαν μπαντα απαιτεις τα ουσιοδη για να παιξεις, εκει δεν υπηρχαν αυτα. μια καλη κονσολα δε σωζει την κατασταση οταν ολα τα υπολοιπα ηταν εντελως ΜΑΠΑ.
στο θεμα με τους ANCIENT RITES…δηλαδη συγκρίνεις το γεγονος οτι τα παιδια ποσταραν το εμαηλ του ‘διοργανωτη’ Ματ, με το οτι δεν τους εκλεισαν εισιτηρια…παμε καλα δηλαδή;; ηταν το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν, εγω στη θεση τους θα το εψαχνα το θεμα για μεγαλυτερη δημοσιοτητα και ρεζιλικι.
για να μην τα πολυλογώ, δεν ειμαι κολημενος ανθρωπος και δεχομαι άλλες αποψεις αλλα στο συγκεκριμένο θέμα δε μπορω να δεχτω οτι το φταιξιμο δεν ειναι 100% των ΄διοργανοτων’.
ο δημος εκανε απλα τη δουλεια του…και στην πανελληνια μοτοσυκλετιστικη συναντιση στη θασο πριν 1 μηνα τα ιδια και χειροτερα μας κάνανε.και σαμοθρακη για διακοπες να πας παλι τα ιδια, ελεγχος γινεται σε τετοιες φασεις. το ψαχτηρι ειναι παντου
δεν μου πολυ αρέσει να ανοίγούμε μέτωπα που δεν έχει λόγο να ανοίγουμε…
1.Διαφωνώ με τα του εξοπλισμού μαζί σου. Δεν είχαν μια καλή κονσόλα και όλα τα άλα μάπα.
Πρώτα απο όλα, και λογικα΄να το σκεφτείς αυτός πυο έχιε κάνει τέτοια επενδυση σε κονσόλα έχιε δώσει
χρήμα γενικα σε μηχανακια. ΚΑι αυτό είχε συμβεί.
Τα επι σκηνής άν εννοείες αυτό (τύπμανα, ενισχυτές κτλ) ήταν οτι ναναι
συμφωνώ. Απο τα email της διοργάνωσης το ξέραμε όμως αυτό. Όταν σου λενε “θα υπάρχει πλήρες σετ τύμπάνα” εσύ τι καταλαβαίνεις οτι το έχουνε το θέμα?
Οπότε αφου το ξέρεις, η δνε γκρινίαζεις μετά, η παιρνεις τα μέτρα σου.
Θέλω να πω το εξής.
εμείς παίξαμε σε πισσα σκοτάδι χωρίς φώτα. Αυτό δεν όμως οτι δνε υπήρχαν γενητρια δνε υπήρχε εκείνη την στιγμή. Άλλα δνε μου κάνει ενα “ε είχε μάπα φώτα” . Άλλο είναι το πρόβλημα.
2.Η διοργάνωση δεν πλήρωσε μόνο σε εμάς ξενοδοχείο. Και αυτό το έγραψα ποιο πάνω.
Δεν συγκρίνω τίποτα με τίποτα. Καλά έκαναν και τους τάχωσαν δημόσια αν έτσι έγιναν τα πράγματα.
Αλλά δεν βρίσκω καθόλου ώριμο να δημοσιοποιύν τις μεταξύ τους προσωπικές συνομιλίες για
να επιχειρηματολογίσουν.
Για το ψάξιμο. Ο “έλεγχος ΄γίνεται σε τέτοιες φάσεις” δεν μου λέει τίποτα, γιατι αυτο έγινε καθαρά για το σπάσιμο και μόνο.Ο ΄δημος λοιπόν δεν κάνει την δουλειά του σε αντιμετωπίζει σαν παρείσακτο, σου πουλάει το σουβλάκι χρυσό, δεν ΄φερνει καν γενήτριες ώς όφειλε, και άλα χαριτωμένα. Και για να τα λέμε όλα με το όνομα τους, η διοργάνωση φταίει εδω που έκανε τις κακες επιλογές της, και όχι οτι ο δήμος.
Αλλά το ετσι γινεται σε τέτοιες φάσεις δεν μου κάνει, όπως δεν σου κάνει έσενα το peavy60watt.
Άσχετο, αλλα για το παράξενο έχεις δίκιο, αν και αυτη η πολιτική σου λέω απο προσώπική εμπειρια ήταν μονο για τα προσχήματα.΄Αν το θέμα τραβηξε κι άλλο τότε αλλάζει το ζήτημα… Αυτό ενοούσα με το ποστ.