Οπα παιδια ας μιν ξεχναμε κ το τιμημενο athens open air prin απο 4 χρονισ.νομιζω οτι αυτο κατεχει τα ινια
Μάλλον θέτεις θέμα για το επόμενο poll,έτσι?
Αδερφέ δεν έχω τίποτα με την Καβάλα αλλά το να μου λες ότι δεν ήταν γνωστό ότι θα γίνει το fetival δεν στέκει.Τώρα τα υπόλοιπα που λένε τα παιδιά τί να πώ,όντως δεν έπρεπε να συμβαίνουν.
Εγώ απλά κρατάω ότι υπάρχει ένας χώρος μοναδικής ομορφιάς και με υποδομές για να γίνει κάτι καλό που χρόνο με τον χρόνο θα γίνεται θεσμός.Κι’άν ο συγκεκριμένος διοργανωτής είναι άκυρος,ας εμφανιστεί κάποιος άλλος που θα διοργανώσει κάτι.
σιγα το περίεργο…
περυσι, δεν ειχε εμφανιστει καθόλου. ήρθε το τηλεοπτικο συνεργείο για να βιντοσκοπήσει τις εμφανίσεις, τους υποδεχτηκα εγώ, σκάγαν τα μαγαζιά που θα στήναν παγκούς εγω, σκάγαν μπαντες τις κανόνιζαν αλλα 2 παιδιά που αντί να εκτελούν χρέη stage manager, βγαζαν τα δρομολογια τους με τα βανακια, βγαζαν ωραρια εμφανίσεων απο το πουθενα (αφου οι καθυστερήσεις ήταν μεγάλες), παρακαλούσαν μπαντες που απειλούσαν ότι δεν θα παίξουν και ριχναν τα μουτρα τους επειδη ο κύριος δεν ήταν εκεί. θέλαν οι μπάντες να φανε τους δίναμε εμεις κουπόνια, ήρθε η τοπική τηλεόραση τον εψαχνε, και γενικώς ενα φεστ να τον ψαχνει…
κι αυτος??? εκανε δρομολόγια σαν οδηγός με το βανακι απο θεσ/νίκη δραμα. λες και δεν υπηρχε καποιος να το κανει αυτό… επρεπε να το κανει ο διοργανωτης. και τρωγαμε οι υπολοιποι όλα τα σκατα στη μαπα…
και μετα μου λέτε το ν βρίζουμε δημοσια… κι επι προσωπικού όταν μας σηκώσει το τηλ, μια χαρα τον βρίζουμε. μόνος του εθεσε το προσωπο του σ’αυτη τη θέση.
οποτε παραμύθια περι βορειου ελλάδος και πιπες, και τι θα γινει με εμας εδω πανω δεν στεκουν. όταν δεν υπαρχει ικανη διοργανωση πας αλλου ειναι απλο…
:x
και θα το βρίσω το κωλοφεστ, και όπου βρίσκομαι κι όπου σταθω θα λεω όλα αυτα ωστε αν ξαναγίνει κατι να μην πατησει κανείς…
ηλίθιοι ρομαντισμοί του στυλ καλή προσπαθεια και μαλακίες δε χωρανε. όταν ενα αυτοκίνητο είναι μετριο το αγοραζεις??? αν είσαι χαζος ναι το αγοραζεις και λες καλή προσπαθεια…
το βλεπουν σαν εμπόριο οποτε ειναι όφελος μας να αντιδρούμε σαν καταναλωτες. μαυρίστε τους γιουχαρετε τους, είναι απλό. μονο το μέρος είναι ωραίο. το αστειότερο όλων είναι ότι εχει μαζι του και ενα καρο γλείφτες απο τους χειροτερους… που παν και κολλάν για να αποκομίσουν γνωριμίες, να παιξουν κανα λιβακι κ.λ.π.
ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!!
συνεχίζω το ξεκατίνιασμα μου λέγοντας ότι σε επικοινωνια που είχα με τον ταουσανίδη, πριν το φεστ, απαιτώντας να πληρωθω μου αποκαλυψε ότι απλα δεν τον ενδιεφερε φετος η φάση. δήλωσε ότι γινεται απλα για να γίνει… αλλα δυστυχώς οι μπαντες τσιμπήσαν και φετος… μπραβο στους revolting breed που ακυρωσαν νωρις… που να ξεραν
ο κύριος αυτός κανει προχειροδουλειές και ενω φέτος είχε τη στηριξη του δήμου (όπως έλεγε) οικονομική αντι να κοιταξει να το βελτιώσει, τα κανε σκατα.
ας σοβαρευτουμε λοιπον και ας μη δείξουμε ελεος σε 2-3 τυπακια που δεν σεβονται το ακροατήριο…
καποιος μπορει να πει ότι ενα φεστ δεν είναι οι διοργανωτες του. και θα χει δίκιο. είναι οι μπαντες κι οχαβαλες τα ξύδια το αραλικι το χτύπημα τα γκομενακια (???) κ.λ.π. όταν δεν υπαρχουν υποδομες να τα απολαύσεις ο μονος τρόπος να αντιμετωπισεις την αθλιότητα είναι να είσαι τίγκα πιωμένος…
Αν δεν έχεις κάτι με την Καβάλα, να μην μιλάς ειρωνικά…
Δεν είναι όλοι σαν εμάς που ενημερωνόμαστε σχεδόν καθημερινά από το Ίντερνετ. Έστω και έτσι όμως, εγώ έχω μάθει πολλές φορές για συναυλίες από αφίσες ή φυλλάδια, χωρίς να το έχω δει σε κάποια σελίδα.
Ο χώρος όντως είναι πολύ όμορφος… Μακάρι να είχαμε την εμπειρία…
και μετα μου λέτε το ν βρίζουμε δημοσια… κι επι προσωπικού όταν μας σηκώσει το τηλ, μια χαρα τον βρίζουμε. μόνος του εθεσε το προσωπο του σ’αυτη τη θέση.
να αγιάσει το στόμα σου Bilia!!O Κώστας Ταουσανίδης απο Overgarven και η Metal Bolt Productions έχουν δυσφημήσει την βόρεια ελλάδα 2 φορές με τα 2 μέταλ healing.θα σκεφτούν πολύ μπάντες να έρθουν σε φεστιβάλ στη βόρεια ελλάδα.
O Κώστας Ταουσανίδης απο Overgarven και η Metal Bolt Productions αξίζουν το ομαδικό φτύσιμο ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΔΩΝ!!!
Ετσι, με ονόματα τα λέω και ας είμαι εγώ ανώνυμος και άλλα τέτοια κουλά!Δεν είμαστε πολιτικοί να μιλάμε γενικά και αόριστα!!!
μου ειναι αδιαφορο και το φεστιβαλ και η metal bolt και οτιδηποτε αφορα αυτο το topic αλλα δεν ειναι και το καλυτερο να κρυβεσαι πισω απο ενα nickname και να λες οτι λες(που δεν εχω λογο να πιστεψω οτι δεν ισχυουν).
δηλαδή αν σου έλεγα ξέρω γω οτι είμαι ο Παντελής Δεληλάμπρου απο Καβάλα, του θεόδωρου και της Πολυξένης τί θα κέρδιζες ρε φίλε???
ανωνυμίες και παπαριές…εκτός και αν είσαι πολιτικός και έχεις μαθει να μιλάς ανώνυμα για να μη θίξεις τον κάθε μ…ακα
γενικα κ αοριστα κανεις δε μιλα,καλα τα λες αλλα ασε κ ενα ονομα κ οχι επειδη ενδιαφερει κανεναν αλλα γιατι αυτο ειναι το σωστο φιλαρακο,οταν μιλας για αλλους λεγε κ ποιος εισαι γιατι θα χασεις κ το δικιο σου στο τελος
κ προσεχε ετσι ειμαι απο αυτους που συμφωνουνε στα περισσοτερα μαζι σου
τωρα εισαι σωστος παντελη,αν εισαι…
Έχει 400 site που μπορείς να δείς τι Live έχει κι ας έχεις πρόσβαση στο Internet 1 φορά το μήνα.Αυτός που θέλει να βρεί βρίσκει τα άλλα είναι φούμαρα.Κάποτε αγοράζαμε demos μέσω ΕΛΤΑ και παναγιά βοήθα (κασέτες φυσικά όχι cd).Τώρα θέλουμε και πρόσκληση στο σπιτι για να πάμε κάπου.Μην διαφωνείς μαζί μου μόνο για να διαφωνήσεις.
Πάντως πολύ κράξιμο τρώει ο τύπος που το διοργάνωσε…Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του
Ρε συ Gorg, για να πήγα στο φεστιβάλ, πάει να πει ότι ενημερώθηκα. Αυτό που σχολίασα είναι τι έκανε το Φεστιβάλ για να το μάθω…
Από αυτά που γράφουν πάντως τα άλλα παιδιά σ’αυτό το topic,μόνο το promotion δεν ήταν το πρόβλημα .
Παραθέτω ανακοίνωση ενός site…δεν έχω καμία σχέση με το εν λόγω e-zine, απλά κάνω copy/paste ένα bulletin που κάνανε μέσω του myspace τους.
απο το www.rockap.gr site :
balte mualo … h ellhnikh skhnh den xreiazete mono na ginonte sunaulies kai na mporei to ka8e group na paizei…
h boreios ellada kalutera na mhn blepei live para na blepei auto…
Emeis den 8elame kan na paiksoume…oxi gia ton kosmo… alla gia tous diorganwtes kai thn apaisia fash pou sthsane!!!
Krima pou san rockap. gr sthriksame thn prospa8eia, pisteuontas oti 8a ebalan mualo apo persi kai 8a kanane kati swsto fetos… omws htan xeirotera…
perissotera analutika sto rockap. gr suntoma!!!
:o Ντάξει αυτό απλά δεν υπάρχει! Σουρεαλιστικές καταστάσεις…
Krima pou san rockap. gr sthriksame thn prospa8eia, pisteuontas oti 8a ebalan mualo apo persi kai 8a kanane kati swsto fetos… omws htan xeirotera…
ποιος το έχασε το μυαλό για να το βρει ο Ταουσανίδης?
έτσι είναι φίλε! Κλάφτα!!!
Hello.
- Δεν είχε κόσμο. 15ευρά εισητήριο για να δείς 10+μπάντες την μέρα.
Παιζουν οι christ στην λειβαδιά σε άθλια φάση σε ήχο και οργάνωση και σκάνε 180 αθηναίοι. Παίζουν οι stalker σε φεστιβαλ δήμου (!!!) στην κόρυνθο και σκάνε 150 αθηναίοι που γουστάρουν τέρμα, και ας είναι φεστιβάλ δήμου.
Πάνε 4 μπάντες σε παραλια (!!!) στον σχοινιά για να τα σπασουν με τα χύμα μηχανήματα τους, και τα σπανε και ο κοσμος (100) περναει καλα και ειναι σουπερ
Γινέται ένα φεστιβαλ στην δράμα, σε σουπερ χώρο που ειναι οι 180 θεσσαλονικεις ??? Η οι 50 απο καβάλα ας πούμε? Δεν μπρούμε να περάσουμε καλά με την μουσική που μας αρέσει πλέον?
δεν βρισκώ ρεαλιστικό να λέμε δεν διαφημιστηκε και δεν πηγα, αφου όλοι το ξέραμε.
ΜΕ νεα σχετικα χαμήλό εισητήριο δεν κατάλαβα γιατι δεν ήρθε κόσμος…
2.ΠΡοβλήματα εξοπλισμού. Εδώ θα διαφωνήσω. Το P.a. ήταν αρκετά εώς πολύ καλό για τα ελληνικά δεδομένα (ΜΕΡΑ 2) , και αρκετο για τον χώρο. Αν κάποιες μπάντες δυσαρεστηθήκαν απο το γεγονος οτι δεν υπήρχαν μεγάλοι ενυσχητές κιθάρας η μπάσσου, το μόνο που έχω να πώ είναι την κονσολα την είδατε???
Απλα οι ανθρώποι που το στήσανε δεν ξέρανε τι έπρεπε να υπάρχει επι σκηνής.
Και σίγουρα δνε ήταν καλοι hχολήπτες (οταν ας πούμε συζητημε για 5 λεπτά γιατι η προενισχηση μπασου στέλνει προενυσχημενο σήμα στην κονσολα … )
Και για να μην ξεχνομαστε η διοργάνωση φταίει για την κακή επιλογη ανθρώπων και οι μπάντες που δεν εβγαλαν καλό ήχο.
Φώτα? Υπήρχαν λιγα την πρώτη, περισσοτερα την δεύτερη. ΚΑι ναι εμεις παίξαμε σε πισα σκοτάδι γιατι ο δήμος που έφερνε τις γεννητριες τις έφερε 9.10 και δεν υπήρχε ρεύμα για τα φώτα. Ο δήμος έφερνε και την σκηνη που τα ξύλα της δεν ήταν σάπια αλλα ολοκαίνουργια.
Εδώ παλι λέω οτι φταίνε οι επιλογές τησ διοργάνωσης, για τα φώτα και όλα τα υπόλοιπα.
3.Ο Δημος ειχε και τα σουβλάκια όμως που καναν 2.50 ευρω, γιατι δεν φώναξε κανένας για αυτο???
4.Οτι μας κάναν έλεγχο λες και είμαστε εγκληματίες πριν μπούμε δεν το λεέι κανεις??? Εγώ δεν καπνίζω καν και επειδη το κοπροσκυλο τους μύρισε την γατα μας, ξερω γω, μου έκαναν stripsearch (γδυσου φαση) και θέλαν να ανοι3ουν το chorus που έχω γιατι “είναι κούφιο ρε αυτο”. Την ίδια στιγμή με έπαιρναν απο την διοργάνωση και με ρωτάγαν που έιμαστε “βγαίνετε σε 5”. Αν ήμουν το μπουζούκι της Θώδη λετε να είχα ίδια αντυμετώπιση στην δράμα??? Μήπως λοιπόν ο δήμος αντι να βοηθήσει μας έιχε για παρεισακτους εκει πάνω μειώνοντας κι άλλο το όλο γεγονος?
Περιττο να πω οτι τους σταματάγανε όλους μα όλους για ελεγχο.
-
Κόσμος. Δεν ήρθε πολυς. Ειδε κανεις στον χώρο πρόβλεψη για 2000 άτομα??? Στις τουαλέτες ας πούμε?
Τόσο περιμέναν λοιπόν από την διοργάνωση. Όσους ήρθαν -
Δεν αρέσει στις μπάντες? Μην παίζεις ρε. Έσυ βάζεις τον εαυτό σου σε αυτή την θέση, εσύ το επέλεξες δεν σε ανάγκασαν, αν δεν γουστάρεις μην παίζεις. Το θεωρώ αίσχρό όμως να βγαίνεις μετά και να μου λές, ξέρεις, τι χάλια είναι αυτα. Τα πράγματα ειναι αυτα που έιναι απο την αρχή, χορεψε η όχι.
-
Οι μπάντες πρέπει να πληρώσουν για να παίξουν. Δεν ξέρω τι έκαναν οι μπάντες στο σύνολο τους.
Εγώ ξέρω οτι στο χωριο βώλακα είχαν κλειστει απο την διοργάνωση πάνω απο 20 δωμάτια για μπαντες (που δεν τα πλήρωσαν αυτές) και το βράδυ που πέρασα απο εκεί σε παραδοσιακό γάμο γάλλοι γερμανοι και έλληνες έγιναν κουρουμπελο together.
Δεν είναι εφικτο σίγουρα αυτό να συμβει για 40+ μπάντες. Κάποιοι θα έχουν ποιο “β” μεταχείρηση.
Σε όποια περίπτωση έπαιζε free camping απο την διοργάνωση, και αν είσαι απο τον Βορά και θες να την βγάλεις ενα βραδυ μην μου πεις οτι θα ταλαιπωρηθείς κιόλας έτσι???
Πάλι, ξεκάθαρο απο την αρχή μην παίξεις αν δεν σαρέσει.
Ποιος διοργανώνει , ποιος δεν είναι σόι άτομο και υπάρχει εντέλει ο κύριος ματ κορίνες είναι θέματα που ελάχιστα έχουν να κάνουν με το ότι υπήρξε καλή μουσική, πανέμορφο μέρος, και κανένας να την απολαύσει.
Μανος & u217
καλα τα λες μανο… συμφωνω σε πολλα μερη… μονο στην 6η παραγραφο … σε μας τουλαχιστον ο διοργανωτης μας τα ειχε περιγραψει πολυ διαφορετικα… και με το που φτασαμε εκει ηρθαν ολα αναποδα…
τελικα πατησαμε λιγο ποδι και κατι εγινε…
και για τον ηχο… ο ηχος κατω απο την σκηνη ηταν πολυ καλος… πανω στην σκηνη ηταν που δεν ακουγοταν απο τα monitor … και φυσικα ο και καλα ηχοληπτης δεν ηξερε να συνδεσει μια κεφαλη με μια καμπινα…
τζαμπα τα καπρολαχανα και το 11ωρο ταξιδι…
λεγαμε κι εμεις οτι θα ηταν κατι της προκοπης… ουτε ο προκόπης δεν ηταν…
εμεις παιξαμε την δευτερη μερα (παλι καλα) διοτι και την βροχη αποφυγαμε και ειχε αρκετο κοσμο (χχαχαχαχα)
250 ατομα με το ζορι…ο διοργανωτης (και καλα) πραγματικα δε παει καλα… ακομα και ενας οδηγος λεωφορειου που μας πηγε στην τοποθεσια απο την Δραμα μας ειπε οτι τον ξερει και οτι δε παει καλα γενικοτερα…
η τοποθεσια ηταν πολυ ωραια αλλα τι να το κανεις αμα δεν εχει καμια υποδομη… η σκηνη ηταν το λιγοτερο αισχρη… ο ηχος… να μη σχολιασω… τα φωτα… ουτε αυτα…
αλλα μας ειχαν υποσχεθει και αλλα βρηκαμε… σιγουρα θα μπορουσαμε να υποψιαστουμε κατι τετοιο… αλλα τοσο πολυ ρε παιδια???για τα 230 ευρω που αναφερθηκαν παραπανω δεν ακουσα τιποτα… αλλα αμα υπολογισουμε τα εξοδα για να παει μια μπαντα απο την αθηνα εκει πανω… καπου εκει ερχεται το ποσο…
τωρα στο μουσικο κομματι…
για τις μπαντες που επαιξαν ηταν πολυ δυσκολο να ακουσουν πανω στην σκηνη τι επαιζαν και αυτο γιατι ο ηχολυπτης δεν ηξερε ουτε ηχο να βαζει στα monitor…οι μπαντες που ξεχωρισα ηταν Poem, Dark Vision, Universe217, Psyko Choke… και Rotting…
την δικια μου δε την σχολιαζω… ας ειμαστε τουλαχιστον και μετριοφρονες…παντως πιστευω πως το συγκεκριμενο φεστιβαλ ΔΕΝ αξιζει να το υποστηριξει κανενας για του χρονου
(δε παιζει να γινει … αλλα αν λεω εγω τωρα) και αυτο γιατι δεν ειναι μια υγιης προσπαθεια αλλα ανεμοσκορπισμα και αρπαχτη…
ρε Νείκο έκανε κανείς hacking το account σου?? γιατι αυτά τα απο πάνω λόγια τα λες εσύ, και απο την άλλη συμφωνείς και με τον Μάνο που σχεδόν μας είπε οτι το φεστιβάλ ήταν αξιόλογο (μήπως γιατι ο Μάνος έπαιξε τη μόνη μέρα που παίξανε οι headliners??). Ο Μάνος μάλλον δεν διάβασε τις ανακοινώσεις Anciet rites, Holy martyr και επίσης δε διάβασε και άλλα πολλά που κάνανε οι διοργανωτές. Εκτός και αν διάβασε τις ανακοινώσεις και θέλει να μας τρελλάνει.