τζαμπα τα καπρολαχανα και το 11ωρο ταξιδι…
λεγαμε κι εμεις οτι θα ηταν κατι της προκοπης… ουτε ο προκόπης δεν ηταν…
εμεις παιξαμε την δευτερη μερα (παλι καλα) διοτι και την βροχη αποφυγαμε και ειχε αρκετο κοσμο (χχαχαχαχα)
250 ατομα με το ζορι…
ο διοργανωτης (και καλα) πραγματικα δε παει καλα… ακομα και ενας οδηγος λεωφορειου που μας πηγε στην τοποθεσια απο την Δραμα μας ειπε οτι τον ξερει και οτι δε παει καλα γενικοτερα…
η τοποθεσια ηταν πολυ ωραια αλλα τι να το κανεις αμα δεν εχει καμια υποδομη… η σκηνη ηταν το λιγοτερο αισχρη… ο ηχος… να μη σχολιασω… τα φωτα… ουτε αυτα…
αλλα μας ειχαν υποσχεθει και αλλα βρηκαμε… σιγουρα θα μπορουσαμε να υποψιαστουμε κατι τετοιο… αλλα τοσο πολυ ρε παιδια???
για τα 230 ευρω που αναφερθηκαν παραπανω δεν ακουσα τιποτα… αλλα αμα υπολογισουμε τα εξοδα για να παει μια μπαντα απο την αθηνα εκει πανω… καπου εκει ερχεται το ποσο…
τωρα στο μουσικο κομματι…
για τις μπαντες που επαιξαν ηταν πολυ δυσκολο να ακουσουν πανω στην σκηνη τι επαιζαν και αυτο γιατι ο ηχολυπτης δεν ηξερε ουτε ηχο να βαζει στα monitor…
οι μπαντες που ξεχωρισα ηταν Poem, Dark Vision, Universe217, Psyko Choke… και Rotting…
την δικια μου δε την σχολιαζω… ας ειμαστε τουλαχιστον και μετριοφρονες…
παντως πιστευω πως το συγκεκριμενο φεστιβαλ ΔΕΝ αξιζει να το υποστηριξει κανενας για του χρονου
(δε παιζει να γινει … αλλα αν λεω εγω τωρα) και αυτο γιατι δεν ειναι μια υγιης προσπαθεια αλλα ανεμοσκορπισμα και αρπαχτη…
Αρχικώς να πώ ότι πήγα και έμεινα εκπληκτος από τον κόσμο που δεν είδα εκεί !
1)Νομίζω βασικά ότι (παρ’όλο που είναι πανέμορφο μέρος) φταίει το μέρος λόγω κακής συγκοινωνίας και ότι είναι πολύ μακριά από τα μεγάλα κέντρα.
2)Προσωπικά πήγα για χαβαλέ και για το κάμπινγκ και μου άρεσαν πολλές απο τίς μπάντες παρ’όλο που ήταν άγνωστες,το εισιτήριο ήταν καλή τιμή για αυτό που πήγαινες να αγοράσεις.
3)Νομίζω ότι και μετά απο αυτό δεν θα ξαναγίνει!
RIP Metal Healing
4)Οσον αορά τα εισιτήρια που αγοράζονται από τις μπάντες.Ε μην χέσω τώρα!!!
Εδώ αυτά γίνονται σε απλά club shows!Στην τελική νομίζω ότι καμία απο τις μπάντες δεν την κλέβουν!
Αυτο δεν είναι Νεο! Ειναι Αρχαίο !!!
5)Επειδή τυχαίνει παρά τα 30 χρόνια ηλικίας μου να παίζω ακόμα σε μπάντες,καμία μπάντα δεν γεννιέται μεγάλη.Ολοι σκατά τρώμε στην αρχή!
6)Ας Ελπίσουμε σε κάτι άλλο πλέον γιατί εμείς οι Βορειοι είμαστε άξιοι της μοίρας μας και όλοι μας θα χρειάζεται να τρέχουμε στην Αθήνα και να τα χώνουμε στους Αθηναίους για να δούμε κάτι!
Απορώ!Δεν μπορούνε να μαζευτούνε όλοι μαζί οι Βόρειοι διοργανωτές και να κάνουν κάτι καλό εδω πάνω ?
Γιατί να πηγαίνουμε σαν τα πρόβατα στην Αθήνα ?
ο διοργανωτης (και καλα) πραγματικα δε παει καλα… ακομα και ενας οδηγος λεωφορειου που μας πηγε στην τοποθεσια απο την Δραμα μας ειπε οτι τον ξερει και οτι δε παει καλα γενικοτερα…
χαχαχαχαχαχαχα
αυτόν τον οργανωτή της όλης απάτης , τον Κώστα (τραγουδιστή απο Οvergarven) ποιός θα βρεθεί να τον κρεμάσει ανάποδα να ησυχάσουμε??
Βασικά πιστεύω ότι το να βρίζεις κάποιον προσωπικά με το να ανεφέρονται και ονόματα δεν σε τιμά και ιδιαίτερα απο την στιγμή που εμφανίζεσαι και ανώνυμος και με μόλις 7 ποστ!
Αυτό μου λέει ότι έχεις γραφτεί μόνο και μόνο για να βρίσεις καποιον χώρις να ξέρουμε και τι σου έχει κάνει τόσο που θέλεις να τον κρεμάσεις.Πόσο μάλλον όταν κάποιος με 7 πόστ έχει ποστάρει μόνο σε αυτό το thread!!!
Μάλιστα απο ότι είδα ξέρεις και πολλά για τον άνθρωπο και επειδή έψαξα για την συγκεκριμένη μπάντα που ανέφερες είδα ότι κανουνε και πολλά λαιβ…Δεν έχεις παρά να πάς και να τον βρείς σε κάποιο από τα λαιβ που κάνει και να τον κρεμάσεις αν έχεις τα κότσια απο το να βρίζεις ανώνυμα!
Το να κάνω μία νέα εγγραφή σε ένα φόρουμ σαν ανώνυμο0ς με σκοπό να βρίσω κάποιο είναι το μόνο εύκολο!
προσωπικά να αναφέρω ότι δεν έχω κανένα συμφέρον από αυτό τον διάλογο και αμά λάχει καποιος και θέλει και το τηλεφωνό μου να βγούμε και για κανένα καφέ! 8)
Μάλιστα απο ότι είδα ξέρεις και πολλά για τον άνθρωπο και επειδή έψαξα για την συγκεκριμένη μπάντα που ανέφερες είδα ότι κανουνε και πολλά λαιβ…Δεν έχεις παρά να πάς και να τον βρείς σε κάποιο από τα λαιβ που κάνει και να τον κρεμάσεις αν έχεις τα κότσια απο το να βρίζεις ανώνυμα!
Καλα καλα μη σας πιάνουν οι ευαισθησίες τόσο πια, καλύτερα να είστε ευαίσθητοι γι αυτούς που χάσανε χρόνο και χρήματα απο αυτόν παρά γι αυτόν τον ίδιο.
Οσο για τα λίγα post που έχω στείλει κτλ, σε ποιό νόμο ή βιβλίο σοφών γράφει οτι μπορείς να θάβεις μόνο όταν έχεις πολλά posts?? Εγώ θάβω και ανώνυμος, έτσι μου αρέσει -ψάξε όμως αυτά που λέω και θα δεις οτι κάποιο δίκιο έχω.
Οσο για τη συγκεκριμένη μπάντα, δεν έχω να πω τίποτα κακό, εγώ απλα για αυτό το άτομο έλεγα.
παντως επαναλαμβανω… δε ακουσα να εδωσε καποιο συγκροτημα χρηματα… μιλησα με ατομα απο 8 διαφορετικα συγκροτηματα… ουτε εμεις δωσαμε… εδω ελεγε να μας δωσει κι ολας…χαχαχαχα αν τα δουμε…
Τι διαβάζουν τα ματάκια μου? Πάλι καλά που δεν πήγα την Κυριακή δηλαδή… Αυτά τα πράματα δεν γίνονται ούτε στις τσόντες!
Προς dead.man.walks --> Δεν κάνουν κάτι οι βόρειοι διοργανωτές, γιατί απλά δεν υπάρχουν. Το φαϊ είναι ΜΟΝΟ στη Θεσσαλονίκη και ΜΟΝΟ στις μεσαίες και μεγάλες μπάντες. Τα υπόλοιπα είναι οικογενειακές υποθέσεις και προσωπική πρωτοβουλία - μεράκι. Κάπως έτσι είναι τα πράματα. Ποιος θα ρίξει τα ωραία του λεφτά - ιδίως αν πρόκειται για μικρή πόλη για να φέρει μερικά μικρά συγκροτήματα??? Καλύτερα Βέρτης που είναι και εγγυημένος. Γι΄αυτό οι μόνοι που μπορούν να κάνουν κάτι είναι αυτοί που αγαπάνε το “άθλημα” και το κάνουν γιατί γουστάρουν (βλέπε eat metal) και έχουν τη διάθεση να τρέξουν.
Προς Bilia --> Για το διήμερο Rotting Christ - Sarissa δεν έμαθα τι έγινε. Εκείνο το διάστημα ήμουν Αθήνα και έτυχε να δω την αφίσα. Θεωρητικά πάντως μου φάνηκε μια χαρά… (έχεις pm)
Πρώτον: κομμένες οι μαλακίες για την Καβάλα
Δεύτερον: Από το line up της σελίδας, μέχρι την αφίσα άλλαξαν ένα σωρό μπάντες και - εκ του αποτελέσματος - δεν ήρθαν και δύο headliners.
Τρίτον: Αν σε ικανοποιεί ένα myspace μόνο για ένα φεστιβάλ που φιλοδοξεί να μαζέψει όλη τη Βόρεια (και όχι μόνο) Ελλάδα και που πέρισυ είχε κόσμο από εξωτερικό, τότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Αν βαριέστε να διαβάζετε το κλου είναι ότι έδωσαν 1500 ευρώ από την τσέπη τους για μετακινήσεις και διαμονές και όταν φτάσαν τους ζητήσαν να τους δώσουν το merchandise από το οποίο η μπάντα θα έπαιρνε ένα ποσοστό.
Αυτο το λέει απ οτι καταλαβα ο Dead man γιατί παρατήρησα και εγώ ότι έχεις ποστάρει μόνο σε αυτό το thread και είσαι υβριστικός σε όλα σου τα πόστ πρός ένα συγκεκριμένο άτομο και τους διοργανωτές!
Και εμένα μου λέει ότι έχεις κάνει πιθανότατα εγγραφή (μιας και μπορούμε να κάνουμε άπειρες !!!) με ένα σκοπό!
Δυστηχώς όποιος και να το δεί πιστευω αυτό θα κατάλαβε!!!
Το αν δεν κάνει καλά την δουλειά η δεν μπορεί να την κάνει θα είναι καλύτερα για τον ίδιο να σταματήσει αυτό που κάνει αλλά πόσους έχουμε στην Βόρειο Ελλάδα που θα τολμήσουν να κάνουν αυτό που έκανε αυτός ?
…ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Γιατί κανένας δεν θα ρισκάρει απο την τσέπη του στα Βόρεια!Για μένα μπράβο του που το προσπάθησε έστω γιατί κανένας δεν το είχει κάνει μέχρι τώρα!
Για αυτο είπα μήπως και βάλουν όλοι μαζί τοι Διοργανωτές οι Βόρειοι το χεράκι τους και κάνουν κάτι καλό!
Αυτός προσπάθησε…πάει και αυτός!Μετά απο αυτό εγώ αν είμουνα θα τα παρατούσα ειλικρινά η θα το γύρναγα στα ελλήνικά όπως είπε ο φίλος zed ryder για να κομομήσω!:lol: :lol:
Μάλιστα κάποιος είπε σε προηγούμενο ποστ ότι άρχισε να κάνει ελληνικά γκρούπ και γελούσατε!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
Mα τι κολλημένοι μεταλλάδες και κλειστόμυαλοι μπουμπουνοκέφαλοι είσαστε μερικοί !!!
Εκει είναι το χρήμα !Στα τσιφτετέλια!
Επειδή κάνει μέταλ δηλαδή δεν μπορεί να κάνει τπτ άλλο ?
μάλιστα εμένα μου φαίνεται ότι το κάνει από ανάγκη να ρεφάρει και το μέταλ το κάνει επειδή το γουστάρει!
Και επειδή το έχω ξαναπέι και θα το ξαναπώ!!! :-s
Αν δεν ήταν αυτοί οι διοργανωτές στην Βόρειο Ελλάδα που προσπαθούν ουτε rotting christ δεν θα είχαμε δεί!!!
Μέχρι και για τους rotting christ στην αθήνα θα τρέχαμε να τους δούμε σαν πρόβατα!!!
Γιατί επιμένετε στον χαρακτηρισμό “πρόβατα”? Ξέρετε πολλά πρόβατα που κάνουν τόσα χιλιόμετρα μέχρι την Αθήνα για να “φάνε”? Με την ίδια λογική είναι πρόβατα και οι φίλοι μας από εδώ μέσα που πάνε στα διάφορα Wacken, Grasspop, Sweden Rock κλπ. (Maiden79 πρέπει να είσαι ο αρχηγός του κοπαδιού) γιατί θέλουν να δουν κάτι καλύτερο. Εγώ είδα πολλά “πρόβατα” πχ στους Metallica ή στους Scorpions. Στις μικρές συναυλίες βλέπω μόνο πραγματικούς οπαδούς (συνήθως τους ίδιους) που έρχονται από του διαόλου τη μάνα. Άρα το πρόβλημα είναι στη δική μας συμπεριφορά. Βέβαια, με τέτοιες διοργανώσεις το πράμα γίνεται πολύ χειρότερο…
Αν καποιοι επιμένουν να λένε μπράβο στον κυριο Ματ Κορινη και στον κύριο Κωστα Ταουσανίδη απο OVergarven επειδή τόλμησαν να οργανώσουν το φεστιβάλ, τι να πω! Παιδιά είστε άξιοι της μοίρας σας!!Απλά διαβάστε την ανακοίνωση απο Ancient rites kai Holy martyr.
Ο κύριος διοργανωτής ήταν διακοπες Σουηδία οπως λενε οι Holy Martyr!!!Kαι εσείς του λέτε και μπράβο. Ε ρε έχετε μάθει στα χάλα της ελλάδας και δεν αντιδράτε!!
μολις μιλησα με φίλο απο μπάντα που έπαιζε και μου είπε οτι όση ώρα ήτανε αυτοί στο φεστβάλ,ούτε ο άλλος διοργανωτής Κώστας Ταουσανίδης ήταν εκεί την περισσότερη ώρα!!!Οι 2 διοργανωτές λείπανε!!!
Εντάξει παιδιά, μιλάμε για ερασιτεχνισμο κ μηδενικό budget που δεν μπορεί να φέρει σοβαρά ονόματα που θα τραβήξουν κόσμο. Κάτι τέτοιοι διοργανωτές βγάζουν κακό όνομα προς τα έξω για την Ελλάδα… Αφού δεν μπορούν, γιατί το επιχειρούν? [-X
Δε νομίζω, αν το θέλαν αυτό θα έφερναν ένα μεγάλο όνομα για συναυλία ξεχωριστή. Δηλαδή, να τους συζητάμε ως αυτούς που έφεραν τις μπλε τοστιέρες? (χωρίς παρεξήγηση για την μπάντα,ε?) Ίσως για το πιο αποτυχημένο φεστιβάλ στην Ελλάδα…