Metal Healing Fest 2008

Ε βέβαια, στην Καβάλα που μένω έχει τρεις ολόκληρες μέρες που μπήκαν οι αφίσες. Είχαμε όλο τον καιρό μπροστά μας να κανονίσουμε…
Όσο για τα 1000 άτομα να μην το σχολιάσω… :lol: μακάρι να υπήρχε τόση όρεξη για συναυλίες, αλλά είμαστε λίγοι και εκλεκτοί εδώ πάνω… Άμα έρθουν τίποτε Guardian όσα Κοκκινόγεια θες σου γεμίζουμε.Αμέ!

Τί λέτε ρε παιδιά.Το Line up έχει αναρτηθεί εδώ και ένα μήνα στο site.Εσείς θέλετε να δείτε αφίσα στην πόλη σας για να πάτε;Ή στην Καβάλα δεν έχετε internet;

Βγήκε καμία ανακοίνωση από τους διοργανωτές μετά το festival? Είμαι περίεργος να δω τι θα πουν μετά από κάτι τέτοιο. Υπάρχει ελπίδα να γίνει τίποτα του χρόνου?

Δεν ξέρω αλλά αν ήμουν εγώ στη θέση του διοργανωτή θα είχα φάει την ξενέρα της ζωής μου.
Αν από Θεσσαλονίκη-Σέρρες-Δράμα-Καβάλα-Ξάνθη που είναι οι γύρω πόλεις είχε 150 άτομα από κάθε πόλη νάτο το 900άρι.

Απλά απαράδεκτοι όσοι ΒορειοΕλλαδίτες δεν πήγανε (προσωπική μου άποψη).Τόσα χρόνια δεν γινόταν τίποτα και κλαιγόμασταν όλοι,τώρα που 30άρησα βλέπω να στήνεται ένα τέτοιο φεστιβάλ και να μην έχει κόσμο.

Μόνο το μέρος να δείτε ρε θα πάθετε πλάκα :!:

Από το MySpace των Ancient Rites:

Ancient Rites in Hellas.

Much to our regret, we have to mention that Ancient Rites will not perform at MHF’s Summer Camp 2008. We are very sorry but the organisation failed to book flight-tickets for us.

This was the last message we received a few days ago, we did sent our cell phone number as was requested, but no further news reached us. Obviously their plan to find tickets failed, our gig was supposed to take place today as the festival poster indicates.

"Hi Erik,

I was so f* busy with the organization.
W ehave a BIG Problem with the tickets since we payed the tickets in
Advance and yeasterday se said that forgot to book the tickets
finally.She wants to gave us the money back because she said that she
can’t find tickets with the same prices and now costs more than 480 eur
per person.
She is f* crazy bitch!
I’m trying to find from yesterday flights in cool prices.

Please give me your cell phone!

Mat"

Τα σχόλια περιττά…

[SIZE=“3”][SIZE=“4”][SIZE=“4”]paidia ego eimai kollitos me duo apo tis mpantes pou upotithetai oti tha epaizan ekei kai ksero apo proto xeri ta eksis:

oi diorganotes Mat Karines (de ksero apo pou einai o tupos me auto to periergo onoma) kai o Kostas Taousanidis (tragoudistis ton overgarven apo alexandroupoli) einai atoma me tromera provlimata pneumatika:
Oi logoi?

1. De kseroun pos na stinoun ena festival, einai anideoi k sto na kleinoun eisitiria k sto na noikiazoun eksoplismo
  2. I skini pou noikiasane gia fetos itan skini mikri k aisthitika kakisti (sapia ksula sto patoma ktl) , tha itan ntropi oi rotting christ na anevainan se tetoia skini
  3. o ixitikos eksoplismos pou noikiasane, to legomeno P.A. itan arketo mono gia mpanta pou paizei se panugiri. An i mpanta eixe mono mia kithara k mia foni tote isos kati na ginotane, alla gia metal mpantes o eksoplismos itan KOROIDIA
  4. Zitithike apo tis ellinikes mpantes na plirosoun 230 Euro gia na paiksoun!!!
    5)Oi 2 anothen organotes AKOMI xrostane lefta se mpantes apo to metal healing tou 2007!!!

bravo sto metalladiko koino pou den pige se auto to aisxos gia ti metalliki skini tis xoras.[SIZE=“3”][/SIZE]
Opou vreite auta ta duo atoma k alla paromoia, ftuste tous!!![/SIZE][/SIZE][/SIZE]

σαν προσπαθεια επρεπε να στηριχτει,το θεμα ειναι οτι δεν θπηρχανε ονοματα που θα τραβουσανε λιγο κοσμο,
επισης οταν γινεται κατι τετοιο θελει σιγουρα μεγαλυτερη οργανωση κ διαφημηση περαν του internet
τι να πεις τωρα καλο κουραγιο μονο στα παιδια που το κανανε

kalo kouragio sta paidia pou to kanane??? re file diavase to post mou ligo pio pano. Oi tupoi einai ntropi gia tin metal koinotita

Φίλε deranged, τα greeklish απαγορεύονται, θα σε παρακαλούσα να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες! Thanks.

οκ δεν το ήξερα

φιλε ηταν να παει κ η δικη μου μπαντα ΙΝΚ εμας λεφτα δε μας ζητησε κανενας για τα 230 ε που γραφεις, τωρα οσο για τα αλλα δεν εχω ιδεα επειδη δεν ημουνα εκει ουτε το stage ειδα ουτε τιποτα,αν ισχυουν αυτα που λες εχεις δικιο τι να πω ειναι τραγικο

εδω εισαι λαθος.
δεν πληρωσαμε τπτ. αντιθετως για μπαντες που θα ερχονταν απο αλλου εκτος δραμας προσφερανε και χωρο διαμονης αρκει να το δηλωνανε.

ειναι γεγονος οτι το φεστιβαλ δεν πηγε οπως το περιμενανε πολλοι (ισως και εγω μεσα σε αυτους)

βγηκαμε δευτεροι την παρασκευη χωρις σαουνττσεκ (καλο αστειο) και ετσι πανω ηχητικα επικρατουσε ενα καποιο χαος. παλι καλα κατω ηταν ενας καλος φιλος της μπαντας και μας εστρωσε καλα για κατω.

κατα τα αλλα εγω με το ζορι να ειδα 20 ατομα ορθια οταν παιζαμε. σιγουρα υπηρχαν και αλλοι που καθονταν πιο πισω και ατομα που ηταν πισω στις σκηνες τους και αραζανε.

δεν γνωριζω τι εγινε σαββατο και κυριακη δυστυχως δεν πηγα.

ειναι κριμα να μην ενισχυονται τετοιες προσπαθειες.

πιστευω οτι η λαθος κινηση των διοργανωτων ηταν οτι περσυ πηρανε πολλες μεγαλες μπαντες και μπηκαν απο την αρχη μεσα…

εαν ξεκινουσε το φεστιβαλ με πιο ερασιτεχνικες μπαντες και οχι τοσο με την νοοτροπια του “παω σε μεταλ συναυλια” αλλα του “παω για καμπινγκ με μεταλ ιβεντς” τοτε θελω να πιστευω οτι θα ηταν πιο καλη η κατασταση.

ας ελπισουμε να μην μπουν ακομα πιο μεσα φετος και του χρονου να ξαναγινει το φεστιβαλ γιατι περαν πλακας δεν γινονται πολλα τετοια στην ελλαδα γενικοτερα (ποσο μαλλον στην βορεια ελλαδα).

αυτα απο εδω

στις μπαντες δεν ζιτι8ικε να πληρωσουν 230ε.απλα υπηρχε ορος να πουλισουν απο 15 εως 20 εισιτιρια μονοημερα ηυ 4-5 τετραημερα.ο καθενας διαλεγε κ επαιρνε.βεβαια με καποιες μπαντες υπηρχαν ειδικες ντιλες φανταζομαι.το πραμα βρομουσε απο μακρυα για να μην αρχισω να λεω ονοματα τα οποια λεγαν οτι ειχαν κλεισει για να ψησουν τις μπαντες να παιξουν…

τα 230 ευρω ηταν οντως για 15-20 εισιτήρια που έπρεπε σαν όρο να προπληρώσουν οι ελληνικές μπάντες.Στην ουσία πληρώνανε για να παίξουν. Θελανε να εκμεταλλευτούν τις μικρές μπάντες και οι 2 διοργανωτές λεγανε ψέμματα συνεχώς οτι το φεστιβάλ θα ήτανε γεμάτο μεγάλα ονόματα για να πείσουν τις μικρές μπάντες να πληρώσουν!!

δεν πληρωσαμε τπτ. αντιθετως για μπαντες που θα ερχονταν απο αλλου εκτος δραμας προσφερανε και χωρο διαμονης αρκει να το δηλωνανε.

αυτό δεν συνεβη ποτέ, σιγά μην πληρώνανε διαμονή (αντε να έγινε μόνο για τα μεγάλα ονόματα, που ήτανε 2-3). Εδώ αεροπορικά εισιτήρια για ancient rites δε μπόρεσαν να κλείσουν!

το πραμα βρομουσε απο μακρυα για να μην αρχισω να λεω ονοματα τα οποια λεγαν οτι ειχαν κλεισει για να ψησουν τις μπαντες να παιξουν…

φίλε dewalex αυτό ακριβώς έγινε

αυτό δεν είναι αληθές, υπήρχαν sites (φέτος) που διαφήμιζαν το φεστ αρκετό καιρό πριν έως και την τελευταία μέρα του φεστ. (πχ το site rock αποδράσεις… Από την άλλη βέβαια, κατευθύνεται στον χώρο του ελληνικού ροκ, οπότε μόνο και μόνο που ακυρώσαν τα Μωρά στη Φωτιά ίσως να ήταν επαρκής λόγος για να μην ενδιαφέρει την πλειοψηφία των αναγνωστών του)

Παιδιά, ΜΗΝ ακούω βλακίες!!! ΕΛΕΟΣ

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ??? ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ??

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον ‘κύριο’ Κώστα Ταουσανίδη και τραγουδιστή των Overgarven, πολύ καλά, σας πληροφορώ ότι πρόκειται για ΜΕΓΑΛΟ λαμόγιο και οτιδήποτε βλέπετε κάτω απο το όνομα Metal Bolt Productions ξέρετε τι να περιμένετε…

Χαίρομαι που πάτωσε φέτος μήπως και βάλει μυαλό. Πέρυσι υπήρχαν τα φόντα για κάτι ΠΟΛΥ καλό αλλα με τη συμπεριφορά του απογοήτευσε τον κόσμο που τον βοήθησε. Ότι δίνεις, παίρνεις στη ζωη…

Επίσης, οι μπάντες που παίξανε ΧΩΡΙΣ να πληρώσουν ήταν ελάχιστες, μετριούντε στα δάκτυλα του ενός χεριού. ΟΛΕΣ οι άλλες αναγκάστικαν να πουλήσουν εισιτήρια για να εμφανιστούν σε 20 άτομα.

λολ για όλα.
λολ
όσον αφορα την αγορα εισητηρίων απο τις μπαντες συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα φεστ του κόσμου για τις “¨μικρές” μπαντες γιατι είναι ενα τρόπος να αλληλοβοηθηθει η δοργανωση και η μπαντα.

ματ κορίνες και ματ μπόουλινγκ… ιστορίες για αγρίους… ο κόσμος που δούλεψε στο προηγούμενο είναι απληρωτος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
διαβαστε τα πόστ που κανα πριν ξεκινησει το φεστ και θα με πείτε προφήτη.
και τώρα καθεται να κλέισει καμια μπαντα κανα σεπτικ φλεσ κανα κοργιαλακο να ρεφαρει… ερε καταντια…
όσο για το άλλο το φεστιβαλ

λολ και παλι. εκατσες τη δευτερη μερα που παίζαμε??? ή μηπως δεν ακουσες ότι οι σαρισα δεν παιξαν?

ρε λολ ρε
δε γίνεται με αγγουρια φεστ. θελει λεφτα και σωστη οργανωση. απο ενα φεστ που περισυ φαλίρησε τι περιμενατε φετος??? εμαθα ότι σχεδόν καμια μπαντα δεν επαιξε. οι τρανσεντινγκ μπιζαρ τα μασαν και φυγαν

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=45248959&blogID=418632337

δειτε δω την επισημη ανακοινωση τους.

όπως είπε και ο deranged φτύστε τους όπου τους βρείτε.
και στειλτε μου και κανα π.μ. με το που τους είδατε να πα να παρω τα λεφτα μου.
στα διαλα.

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τον ‘κύριο’ Κώστα Ταουσανίδη και τραγουδιστή των Overgarven, πολύ καλά, σας πληροφορώ ότι πρόκειται για ΜΕΓΑΛΟ λαμόγιο και οτιδήποτε βλέπετε κάτω απο το όνομα Metal Bolt Productions ξέρετε τι να περιμένετε…

Πες τα Holy Diver! Αν και νομίζω μετα απο αυτήν την αποτυχία το εν λόγω λαμόγιο δε θα τολμήσει να ξανακάνει τίποτα…

Μακάρι να μην ξανα ακούσουμε κίνηση απο τον εν λόγω ‘διοργανωτή’ (χαχαχα εδώ γελάμε όμως!) αλλά όπως γνωρίζετε έχει κλείσει ήδη Χατζηγιάννη, Κοργιαλά κτλ… είπαμε ότι και οι άλλες εταιρίες θέλουν να τα οικονομίσουν αλλά έχουν και λίγη τσίπα…!

Μεγάλη μου απορία οι Septic Flesh που δέχτηκαν να συνεργαστούν μαζί του για 3 live το Σεπτέμβριο στη βόρεια Ελλάδα, δεν μάθανε απο το περσινό τους μάθημα; ΟΚ, είναι επαγγελματίες τα παιδιά αλλα με το να συνεργάζεσαι με ΜΗ επαγγελματικά άτομα πόσο σοβαρή κίνηση είναι αυτή για μπάντα του βελινεκούς τους;

Χτες περιμεναμε ancient rites αλλα τιποτα!Λεμε αντε τουλαχιστον να δουμε αντιδραση!Ελα ομως που αρχισε να βρεχει μετα τους enshadowed.Σκεπαστρο δεν υπηρχε οποτε ξεκινησαν να τα μαζευουνε 11 30 η ωρα!Πανε και οι αντιδραση.Ξενερα!!!Τι να πω,ενταξει κοσμο δεν ειχε καθολου αλλα ρε γαμωτο πολυ ερασιτεχννικη οργανωση!Rotting christ παντως πεξανε καλα στην μοναδικη μερα που ειχε κοσμο.Ειχε ωραια σουβλακια παντως:)