για να διευολύνω προβληματισμούς και να ρολλάρει η κουβέντα:
θεωρώ ότι τετοιο λάιν απ, θα ταίριαζε στην 1η χρονιά του φεστ. αλλιώς ειναι πισωγύρισμα. (απόψεις του στυλ “μα είναι διαφορετικο! δεν είναι χειρότερο επειδη εχει μικρότερα ονόματα!” ειναι σεβαστές αλλα διαφωνω καθέτως)
Οπως και να’χει είναι το σημαντικότερο φεστ στην Βόρειο Ελλάδα και όσο και αν το κράζουν αυτοι που το κράζουν δεν αλλάζει κάτι Θα παραμείνει μία από τισ σημντικότερες κινήσεις που έχουν γίνει και μακάρι να συνεχίζεται να γίνεται με εξέλιξη κάθε χρόνο.
Αν έχουν τα κότσια αυτοί που κράζουν ας κάνουν το δικό τους φεστιβάλ αν έχουν τα αρ****δια!!
Συμφωνώ με τον φίλο Neikos που λέει ότι αν δεν το στηρίξουμε εμείς θα χάσουμε!!!
Στο κάτω κάτω προσωπικά το βλέπω σαν ενα τριήμερο χαβαλέ με κάμπινκ και πολλές μπάντες πού εμείς οι Βόρειοι (εκτός Θεσσαλονίκης) ακόμα και αν οι Αθηναίοι τις Χιλιοβλεπουνε εμείς δεν τις έχουμε ακούσει ποτέ εκτός του Myspace τους …
Μια φορά στα 5 χρόνια έρχονται oi Rotting Christ στην Κομοτηνή η στην Ξάνθη και αυτούς πάλι η metalbolt τους φέρνει εδω πάνω!
Αρα λοιπόν μην τα ισοπεδώνουμε όλα και ας στηρίξουμε αυτές τις κινήσεις που για μένα όπως είπα είναι πρωτόγνωρα μετά τα 35 χρόνια της ηλικίας μου!!!
Οποιος Βόρειος έχει αντίθετη άποψη ας την καταθέσει!
το φεστιβαλ θα γινει κανονικα απο οτι ξερω… για ωρες και σχετικα δες στο myspace τους… μιας και το site δεν εχουν φιλοτιμηθει να το ανανεωσουν εδω και πολυυυυυυυ καιρο… http://www.myspace.com/metalhealingfestival
Ο “βόρειος” (που θα πάει για τους Holy Martyr και μόνο) έχει έλλειψη από rock και metal συναυλίες και όχι από gothic, hardcore και λοιπές πίπες. Επίσης ο “βόρειος” έσκασε τα 20 ευρώ για να στηρίξει αυτόν που έφερε τον ΝτιΆννο στην Καβάλα κι ας ήξερε ότι είναι για τον π@#$ (όχι ο διοργανωτής, ο Ντιάννο). Αν το lineup έγινε με την λογική του “ό,τι πιάσει ο καθένας” και του “όποιος είναι πιο φθηνός”, εμένα δε με καλύπτει. Ας το κάνουν Spring Camp να πάρουν και μπάντες από το Up The Hammers. Παρ’ όλα αυτά όμως, ελπίζω να πάνε όλα καλά, ώστε του χρόνου να υπάρχει η δυνατότητα να ξανοιχτούν λίγο παραπάνω…
Όσων αφορά τους Rotting Christ, να σου πω ότι ενθουσιάστηκα όταν είδα το μίνι φεστιβάλ που είχαν κάνει πριν αρκετό καιρό στην Κομότηνη, με αυτούς τη μία μέρα και Sarissa την άλλη. Ωραία ονόματα, σωστά μοιρασμένα, καλό εισητήριο και λεωφορείο με επιστροφή από τις γύρω πόλεις. Τέλεια! Για μένα θα ήταν προτιμότερες τέτοιες κινήσεις. (Νομίζω και για την εταιρία…)
8)
Βάλε 20 με το ζόρι και είσαι μέσα…Βέβαια άμα βγάζαν και ανακοίνωση για τους Martyr, δεν ξέρω πόσοι θα έμεναν. Γιατί την ώρα που έφυγα (21:30) είχε άλλες τέσσερις μπάντες που θα έπαιζαν από μισή ώρα… Ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράμα…
και εγώ μάλλον θα περάσω μια βολτα την κυριακή… βασικά για Ancient Rites & Nervecell θα έρθω (ελπίζω να μην φάμε κανα άκυρο όπως με holy martyr). Τι ώρα περίπου (άμα γνωρίζεις και άκριβώς ακόμα καλύτερα) θα ξεκινήσει το festival? (να έρθω απο το πρώι ή κατα το απογευματάκι ?) Έχει 2 σκηνές όπως και πέρισυ ή μόνο μία την κεντρική? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα (έστω και στο περίπου) ή είναι εντελώς χύμα η κατάσταση?
Βασικά δεν έχω ιδέα. Για να μην την πατήσεις σαν εμένα που καθόμουν και περίμενα με τις ώρες, αν δεν έχει πρόγραμμα στην είσοδο, πάνε στο περίπτερο που πουλάν cd δίπλα στην σκηνή. Εκεί παίζει πρόγραμμα. Σύμφωνα με χθεσινό πάντως οι Holy Martyr θα έπρεπε να βγουν κατά τις 21:30. Κάντο κάπως έτσι, γιατί αν περιμένεις ανακοίνωση…
Για άλλη μια φορά θα πώ ότι το μέρος είναι ιδανικόκαι πανέμορφο και έχει υποδομές για να γίνει ένα τέτοιο festival.
Δεν νομίζω να είχε πάνω απο 300-400 άτομα όμως πράγμα πολύ λυπηρό κι’ας έχουν κάποιοι ενστάσεις για τον διοργανωτή.Θα έπρεπε τουλάχιστον από την Βόρεια Ελλάδα να μαζευτεί κόσμος και να έχει πάνω απο 1000 άτομα εκεί.
¶λλο πέρυσι. Μιλάω για φέτος.
Συγγνώμη αλλά η μόνη διαφήμιση που υπήρχε φέτος ήταν το MySpace, το οποίο κι αυτό ανανεωνόταν μία στο τόσο και μέχρι τέλους κανείς δεν ήξερε καλά - καλά πως θα ονομάζεται το φεστιβάλ και ποιοι θα παίζουν. Όποιος διοργανωτής βασίζεται στο “από στόμα σε στόμα” είναι άξιος της μοίρας του.