Metal Healing Fest 2008

Ξεχνατε κατι βασικο ομως, οτι το φεστιβαλ γινεται στην Δραμα. Ετσι, για να πεισεις τον αλλον να παρει τραινο 20 ωρες πηγαιν’ελα, δεν ειναι αρκετες οι καποιες καλες (δεν αντιλεγω στην ποιοτητα) ελληνικες μπαντες.
Αν το περσυνο ειχε τοσο χαμηλη προσελευση, με το φετεινο lineup τι θα γινει?

Αν ισχύουν όσα έχετε γράψει, τότε οι διοργανωτές μπήκαν μέσα 6ψήφιο νούμερο (δηλαδή άνω των 100.000€). Τι ακριβώς θέλατε να κάνουν φέτος? Να ρίξουν (=χάσουν) ακόμα περισσότερα φέρνοντας μεγάλα ονόματα; Σιγά σιγά, ας φτιάξουν ένα σταθερό κοινό για το φεστιβάλ και να αποκτήσουν καλή φήμη για να προσελκύσουν κοινό και να μπορούν και αυτοί να επενδύσουν με μικρότερο ρίσκο.

Μου φαίνεται λίγο αστείο πάντως ρε bilia, που ενώ λες πως μπήκαν τόσο πολύ μέσα, θα ήθελες να επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος και να συνεχίσουν την πολιτική που τους χρέωσε…

σόρρυ πάνω στη βιασύνη μου εκανα σημαντικο(?) λάθος. το ποσο είναι 5ψηφιο. Αυτό που υποστηρίζω είναι ότι αφου καβατζώνονται χορηγίες, να γίνει με ενα χεντλαιν την ημέρα, όπως αρχικά λέγαν κι αυτοι . Θα δείξει ότι ενδιαφέρονται.

ενας άλλος λόγος που δεν θα ήταν λάθος του παρελθόντος το παραπανω στήσιμο, είναι ότι υπάρχει εμπειρία και δεν θα υπάρχουν σπαταλες. Δε θα υπαρχουν τοοοσοι πολλοι απρόβλεπτοι παραγοντες.
Επίσης, όπως και να το κάνουμε το φεστ είχε μια Α ονομασία και ενα Α τάργκετ γκρούπ. Με στόχους όπως οι αποκεντρωση των συναυλιών, οι χαμηλότερες τιμές, η ικανοποίηση των απαιτήσεων του κοινου και η αναδειξη “θαμμένων” μπαντων.
Πες μου τώρα, πως αλλαζεις το στόχο (εστω κι αν είσαι μεσα πολλά λεφτα) όταν δεν εχει φτασει σε όλα τα αυτια του κόσμου, όταν το φεστ δεν τριφτει στο χρόνο, ο οποίος θα διαγραψει την πορεία του (αρνητική-θετικη). Και όταν λέω αλλάζεις το στόχο εννοώ τα νέα ειδη μουσικής (τα οποία προσωπικα γουσταρω) τα οποία δυστυχώς ή ευτυχώς τα ακούμε όπως είπε και ένα αλλο παλικάρι πιο πανω σε αλλα 2000 φεστιβαλ. Θέλω να πω ότι μια χρονιά (με παμπολλα λάθη) δεν είναι ικανή να δείξει (μόνο μια γευση μπορει να δώσει) αν το πρότζεκτ θα αποτυχει μακροχρόνια. Ολα τα φεστ ξεκιναν απο μικρά για να γίνουν μεγάλα. Τέλος παντων δε θα κάθομαι να αναλύω το καθετι, δεν μου πεφτει και λόγος αλλωστε, ετσι δεν είναι?

κι όσο για την αποψη που λέει ότι το μέταλ κοινο που είναι κολλημένο δε χρειάζεται να το λαβεις υπόψην σου, ας δούμε η ντίντι με τι κοινό εκανε φεστιβάλ… Και που κατέληξε… Και *********** της αμα θα κραξει ο κόσμος που θα δει με την τσιμπλα στο μάτι μορμπιντ έιντζελ… γιατι πολύ απλα δεν εχει αλλο φεστ (εδραιωμένο και τόσο κοντα στην αθήνα). Οπότε δε πα να λετε…

Για κοιταχτε παιδεσ…απ το myspace του metal healing

Thursday, June 12, 2008

Line up of Summer Camp 2008 Completed

Line up of MHF’s Summer Camp 2008 Completed.

The Following bands confirmed to perform @ 24-27.07.2008

MORA STIN FOTIA (GR)

ANCIENT RITES (BE)

ROTTING CHRIST (GR)

ONE BULLET LEFT (DE)
PANDORA’S DAWN (AU)

NOM (RO)

INNOSENSE (GR)
LAST HOPE (BG)

COMO ESTA LOCO (GR)
ENVY (BG)

CADAVERIC CREMATORIUM (IT)

GODDASS (IT)

ANTIDRASI (GR)

S-CORE (FR)

ABSURDITY (FR)

PERISHING MANKIND (AU)

DECONTROLLED (SE)

CONSECRATION (SE)

ORDEN OGAN (DE)

NERVECELL (DU)

INK (GR)

HOLY MARTYR (IT)

INSANE (HU)

WHEELRUNNER (GR)

MADLEAF (GR)

ETHEREAL BLUE (GR)

DARK VISION (GR)

MASS INFECTION (GR)

UNIVERSE 217 (GR)

BEYOND PERCEPTION (GR)

POEM (GR)

ENSTRO (GR)

TRANSCENDING BIZARRE (GR)

KINETIC (GR)

NORDOR (GR)

ENSHADOWED (GR)

SILENT PROOF (GR)

PSYCHO CHOKE (GR)

CROSSOVER (GR)

OVERGARVEN (GR)

SYSTEM DECAY (GR)

W.E.B. (GR)

CAMERES (GR)

ENOXES SKEPSEIS (GR)

CRAKK (GR)

SPITBACK (GR)

SIDE EFFECT (GR)

ELEFANT (GR)

BRAINDEAD (GR)

CHTHONIAN ALCHEMY (GR)

DRAMATIC SIN (GR)

MESTORAL (GR)

BAD LIZARDS (GR)

HOT STUFF (GR)

PERSINA KSINA STAFYLIA (GR) ***SPECIAL GUEST SHOW

TRENDY HOOLIGUNS (GR) ***SPECIAL GUEST SHOW

MPLE TOSTIERES (GR) ***SPECIAL GUEST SHOW

θεικο!!!:stuck_out_tongue:

Αιντεε!!!Μεταξύ συγγενών και φίλων θα γίνει το φεστιβαλ

Ναι ρε γαμώτο!!! Επιτέλους μπλε τοστιέρες!!! Ούτε καν ταστιέρες!!! #-o

Αυτό το line up δεν είναι ικανό να τραβήξει ούτε τους ντόπιους, πόσο μάλλον κόσμο απ όλη την Ελλάδα. Άπατο θα πάει.

εχει madleaf και universe, αλλα δεν νομιζω να ειναι αρκετα…

[-X
δυστυχώς επαληθεύτηκα.

θα χρειαστει να βγαλουν 3-4 καινουριες αφισες με τους ρυθμους που ακυρωνουν οι μπαντες!!!

Τα “Μωρα στη φωτια” κι οι “Αντιδραση” ακυρωσαν;Η αφισα δεν τους εχει!
Ποσο καφενεια ειναι οι διοργανωτες;

Θα μαζευτούν και…200 άτομα…χαμός:lol:

ουτε INK βλεπω… α ρε FaD…

Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάει τέλεια το φεστιβάλ.
Εγώ προσωπικά περίμενα πως και πως το φετινό γιατί πέρυσι δεν κατάφερα να πάω. Και δεν πρόκειται να πάω.
Άντε και του χρόνου.

Τέτοιο line-up θα το ζήλευαν κ οι ίδιοι οι γερμανοί, αυτά θέλουμε να συμβαίνουν στην Ελλάδα. Αλλά αφού παίζουν κ οι System Decay το φεστιβάλ θα είναι για άλλη μία φορά πολύ…decay:)

Εγώ προσωπικά θα το στηριξω με την ελπίδα ότι του χρόνου και ελπίζω κάθε χρόνο θα είναι καλύτερο!

Τέτοια event δεν γίνονται συχνά εδω πάνω και όπως και να έχει εγώ είμαι 35 χρονών και στα τόσα χρόνια δεν είχα ξαναδεί κάτι τέτοιο εκτός Αθηνών.

Παρ’όλο που δεν έχει τα συγκροτήματα που είχε πέρυσι ακόμα και αυτά που είναι στο λάιν απ είναι λόγος για μένα να πάω με 15 ευρώ και να κάνω το κάμπινκ μου 3 ημέρες.

Εγώ μόνο μπράβο έχω να πώ στα παιδιά που το διοργανώνουν,καλή υπομονή και καλή επιτυχία.:smiley:

Γενικά τα camp festivals δεν είναι απλά μια μεγάλη συναυλία που βλέπεις πολλά συγκροτήματα. Είναι για να κάνεις και… camping! Το συνδιάζεις με διακοπές βρε παιδί μου, πως το λένε! Οι τιμές είναι τραγικά μικρές, ειδικά για τους βόρειους που δεν καίνε και πολλές μπετζίνες (και έστω ότι δε θέλουν να κάνουν κάμπινγκ) είναι πραγματικά ντροπή να πουν ότι δε δίνουν τα 15 ευρώ της μίας μέρας που έχει το εισητήριο για να δουν αυτά τα συγκροτήματα. Όπως και τα 45 ευρώ για τις 5 μέρες κάμπινγκ (όπως λέει στο Myspace του Summer Camp) νομίζω ότι είναι πάρα πολή δίκαιη τιμή! Εγώ πραγματικά χαίρομαι που θα δω τόσα πολλά ελληνικά συγκροτήματα μαζί! Και μόνο τα ελληνικά συγκροτήματα να ήταν, χωρίς τους “headliners” της κάθε μέρας, πάλι θα άξιζαν τα 15 ευρώ!

(Αυτά τα λέω κυρίως για τους βόρειους που δεν έχουν πολλά έξοδα, για τους νότιους πιστεύω ότι για να “συμφέρει” από άποψης κούρασης και τιμής το καλύτερο θα ήταν να κάναν “διακοπές” όλο το 3ήμερο…)

Και…Ας Ελπίσουμε του χρόνου για κάτι καλύτερο και μεγαλύτερο!..:smiley:

ρε παιδια για να ειναι του χρονου καλυτερο πρεπει να το ενισχυσουμε απο φετος…
εγω παντως αν και νοτιος θα παρω την παρεουλα μου και θα ανεβουμε για καμπινγκ… τωρα αν οι βορειοι εκει πνω ολο γκρινιαζζουν οτι δεν γινονται συναυλιες και εκδηλωσεις γενικοτερα…