Γενικά,ονόματα έχουν ανακοινωθεί ? Βαριέμαι να ψάχνω τις σελίδες…
O Koργιαλάς:lol:
Πάνω που είχαν ανεβάσει κάποια τραγούδια από κάποιες μπάντες που θα έρχονταν ανακοίνωσαν τη μεγάλη αλλαγή. Δεν ξέρω τελικά αν θα παίξουν αυτές οι μπάντες ή όχι.
Ωπ εκλεισαν και οι “πρωην” μου…Μαλιστα μαλιστα…
Σοβαρά ? Πες μου που είναι το εκδοτήριο και τι ώρα ανοίγει,ΤΕΛΟΣ.
Δραμινός είμαι Μαν και εμείς εδώ πάνω στηρίζουμε το σπίτι μας γιατι αν δεν το στηρίκσεις θα πέσει να σε πλακώσει!!!
8) 8) 8)
Aπο το myspace και το τελευταιο blog…
The First 30 confirmed bands from the 60 tottaly of Summer Camp 2008
MORA STIN FOTIA (GR)
ASSAILANT (SWE)
ANCIENT RITES (BE)
ROTTING CHRIST (GR)
ONE BULLET LEFT (DE)
NOM (RO)
INNOSENSE (GR)
REVOLTING BREED (GR)
COMO ESTA LOCO (GR)
CADAVERIC CREMATORIUM (IT)
IN SLUMBER (AU)
PANDORA’S DAWN (AU)
GODDASS (IT)
SOLE METHOD (AU)
ANTIDRASI (GR)
S-CORE (FR)
ABSURDITY (FR)
PERISHING MANKIND (AU)
DECONTROLLED (SER)
CONSECRATION (SER)
ORDEN OGAN (DE)
NERVECELL (DUB)
DAKRYA (GR)
INK (GR)
HOLY MARTYR (IT)
INSANE (HU)
MADLEAF (GR)
WHEELRUNNER (GR)
POEM (GR)
OVERGARVEN (GR)
CROSSOVER (GR)
SPECIAL GUEST SHOW FROM :
PERSINA KSINA STAFYLIA (GR)
TRENDY HOOLIGUNS (GR)
This is just the beginning …
More heavy (+ not only) & Major acts will come…
Eγώ:p
Εφ`όσον είναι δίπλα από το σπίτι μου, σε ένα πολύ όμορφο μέρος και με αρκετά ονόματα που με ενδιαφέρουν (όσα έχω κάνει Bold), γιατί να μην πάω?
Και έχω και ένα φιλαράκι από Λαμία (σπουδάζει Ξάνθη) που μάλλον θα ανέβει καλοκαίρι Δράμα μόνο και μόνο για Αντίδραση…
Ψιλομαπίτσα το line-up μέχρι τώρα, αν και ίσως να ισχύει αυτό που έχει ειπωθεί περί πολύ χαμηλού εισητηρίου… Ας το χωρίσουν σε μεταλ μέρα/ες και μη… Εγώ άμα έχει ίδια μέρα Rotting Christ και Ancient Rites π.χ. με χαμηλό εισητήριο θα το κοιτάξω να κάνω μία βόλτα προς Δράμα…
Παιδες, σχετικα με τα Ελληνικα γκρουπ, τσεκαρετε τους Poem. Ειναι πολυ καλοι.
Επισης συμφωνω με Κινγκ, και μενα Ancient Rites θα μ’ εψηναν (Dim Carcosa for the win). Ελα ομως που μενω Αθηνα αρα = 0.
ωπ!
Τωρα το είδα…
POEM (Οντως τα σπάνε!)
REVOLTING BREED (καλά δεν χρειαζεται να πώ λέξη!!!)
ANCIENT RITES (TΙ να πώ!)
ROTTING CHRIST (ουδέν σχόλιο)
GODDASS (As I Lay Dying φάση,τρομεροί,εφαγα μεγάλο κόλλημα!)
ORDEN OGAN (Oi νέοι Blind Guardian,κατά την γνώμη μου!)
ΙΝΚ (Αρχηγοί του είδους τους)
HOLY MARTYR (Eβγαλάν δισκάρα!!!)
ΙΝ SLUMBER (Τρομεροί!!!)
Αν το εισιτήριο είναι μέχρι 20 ευρώ (το πολύ) θα είναι και καλά πιστεύω!
Και μόνο για Rotting Christ, μπορει να περάσω μια βόλτα!!!
Τελικά τι γίνεται ρε σεις, κάνα νέο σχετικά με το φεστιβάλ;
επειδή τα χω παρει και επειδή λέω μήπως περασει απο δω κανας καλοθελητης χρήστης (μιλάω για τον χρήστη panagiwths) και τους ξανα-μεταφέρει αυτα που ήδη εχω ποσταρει στο μάι σπεις του φεστιβάλ μπας και βρω ποτε το δίκιο μου (καθώς και τα άλλα παιδια).
- Kalo einai na ginontai festival
- Kalo einai na ginontai festival pou proagoun ton politsmo
- Kalo einai na ginontai festival pou proagoun ton politsmo kai sevontai ton akroath
lol paidia den kserw ti symvainei me tin parti sas. Perysi trexame kai de ftaname gia na anakoinwsoume onomata prin mas prolavei to Rockwave…
Fetos ti allakse?
To tapeino mou myalo kanei dyo ypotheseis:
a) Oi anthrwpoi (posoi kai poioi na nai arage autoi) pou exoun analavei posta einai TELEIWS anorganwtoi.
b) H diorganwsi exei eksasfalisei oti tha ta vgalei ta lefta tis kai den tin noiazei tipote allo.
Ektimwntas apo tous fanerous synergates (kwstas taousanidis, kai to 4BITESTUDIOZ-- ) de nomizw na einai axristoi. Opote teinw na ypothesw to b).
Sevasteite loipon tous akroates kai anakoinwste onomata. Min trexete na vreite mpantes pou den zitan xrimata. Min kanete lathi tis proigoumenis xronias. Min koitate na kanete to terastio festival me ta 1200 onomata.
H logiki leei oti afou den eidame fragka apo toys metal typous, tha feroume onomata apo ton eury “rock” xwro. clap clap clap sygxaritiria. Ksexnate to oti den vgikan lefta apo tous metal typous ofeiletai se ORGANWTIKA LATHI kai sti neotita tou fest.
Den exw tipota me ta paidia pou paizoun sto fest, allwste kapoioi apo autous itan dikes mou protaseis " Revolting Breed & Como Esta Loco"
Ola auta ta lew giati:
-Einai krima na pigainoun strafi oi prospatheies
-Enw ypirxan oi vaseis “etoimo myspace, etoimes epafes, etoimos xwros k.l.p.” oi anakoinwseis tha eprpepe na ginoun nwritera.
-Eimai aplirwtos opws kai kapoioi alloi
As me peite kakovoulo kai de kserw gw ti, alla to ponesa auto to fest kai toulaxiston thelw na PLIRWTHW.
Elpizw na paei kala kai na min mpeite mesa (pali).
Bilias (Giannikis Dimitris) - Graphix Designer, Kouvalitis, Karfwma panw, Xwrotaksikos Sxediasmos, Xamalis, Apodiopompaios Tragos Eknevrismenwn Mpantwn, Diafmistis kai Genika sxedon Pantou apo ton Oktwmvri.
Geia sas kai xara sas.
P.S. An eimai ekei gyrw tha perasw kamia volta tote!
(Gia opoiadipote aporia epikoinwniste mazi mou mesw comments. Kalytera dimosia para mesw proswpikwn minimatwn)
επίσης καλά είναι να διαβάσετε και τα σχόλια και άλλων στο θέμα στο παρακατω λινκ.
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=172621451&blogID=389192537
φερτε παλι Stalker να τα γ@μησουμε ολα!!8O
Κοίτα Billia, και εμένα δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσιάζει το line-up, αλλά με το να πιάνουμε τους διοργανωτές από το λαιμό δε νομίζω να καταφέρουμε και τίποτα… Δεν μπορούμε νομίζω να τους βάλουμε στην ίδια μοίρα με καταξιωμένους διοργανωτές, που έχουν κάνει άπειρες συναυλίες και γνωρίζουν τα πάντα… Εγώ που τα βλέπω απ’ έξω δε βλέπω ότι έχω να κάνω με επιχειρηματίες που κοιτάνε μόνο το κέρδος… Εσύ που είσαι και (εν μέρει) μέσα στα πράματα μπορείς να μας πεις ίσως γι΄αυτό… Δηλαδή αν οι επόμενες 30 είναι καλές εώς πολύ καλές μπάντες και τελικά γίνει διαχωρισμός (μουσικός) των ημερών θα αξίζει τον κόπο που απομακρύναμε τον κόσμο από το Φεστιβάλ? :-k
Νομίζω πιο πολύ θα βοηθούσε να τους δώσουμε να καταλάβουν τι θέλουμε και ακόμη να προτείνουμε και ονόματα με τα οποία μπορούμε να έρθουμε σε επαφή, παρά να είμαστε αόριστα αρνητικοί…
Όσο για τον φίλο που κάνει σύγκριση με το Wacken, ας κανει τον κόπο να ρίξει μια ματιά στις πρώτες διοργανώσεις…
Πχ 1990
5th Avenue, Axe´n Sex,Motoslug,Sacret Season,Skyline,Wizzard
1991
Bon Scott ,Gypsy Kyss, Kilgore ,Life Artist ,Ruby Red Shanghai´d Guts, Skyline
όλοι οι παραπάνω Γερμανοί, εκτός από τους Gupsy Kyss…
και τις υπόλοιπες χρονιές συνέχισε να στηρίζεται στα Γερμανικά συγκροτήματα και να προσθέτει ονόματα όπως Σάξον, Ντιάννο, Γκάμα Ρέι, έναν κάθε φορα…
Το πρώτο πραγματικά μεγάλο φεστιβάλ ήταν το 98, 8 χρόνια μετά…
Χωρίς την δική μας υποστήριξη όμως, το πιο πιθανό είναι του χρόνου να μην γίνει τίποτα απολύτως και να ψαχνόμαστε πως θα πάμε στην Αθήνα να δούμε καμμιά μπάντα…
(για να μην κατηγορηθώ ότι μιλάω εξ αποστάσεως, είμαι από την Καβάλα, οκ?)
α και δεν έχω καμμία σχέση με τους διοργανωτές…
α) δεν είμαι αόριστα αρνητικός. λέω γυκγεγριμένα πράματα. Λέω πως κανεις δεν είναι χαζός να έχει κλείσει τα μεγαθήρια και να μην τα ανακοινώνει! Συμπέρασμα? Δεν εχουν κλειστει τίποτα. Παρα κοιτανε να βαλουν όσο πιο πολλες μπάντες μπορουν ετσι απλα για να φαίνεται γεματο.
αν δεν κάνω λάθος είμαστε 44 μέρες πριν την έναρξη του. Έπίσης πολύ συγκεκριμένα λέω:
-Einai krima na pigainoun strafi oi prospatheies
-Enw ypirxan oi vaseis “etoimo myspace, etoimes epafes, etoimos xwros k.l.p.” oi anakoinwseis tha eprpepe na ginoun nwritera.
νομίζω ότι βοηθάω και δεν νομίζω ότι αρπαζω απο το λαιμό. Αμα ήθελα να τους αρπάξω απο το λαιμό θα το κανα την τελευταια μερα της περσινής διοργάνωσης.
Κατα τα άλλα ποιος ειναι αυτός ο Παναγιώτης δεν εχω καταλάβει. Σαν εγκυρη πηγη που είναι και ξέρει τα πάντα (περυσι ανακοινωνε πραματα οταν ήταν ακόμη στη φαντασία μας), είπε ότι βρήκε το φεστ μεγάλες χορηγίες. Οι πληροφορίες μου λενε το ίδιο.
Δείτε το απλα σαν ενα “θέλω να ρεφάρω”. Ελατε στη θέση του διοργανωτη που χρωστουσε 6ψήφιο ποσό και πείτε μου αν τον νοιάζει αμα θα είναι ποιοτικό το φεστ. ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΕΝΤΟΛΕΣ. Την τσεπη του θα κοιταξει να σωσει.
Δηλαδή αν οι επόμενες 30 είναι καλές εώς πολύ καλές μπάντες και τελικά γίνει διαχωρισμός (μουσικός) των ημερών θα αξίζει τον κόπο που απομακρύναμε τον κόσμο από το Φεστιβάλ?
Ποιός απομάκρυνε τον κόσμο? Εγώ? Πλακα μου κάνεις? Πες ότι παίζω και βρώμικο πόλεμο. Ειναι η πρωτη φορά που μιλώ στο ινερνετ για τις μαλακίες αυτες. Αν ήθελα θα χα παίξει πολυυυυυ βρώμικα και δε θα πατουσε ανθρωπος. Εξάλλου δεν ειμαι ο γητευτής των μαζών. Καθε ενας εχει κρίση και αμα γουσταρει θα πάει. Τράβα πιάσε τον διοργανωτη και ρωτα τον τι κουβέντες γίναν μετα το περσινο
Καπου διάβασα πιο πισω, ότι σβήναν παράπονα και εχθρικά κόμμεντς απο το προφιλ. ελεηνο…
να σου θυμίσω Zed_Ryder πόοοοοοσα παρτυ είχαν γίνει περυσι. Ποσο ενήμεροι ήσαστα για τις εξελίξεις. Τι αφισες σε περιοδικα, τι λάιβ προμοταρίσματος ξερω γω τα παντα τα παντα… Φέτος νέκρα.
Τέσπα χαίρομαι που φέτος δεν είμαι στη φάση, γιατι δεν ειχα καμία όρεξη να με κυνηγαει καμια εκνευρισμένη (δικαίως) μπαντα ψαχνοντας τον διοργανωτη.
Μακάρι να πανε καλα.
Ώπα αδερφέ, δεν εννοούσα κάτι προσωπικό για σένα… Απλά εννοώ ότι είναι πολλά τα αρνητικά σχόλια από τους περισσότερους και δημιουργείται αρνητικό κλίμα. Εγώ το μόνο που μπορώ να ξέρω από το Φεστιβάλ είναι οι επίσημες ανακοινώσεις (άντε και να πεταχτώ μέχρι τη Δράμα να δω το χώρο…)
Όσο για τις επιλογές, κανείς δεν θα έλεγε όχι σε ένα φουλ ελληνικό φεστιβάλ, με 2-3 καλά ονόματα… Όπως επίσης και κανείς δεν ζήτησε 60 μπάντες…
Από εκεί και πέρα αυτό που σίγουρα αισθάνεται ο καθένας είναι ένα μεγάλο 'κρίμα" για κάτι που θα μπορούσε να γίνει μεγάλο με τα χρόνια και που δείχνει αυτοκαταστροφικές τάσεις…
ουπς. νόμισα ότι τουλάχιστον είχες ερθει. οκ τεσπα. ναι μαζευει αρνητικα σχόλια και σίγουρα δεν είναι παρθενογενέσεις.