Metal Healing Fest 2008

Γεια σας παιδια μολις ειδα το forum κ διαβασα αρκετα για το MHF κ πιστευω πως εχετε παρει με πολυ κακο ματι το Festival κ κακος γιατι περισυ ειδαμε πολλες μεγαλες μπαντες κ δεν μας χαλασε κ καθολου οπως: Aborted - The Haunted - Orphaned Land - Rage - Firewind - Destruction - Nightrage - Septic Flesh - Leaves Eyes Κ δεν ξερω αμα ξεχασα καπια παντος πολυ καλυτερα ονοματα για εμενα απο το rockwave… Που φερνει 1,2… ασε που στο Healing το πρωι ειχε αρκετες ελληνικες Underground μπαντες…

Τεσπα δεν θελω να σας τα πρηξω αλλα το healing ηταν γαμαααατο για πρωτη φορα

πλακα κανεις ?? 8O

μονο και μονο για Gamma Ray θα πηγαινα σιγουρα !! :slight_smile:

Παρ’όλο που ήθελα πολύ να πάω πέρυσι δεν τα κατάφερα…φέτος όμως δεν το χάνω με τίποτα. Τα μικρότερα underground συγκροτήματα τα πάω πιο πολύ από αρκετά μεγάλα που παίζουν σε άλλα festivals. Μόνο που με κάνει λίγο να ανυσηχώ η οργάνωση…λένε 4 μέρες θα κρατήσει, και ακόμα δεν έχουν βγάλει τις μπάντες. Τέσπα να μην είμαι απαισιόδοξος, πιστεύω πως τελικά θα βγει κάτι γαμάτο.

MHF 2008 WILL BE RENAMED AS SUMMER CAMP 2008

METAL HEALING NO MORE!!!

METAL HEALING WILL BE RENAMED AS SUMMER CAMP 2008 AND THIS YEAR THE FESTIVAL OF NORTH GREECE WILL JOIN DIFFERENT KINDS OF SOUNDS POP/ROCK/HEAVY/ALTERNATIVE/RAP/REGGAE

Απο το τελευταίο blog του myspace τους!

Βασικα,δεν ξερω αν πηρατε γραμμη αλλα καποια ονοματα εχουν ηδη ανακοινωθει…

Ομως,δεν θα τα παραθεσω εδω και ουτε καν θα κανω τον κοπο να δωσω αυτο το λινκ

γιατι αυτο που αντικρισα ειναι τουλαχιστον αστειο και ειλικρινα ΔΕΝ μπορω να καταλαβω

τι προσδοκιες εχουν απο αυτο το φεστ οι διοργανωτες!Αν καποιος εχει καταλαβει ας με βοηθησει…

ΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑ!

Τ - Ρ - Α - Γ - Ι - Κ - Ο:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !Εγω ειμαι απο τωρα εκει για να δω Κοργιαλα(απ οτι διαβαζα ειναι κ αυτος στο λινε-απ!) κ Holy Martyr & Ancient Rites#-o #-o #-o !οι μοωοι που αξιζουν ειναι οι Como

ESTA LOCΟ
(Ξανθιωτες αν δεν απατωμαι) αλλα πειραζει που τους εχω δει 2-3 φορες στο ΑΝ?

τουλαχιστον με βγαλαν απο το διλλημα,ελεγα να παω,να μην παω…

Αυτό είτε πρόκειται για πρωτομαγιάτικη πλάκα (απωθημένα πρωταπρηλιάς), είτε έχασαν τα λογικά τους. Δε μπορεί ρε σεις να άλλαξαν ριζικά έτσι ξαφνικά ένα γαμάτο fest.

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=172621451&blogID=388650478

Απολυτως καμια σοβαροτητα, 3 μηνες πριν το φεστ και δεν εχουν αποφασισει ακομα το υφος?

Ναι, επειδη φαγαν κραξιμο γι’ αυτο:

METAL HEALING NO MORE!!!

METAL HEALING WILL BE RENAMED AS SUMMER CAMP 2008 AND THIS YEAR THE FESTIVAL OF NORTH GREECE WILL JOIN DIFFERENT STYLES OF MUSIC SUCH POP/ROCK/HEAVY/HXC/REGGAE
AND MORE

:lol:

Ε ναι ρε συ, αυτο λεω, τα γυρισαν, εφαγαν κραξιμο και τα ξαναγυρνανε το αποτελεσμα ειναι οτι 3 μηνες πριν δεν ξερουμε αν το φεστ θα εχει Κοριαλα η Grindcore που λεει ο λογος, υποτιθεται οτι το φεστ το κανεις και με προοπτικη να ερθει και κοσμος απο το εξωτερικο, ποτε θα προγραμματισουν αυτοι? Σοβαροτης μηδεν…

Ακόμα και να μην το έκαναν για να έρθει κόσμος απ’το εξωτερικό, δεν είναι πράγματα αυτά…να μην έχουν αποφασίσει ακόμη ούτε καν το ΟΝΟΜΑ του fest ή το τι είδους μουσική έστω θα έχει…

Τώρα που το πρόσεξα (Grammar Nazi mode ON) - Στο Poll τους: “Do you agrees”
I agrees with metal argh

Λοιπον,
φιλοι του rocking.gr εμένα θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω και να πω ότι μέσα σε ένα φεστιβάλ χωράνε τα πάντα γι αυτο και λέγεται φεστιβάλ!!!
Αν τα παλικάρια πέρσι όπως ακούστηκε μπήκανε μέσα με τα φράγκα αφού αυτοί που κλάιγονται δεν πήγαν να το στηρίξουν καλα κάνουνε και βάζουνε και άλλουσ ήχους μέσα στο φεστιβάλ πιο εμπορικούς για να μαζέψουνε και εξτρα επισκέπτες εκτός από τους μεταλλάδες που δεν πήγανε.
Εδω ρε μάγγες κάνουμε κανένα λαιβ με 5 ευρώ στην βόρειο ελλάδα και δεν το στηρίζουν!
Κάθονται απο έξω και ακούνε να πούμε!!
Εξω απο τον χορό πολλά λέμε!!!
Αφού το κάνανε πέρσι και δεν πέτυχε γιατι να το ξανακάνουνε για να ξαναφάνε παπάρα ξανά ???

καλά αφού βγάλανε ανακοίνωση ότι μετόνομαστεί σε SUMMER CAMP 2008 δεν κατάλαβα γιατί τόση φασαρία ???

Στήν τελίκη όπως λέει και από πάνω ο Dead man αν μπήκανε μέσα πέρσι γιατί να το ξανακάνουνε metal μόνο ?

αυτοί βάζουνε λεφτά από την τσέπη τους και ρισκάρουνε και όποιος είναι κολλήμένος μεταλάς και δεν θέλει να πάει επειδή έχει και reggae,pop,rock στο μπίλινκ ας μήν πάει.

Εγώ προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αυτοί θα βγούνε σίγουρα πιο κερδισμένοι από τα υπόλοιπα συγκροτήματα παρά από το Metal!!! και σίγουρα στην προκειμένη περίπτωση αυτό τους ενδίαφέρει και δεν το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους…

Ρε σεις…Σιγουρα ειναι σωστα τα οσα λετε αλλα ακομα και οι ιδιοι πως ευελπιστουν οτι με αυτα τα ονοματα θα καταφερουν κατι??:-k ποιος δηλαδη θα παει να δει Κοργιαλα η εστω Αντιδραση?

Δεν πιστεύω να υπάρχουν και πολλά άτομα που έχουν πρόβλημα στο να υπάρχουν κι άλλες μη-metal μπάντες. Το πρόβλημα είναι ότι όπως το βλέπω μόνο metal δεν θα έχει. Και το ότι ξεκίνησε τόσο καιρό ως φεστιβάλ με metal αποκλειστικά και ξαφνικά το γύρισαν σε διάφορα είδη μου φαίνεται λίγο κάπως… τέσπα, μακάρι να βγει κάτι καλό, όπως και να είναι.
BTW, πρόσεξα ότι στο myspace του φεστιβάλ διαγράφουν όλα τα comments, είτε υβριστικά είτε και σοβαρά. Τι να πω.

Στο παρακάτω Blog πάντως έχει ενα vote poll στο οποίο ρωτάνε αν θέλουνε και κατα πόσο ένα φεστιβάλ να έχει συγκεκριμένα μόνο μεταλ συγκροτήματα η και άλλα συγκροτήματα από διάφορα ακούσματα και στην ουσία κονταροχτυπιούνται οι “κλειστόμυαλοι” μεταλλάδες με τούς “ανοιχτόμυαλους”…

http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=172621451&blogID=388650478

Στο κάτω κάτω τι σημασία έχει αν είναι πανκ η χαρντκορ και δεν είναι μέταλ .
Εγω όλα της σκηνής μας τα θεωρώ!

panagiwths πες ότι είσαι μέσα στη διοργάνωση να τελειώνουμε.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Μπααα!Δεν παίζει!

Αλλά γιατί το λές αυτό ?

Αχαχαχαχα!

Μόνο στην Ελλάδα γίνονται κάτι τέτοια! :lol: :lol: :lol:

Ε ξέρω γω, μοιάζεις έτοιμος να δώσεις τη ζωή σου για το Metal healing να 'ουμ! :lol: