Αυτοκριτική υπάρχει αλλά υπάρχει και έντονη κριτική κυρίως από τη μεριά ορισμένων συγκροτημάτων στο myspace tou festival. Μηπώς θα μπορούσε κάποιος που πήγε να δώσει ένα report?
Φίλε hoegaarden, εσύ …μπόρεσες να πας στο φεστιβάλ; Εάν ναι θα είχες μια εικόνα για τον κόσμο που μαζεύτηκε. Αν όχι γιατί κατηγορείς εμάς που δεν τα καταφέραμε να πάμε; Ο λόγος ο δικός σου μήπως ήταν πιο σημαντικός;
Μα τόσο δύσκολο είναι να πεί κάποιος από το rocking “ναι ρε παιδιά, παράλειψή μας να μην κανονίσουμε να πάει κάποιος, υποσχόμαστε να είμαστε εκεί του χρόνου”; Θεωρώ λίγο αφελές να συγκρίνεις εμένα με την ομάδα του rocking… 1ον, εγώ είμαι ένας ενώ εσείς είστε πολλοί. Άρα και οι γνωστοί σας (αν δεν μπορούσατε να πάτε αυτοπροσώπως) προς βόρεια είναι πολλαπλάσιοι από τους δικούς μου. 2ον (και κυριότερο) εγώ δεν έχω αφιερώσει μέρος της καθημερινής μου ζωής στη λειτουργία ενός σάιτ που έχει σκοπό -συν τοις άλλοις- να ενημερώνει το κοινό για τις ροκ και μέταλ συναυλίες που γίνονται στην Ελλάδα. Εφόσον εσείς το κάνετε αυτό, επόμενο είναι να δημιουργούνται και απαιτήσεις. Λογικό δεν είναι;
Πάντα φιλικά:)
Νομίζω ότι είπα 2 σελίδες πριν πως “Αν υπήρχε η δυνατότητα, ευχαρίστως να το κάναμε, αλλά δε βοήθησαν και οι περιστάσεις”. Η σύγκρισή που έκανα μεταξύ αναγνώστη-οπαδού και συντάκτη έχει βάση γιατί ούτε μας πληρώνουν τα έξοδα μεταφοράς, ούτε μας δίνουν τζάμπα χώρο διαμονής, ούτε μας προσφέρουν τζάμπα τροφή. Για να πάει κάποιος πρέπει πρώτα απ’ όλα να γουστάρει να πάει ως οπαδός και από εκεί και πέρα θα γράψει κάτι. Αν για τον Α ή Β λόγο δε μπόρεσε κανείς από την ομάδα να πάει δε θα 'πρεπε να είναι κατακριτέο γιατί τα ίδια αυτά άτομα κάθονταν εκείνες τις μέρες και κάλυπταν άλλα live της Αθήνας.
Ότι ήταν παράλειψη ήταν και δε νομίζω ότι είναι κάτι που κρύβουμε, αλλά όχι και να γίνεται με μορφή παρατήρησης και “μαλώματος” και με εκφράσεις στυλ “δε στηρίξατε το μόνο μέταλ φεστιβάλ” γιατί όπως είπα, αν εμείς δεν το στηρίξαμε, εσείς πως το στηρίξατε; Καλό είναι να υπάρχουν απαιτήσεις πάντως. Όσον αφορά τη διοργάνωση του χρόνου, ας επαναληφθεί πρώτα ο Θεός και μετά θα κοιτάξουμε τι και πως
Edit: Σύντομα θα δημοσιεύσουμε photos από το φεστιβάλ.
Τελικά θα υπάρξει και κείμενο με φωτοραφίες.
Από Δευτέρα καλώς εχόντων…
Μπράβο για το κείμενο και ευχαριστούμε… Όσο για το φεστιβάλ, εφόσον η όλη φάση μπήκε μέσα χοντρά και πολλά συγκροτήματα γύρισαν σπιτάκι τους χύνοντας μπόλικο δηλητήριο στο Myspace (βλ. Obduktion, Crossfire κ.ά), τα βλέπω σκούρα τα πράγματα για επανάληψη. Ίσως βοηθούσε να έρθει λίγο πιο νότια, καμιά Κατερίνη ας πούμε, μπας και μαζέψει περισσότερο κόσμο και από Αθήνα.