Metal Healing Festival

Οι Orphaned Land τι έλεγαν; Θεοί; Γμτ, πριν 2 χρόνια περίπου δεν έκατσε να τους δω… Άντε, φερτε τους Θεούς στην Αθήνα επιτέλους!

Αμήν και πότε!

+10000000

Αμήν και πότε…

Πήγε κανείς το Σάββατο ? Πέρα από Haunted και Nightrage, είμαι περίεργος να μάθω τι έγινε στους Septic Flesh.

ρε μάγκες κάντε ένα review!

Πολύ ευχαρίστως, αν είχα πάει. Αλλά λόγω απόστασης και εξεταστικής δεν τα κατάφερα αν και τόθελα πολύ.

Olokliro Rocking.gr me tosous adapokrites/sidaktes pou kaliptei toses k toses sinavlies den katafere na exei adapokriti se ena toso megalo event???!

Ολόκληρο το rocking.gr όπου υπάρχει έστω και μικρή πιθανότητα να βρίσκεται, προσπαθεί και συνήθως με τον ένα ή τον άλλον τρόπο τα καταφέρνει. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δε νομίζω να είναι τόσο περίεργο το γεγονός ότι ένα φεστιβάλ που γίνεται στη Δράμα και μάλιστα σε έντονη συναυλιακή περίοδο δεν καλύφτηκε… Αν υπήρχε η δυνατότητα, ευχαρίστως να το κάναμε, αλλά δε βοήθησαν και οι περιστάσεις.

Next year…

Oi THE HAUNTED ήταν κάτι παραπάνω από σαρωτικοί !!!
Οι NIGHTRAGE δεν τους περιμενα και σε κάτι παραπάνω.
Οι SEPTIC FLESH από τα καλύτερα show που εχω δει μάγγες.
Η εκπληξη της βραδιάς ??? οι MYSTIC PROPHECY !!!
τους έχω ξαναδεί και ήταν μέτριοι >>> αλλά δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτη την μεταμορφωσή τους!
Ισως επειδή το βιντεοσκοπούσαν το φεστιβάλ και ήθελαν να βγούνε καλοι οι τύποι!
Παίζει να βγεί και κανένα DVD ???

Καλημέρα σε όλους.
Παρακολουθώ τα forum πολύ καιρό, αλλά δεν έτυχε ποτέ να postάρω κάτι.
Για το metal healing όμως, θα ήθελα να πω ένα-δυό πραγματάκια.

Μπορεί για όσους βρέθηκαν εκεί ως επισκέπτες, να μην φάνηκαν τα τεράστια προβλήματα οργάνωσης, οι μπάντες όμως μπορούμε να πούμε ότι τα ένιωσαν στο πετσί τους, και ειδικότερα οι μπάντες που παίζαν στην μικρή σκηνή.

Εγώ και τα υπόλοιπα παιδιά από το συγκρότημά μου, φτάσαμε στον χώρο του festival κατά τις 8.30 το πρωί της Παρασκευής (1η μέρα του fest) και αντικρίσαμε τα παρακάτω:

-Ούτε το main stage αλλά ούτε και το second stage ήταν έτοιμα. αυτό σήμαινε ότι τα soundcheck που είχαν κανονιστεί να ξεκινήσουν στις 8 το πρωί απλά θα καθυστερούσαν. Πόσο, δεν ήξερε κανείς.

-Το εστιατόριο ήταν παντελώς άδειο. Μόνο καφέδες φτιάχναν, και δεν υπήρχε ούτε ένα μπουκάλι νερό να πιούμε την ώρα που η ζέστη ήταν τρομακτική
.
-Όλες οι μπάντες του μικρού stage λάβαμε ένα mail που περιέγραφε το backline που θα είχαμε στην διάθεσή μας. Έλα όμως που περιγραφόταν το backline του main stage. Οι Hardslap δεν παίξαν για αυτόν τον λόγο (όχι γιατί ήταν ψώνια τα παιδιά, αλλά γιατί δεν μπορούσαν να παίξουν με τους line 6 δωματίου που είχαμε στη διαθεσή μας).

-Το μικρό stage στο οποίο οι μπάντες θα παίζαν πρωί και μεσημέρι προς έκπληξη όλων ήταν ξεσκέπαστο. Η μπάντα μου βγήκε στις 13.30 και όταν τελειώσαμε δεν μπορούσα να ακουμπήσω τα πεταλάκια επειδή καίγανε, και ο drummer μου ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει. Μιλάμε για μια απίστευτες θερμοκρασίες.

-2 ώρες καθυστέρηση στο μικρό stage ήταν το standard κάθε μέρα, ενώ τη πρώτη μέρα λόγω ανοργανοσιάς πολλές μπάντες κινδύνεψαν να μην παίξουν.

Υπάρχουν και άλλα πολλά μικροπράγματα - ιδιαίτερα ενοχλητικά όμως- τα οποία δεν προλαβαίνω να postάρω τώρα (και βαριέμαι κιόλας). Σαν θεατής όντως, πέρασα πολύ καλά. Σαν συγκρότημα μας βγήκε λίγο το λάδι, αλλά χαλάλι, ήταν μια ωραία εμπειρία.

Γιώργος,
Profane Prayer

P.S. Οι μόνοι που έτρεχαν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά σαν συγκρότημα ήταν ο Γιάννης, υπεύθυνος του second stage και ο billias. Παιδιά οργανώστε κάτι μόνοι σας και εμείς θα είμαστε εκεί.

Κρίμα. Μιλάμε για το μοναδικό πραγματικό μέταλ φεστιβάλ φέτος στην Ελλάδα…

όντως το Metal Healing ήταν πολλά υποσχόμενο. Χρειαζόμαστε ένα festival στην Β. Ελλάδα. Χίλιες φορές να πηγαίνουμε στην συμπρωτεύουσα παρά στην απάτη του terra vibe. Χρειαζόμαστε παραπάνω στοιχεία για το τι έγινε στο ΜΗ. Παίδες στείλτε ανταποκρίσεις.

εγω βρεθηκα την τελευταια ημερα στο φεστιβαλ. Την ωρα που επρεπε να βγουν οι Firewind βγηκαν οι pentagram ενω μετα επειδη οι Destruction eprepe να προλαβουν το αεροπλανο παιξανε πριν τους Firewind. Μετα οταν βγηκαν οι Firewind ειχαν χιλια διο προβληματα στον ηχο.Ειχε αρχισει η συναυλια και στο πρωτο η δευτερο κομματι σταματησαν να παιζουν για να ξαναγινει soundcheck.Γενικα λιγο πολυ μπαχαλο.Η συναυλια τελειωσε στις 3 και μισι ενω επρεπε να τελειωσει στις μια και τεταρτο.Δεν πειραζει περασα καλα παρολα αυτα.:smiley: Αφου πηρα και αυτογραφα απο τους Destruction

Akrivos epidi itan to monadiko metal fest eprepe to rocking.gr san sovaro zine pou einai na exei adapokriti.

Παιδια επαιξαν τελικα οι Moonsorrow?
Tα εσπασαν?

Λοιπον…
Εγώ αυτά που έχω να δηλώσω είναι ότι γενικότερα το σκηνικό που είχαν οργανώσει ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρόσεκτο.
Θα συμφωνήσω με τον αποπάνω για την στήριξη του φεστιβάλ αυτού.
Ελπίζω ότι θα γίνει και του χρόνου και είναι σίγουρο ότι θα το στηρίξω και πάλι!

Απο οργανωτικής πλευράς υπήρχαν καθυστερήσεις και στις δύο εξέδρες με αποκορύφωση την μικρή εξέδρα της πρώτης μέρας αλλά κσι σε ποιά συναυλία δεν υπάρχουν καθυστερήσεις ?
Πόσο μάλλον σε ένα φεστιβάλ που είναι η πρώτη του χρονιά!Εγώ προσωπικά σαν θεατής δεν εχω παρα μόνο θετικά σχολια να πώ με αποκορύφωση και πάλι το ζεστό ωερό στα ντουζ!

Οσο για τις μπάντεςπου παίξανε ? Δεν είμαι ο κατάλληλος για να ποστάρω την γνώμη μου!

[CENTER][SIZE=“4”]Δελτίο τύπου[/SIZE]

[INDENT][/INDENT]Η Metal Bolt Productions και το Metal Healing Festival θέλουν από καρδιάς να ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές αυτής της πολύ δύσκολης προσπάθειας. Θέλουν να ευχαριστήσουν όλους τους μουσικόφιλους που βρέθηκαν εκεί καθώς και όλους όσους εργάστηκαν σκληρά για αυτό το γεγονός. Το τριήμερο αυτό ήταν ένα απαιτητικό εγχείρημα στο οποίο η διοργάνωση διέθεσε όλες τις δυνάμεις της ώστε να διεξαχθεί όσο πιο ομαλά γίνεται. Ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να την ξαφνική εμφάνιση μη υπολογισμένων παραμέτρων. Εδώ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι υπήρξαν οργανωτικά λάθη. Λάθη όπως το χρονοδιάγραμμα εμφάνισης των συγκροτημάτων. Λάθη που μας έδωσαν τα κατάλληλα εφόδια ώστε την χρονιά που μας έρχεται, όλη η διοργάνωση να ανέβει αρκετά σκαλιά σε θέματα ποιότητας! Οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη σε ορισμένα συγκροτήματα της 2ης σκηνής για τα λάθη μας. Αφουγκραζόμαστε τις παρατηρήσεις και τις ιδέες σας για το επόμενο Metal Healing Festival. Το κοινό -δηλαδή εσείς- είστε η κινητήρια δύναμη του φεστιβάλ! Θέλουμε να έχουμε τη στήριξή σας! Σύντομα το Metal Healing Festival θα έχει νέο (αποκλειστικά δικό του) site! Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα παρακάτω e-mail:
info@metalbolt.com
bilias@metalbolt.com[/CENTER]

ωραία πράγματα,άντε μάγκες και του χρόνου με υγεία!

Για να γίνει και του χρόνου (κάτι που το εύχομαι), θα πρέπει το όλο εγχείρημα να βγάζει τουλάχιστον τα έξοδά του. Να ελπίσουμε δηλαδή ότι στον τομέα αυτό τα πράγματα πήγαν καλά; Αφού η ομάδα του rocking.gr δεν … μπόρεσε να παρευρεθεί (ουδέν σχόλιον, αλλά για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι, στο παραπάνω ποστ του bilias υπάρχει κάτι που λέγεται αυτοκριτική και είναι πολύ ωραίο πράγμα), δεν έχουμε ακόμα εικόνα για τον κόσμο που μαζεύτηκε.