Metal Healing Festival

ΨΗΝΩΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΓΙΑ MOONSORROW!!!

ΠΟΛΥ EPIC ΦΑΣΗ Α ΛΑ ΑΜΟΝ AMARTH!!!

:respect:

:metal: :metal: :metal:

Για να συνοψίσουμε ακύρωσαν οι Το/Die/For που με ενδιέφεραν για να αντικατασταθούν από Ιnactive Messiah που μου είναι αδιάφοροι. -1
Ακύρωσαν οι Communic που δεν μου αρέσουν καθόλου για να αντικατασταθούν από Infidel που με ενδιαφέρουν +1
Ακύρωσαν οι Rotting Christ που γούσταρα τρελλά να τους δώ και ας πούμε ότι αντικαταστάτες τους είναι οι Belphegor ή οι Moonsorrow που επίσης με ενδιαφέρουν 0 αλλιώς -1
Ακύρωσαν οι Riverside που μου είναι αδιάφοροι για να αντικατασταθούν από τους Belphegor ή Moonsorrow +1, αλλιώς 0.
Ακύρωσαν οι Primordial που μου είναι αδιάφοροι για να αντικατασταθούν από Βelphegor ή Moonsorrow +1 αλλιώς 0
Οι πιθανοί συνδυασμοί για τον εαυτό μου +2 ή +1 ή 0 ή -1, όπου +2 πολύ καλύτερα από πριν, +1 ένα κλικ πιό πάνω 0 το ίδιο, -1 ένα κλικ πιό κάτω μιλώντας για τον εαυτό μου πάντα.

οι skyclad πλεον παιζουν στο an και το μισο γεμίζουν πλέον. ancient rites και moonsorrow θα θελα να δω, αλλα με τιποτα δεν ειναι λογος να ανεβω. τα αλλα νταξ, δε καιγομαι.

το φεστιβαλ απο πολύ καλο εχει γινει (για τα δικα μου γουστα) ασυμφορο. ότι σχετικά καλές νέες μπάντες έκλεισαν βλ. riverside, communic, ακυρωθηκαν. βασικά για μένα συνολικά έχασε τα μισά (και βάλε) δυνατά του ονόματα. όλο ελληνικά είναι, και αποκλείεται να παω στη δράμα για αυτα. κριμα. ηθελα πολύ να δω rage, αλλά όχι να παω ως εκει για να τους δω…

Μόνο και μόνο για Orphaned Land αξίζει να πάτε όλοι!Μέσα στις 5 καλύτερες μπάντες που έχω δει live!Αν και είμαι σίγουρος οτι η μεγάλη έκπληξη θα είναι οι Pentagram/Mezarkabul!

~ THE STONE ROCKERS NIGHTSTALKER CONFIRMED FOR THE 1ST DAY OF MH FESTIVAL

~ THE VIKING FOLK METALLERS FROM FINLAND MOONSORROW CONFIRMED FOR THE 2ND DAY OF MH FESTIVAL

~ THE ELECTRO/INDUSTRIAL GREEKS SIVA SIX CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 3RD DAY OF MH FESTIVAL

~ THE ROCK/POP/TROPICAL GREEKS CONFIRMED FOR AN AFTER LIVE SHOW @ 2ND DAY OF MH FESTIVAL

EVERY NIGHT (3 DAYS) 01:40 - 02:00 GOTH/STRIP DANCE SHOW

~ FULL PROGRAMM OF MH FESTIVAL ACTS CLICK HERE

~ DUE TO NEW VENUE CAMPING WILL BE CHARGED 2 EUR PER DAY & 4 EUR THE 3DAYS

Nightstalker αντί για Rotting Christ : -1
Moonsorrow αντί για Primordial : + 1
Inactive Messiah αντί To/Die/For -1
Crossover αντί Riverside 0
Infidel αντί Communic +1
¶ρα για εμένα το ενδιαφέρον παραμένει ίδιο με πριν τις ακυρώσεις…

Nightstalker!!! τοτε θα’ρθω κι’εγω δεν παιζει…

Ego paidia tha pao, den exo na xaso kai tipota mia pou eimai kai konta

Pantos i timi den einai kai ipsili gia ta sigrotimata pou tha exei
Elpizo na peraso kala.Ligo me xalasan oi Rotting alla goustaro Moonsorrow.

Fetos pisteuo den einai kai to telio, alla ego prosopika tha to stirixo giati einai sigouro oti ama piasei ligo fetos, to u xronou tha einai kaliteros

Me tous Mettalira tha vgaloume poli gelio pantos!

Kι εγω θα παω τελικα…το κανονισα.:slight_smile: Αν και μεχρι να παω εκει πανω ειναι μια μικρη περιπετεια αλλα θα ειναι ωραια.

Πω Πω!!!

Γουστάρω,θα γίνουμε πολλές :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Θα έχει 2.500 - 3.000 κόσμο και όπως είπε ο Φίλος Ανάκτορο αν φέτος πάει καλά του χρόνου και κάθε χρόνο θα γίνεται και καλύτερο!

:rockon:

~ THE OBEDIENCE : THE SADISTIC THEATRE OF PAIN & SALVATION WILL MAKE THEIR SPECIAL SHOW THE 2ND DAY OF MH FESTIVAL

~ THE ELECTRO/INDUSTRIAL GREEKS VIRGINS O.R PIGEONS WILL PERFORM AN AFTER LIVE SHOW @ 1ST DAY OF MH FESTIVAL

~ PAINTLAND & 5X5 MINI FOOTBALL CLUB WILL SUPPORT METAL HEALING FESTIVAL WITH OUTDOOR ACTIVITIES!

Η εμφάνιση των Riverside ισχύει τελικά?

Όχι. Έχει ακυρωθεί, απο τη μεριά της μπάντας, καθώς το πρόγραμμα της ήταν πιεστικό και δεν προλάβαινε τις πτήσεις.

Destruction και Firewind την ιδια μερα ολα τα λεφτα:yahoo:

Ε άμα είναι ναπαίξουν και οι Obedience να έρθω κι εγώ ρε παιδιά…:yesmaster:

Epitelous ftasan oi meres!!!

Ήθελα πολύ να πάω, κανόνιζα και με τους φίλους μου, αλλά με τις καταλήψεις έγινε παράταση της εξεταστικής μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε πήρα τα @@ μου… :frowning:
Και ήθελα πολύ να τα δώ όλα αυτα τα συγκροτήματα… Δεν πειράζει, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θε έχει επιτυχία και θα γίνει θεσμός και για τα επόμενα χρόνια!

Αν βρω παρέα παίζει μεγάλη περίπτωση να ανέβω! :slight_smile:

ξερει κανεις στο περίπου την setlist απο Destruction??θα γίνει χαμός 22 του μηνός :!:

Paidia piga xthes kai itan poli oraia,o ixos arketa kalos, kosmos peripou 1000-1200 atoma.Oi Rage gamoysan. eixe vevaia kapoia organotika provlimata alla nomizo pos osa xronia kai na to kaneis auto panta kati tha sou stravosei…
Distixos plirosa eisitirio gia 3is imeres alla logo enos sovarou provlimatos anagkastika na figo.
kai i plaka einai oti goustara poio poli savvato kyriaki…

:frowning: