ωχ. ελπιζω αυτο για τον UDO να μην ισχυει. θελω να τον δω παλι και αν παιξει εκει εκεινες τις μερες, πολυ χλωμο…
+1
na rwtisw kati??? mporw na agorasw to eisitirio gia mia mera px tin mera pou paizoun oi destruction?? kai poso kanei to eisitirio gia mia imera???:-k
Νομίζω οτι έχει εισιτήριο ημέρας αλλά δεν ξέρω αν μπορεί κανείς εκείνη την στιγμή να αγοράσει από την είσοδο.Η τιμή του είναι 25 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν είναι με κάμπινκ η χωρίς.
Πάντως το μέρος χωράει 2.000 - 2.500 και θεωρώ προσωπικά είναι πολύ μικρό για ένα τέτοιο event και πιθανό στην είσοδο να μην υπάρχουν εισιτήρια αν εξαντληθούν.
Ξέρει κανείς αν θα μπέι λεοφωρείο απο Πάτρα ?
Απο πατρα για ξανθη δεν νομιζω…
eimai to noumero 701 apo ta monoimera stin a8ina.ara exoun figei kapoia8)
Η προ πώληση απ όσο ξέρω έχει πάει τρομερά καλά.Αφου εγώ να φανταστείς με εισιτήριο 3ημέρου είμαι το Νο 981.
Και επειδή είναι πολύ κοντά σε βουλγαρία,τουρκία,Ρουμανία θα έχει πολύ ξένο κόσμο =D> =D>
Πάντως είναι πολύ έξυπνη η ιδέα άυτού του φεστιβάλ στην Βόρειο Ελλάδα !!!
Πρέπει να έχει και η βόρειο Ελλάδα το δικό της Φεστιβάλ και ως εκ τούτου είναι και πολύ κοντά σε γειτονικές χώρες και είναι πολύ εύκολο γι αυτές να έρθουν!Είναι 1 point θετικό για το φεστιβάλ.
e tote afou exoun tosa eisitiria pos ginetai na xwraei mono 2000-2500 atoma?:-k
Μολις άκουσα metal inferno radio και είχε συνέντευξη έναν τύπο από την διοργάνωση του φεστιβάλ και είπε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξουνε χώρο λόγο της πολύ μεγάλης προ-πώλησης που έχει ήδη το φεστιβάλ.
Μάλιστα είπε ότι βρίσκονται σε συζήτηση με τον ΕΟΤ για την παραχώρηση του καμπινκ της Ασπροβάλτας Θεσσαλονίκης που έχει χωρητικοτητα άνω των 5.000 ατόμων.
Ayta einai!
3erei kaneis an 8a alla3ei telika o xwros tis sunaulias?:roll:
Στο site της Metal Bolt δεν λέει τίποτα.
Ο χωρος θα αλλάξει τελικά και κατά 99 % παει ασπροβάλτα θεσσαλονίκης.
Απ ότι ξέρω απο πέρυσι απο τους uriah heep ο χώρος είναι οργανωμένος και έχει τα πάντα μέσα.
Ετσι μου είπε ενας φίλος που είναι μέσα στα πράγματα.
to problima einai oti 8elw na kleisw eisitirio gia aeroplano kai den exw idea pou 8a ginei i sunaulia giati 8a mou er8oun poli f8inotera ama ta kleisw apo twra
asprovalta thessalonikis tha ginei kai einai oristiko…to kserw apo egiri pigi…
pou asxoleite me diorganwseis live…
einai 100% gia asprovalta!apo eggiri pigi k ego episis!
[SIZE=“4”]Metal Healing Festival @ myspace---->[/SIZE]
[SIZE=“4”]Metal Healing Festival TV Spot---------->[/SIZE]
[SIZE=“5”]Metal Healing Festival hits the road again![/SIZE]
[SIZE=“4”]Warm up show with CROSSOVER & KORONZON[/SIZE]
Κανένα νέο για αντικαταστάτες των RC έχουμε?
Δε θα αργήσουμε να το ανακοινώσουμε.