Metal Healing Festival

Communic ΕΞΩ???
Γιατι ρε παιδια?Ηταν μια απο τις μπαντες που γουσταρα να δω!Ελπιζω να μην υπαρξουν αλλες ακυρωσεις γιατι αρκετοι δεν θα ανεβουν Ξανθη!

apo to episimo site tous alla kai apo to blabbermouth prin treis meres

Ξενέρωσα…:frowning:
Μακάρι οι Rotting Christ να ακύρωσαν όχι λόγω προγράμματος αλλά λόγω του ότι κάποιος που πρόκειται να παίξει στο φεστιβάλ δεν τους ήθελε:p

Eγώ άκουσα οτι ψαχνεται κατι καλο προς αντικατάσταση.Αναμένουμε!!!
Πάντως οταν υπάρχουν τόσες μπάντες σε ενα φεστιβάλ πιστευω ότι ειναι φυσιολογικό να υπάρχουν και ακυρώσεις.Εδω έχουμε ακυρώσεις σε live με 4-5 μπάντες!

Οι Christ δεν θα παίξουν για εντελώς άλλο λόγο.
Κανένα συγκρότημα δεν είχε πρόβλημα με τους Christ.
O λόγος εχει να κάνει με τον διοργανωτή και το πως
αντιμετώπισε την μπάντα.[-X

Kai akyrwsan kai oi 8eoi To/Die/For gia na periodefsoyn stis HPA. Pantws pali egw xairomai poy 8a dw Nightrage, The Haunted kai Ektomorf.

Πάντως έχει ανεβεί στο site της διοργανώτριας εταιρίας Vote Poll, μάλλον για την θέση των RC!
Εχει Evergrey,Threshold,Benediction,Vader,Gotthard,Belphegor & Saturnus.

:bow2: :bow2: :bow2: Ψηφίστε Evergrey!!!

5 ενδιαφέρουσες μπάντες είχε αυτό το festival και ακυρώνει μια μια… #-o [-X

:-k Eλα ντε…(Το τελευταίο Threshold είναι δισκάρα πληροφοριακά…)…Κρίμα πάντως για τους Communic…

Παίδες επίσης έχω νέα και για το MH…
Την θέση των RC θα πάρουνε κατα πάσα πιθανότητα οι… PARADISE LOST !!! :vibrate: :vibrate: :yahoo: :yahoo: :bow2: :bow2:

Δεν το χάνω ούτε η γκόμενα κι αν με χωρισει!!!

FUCK YEAHHHHHHHH!!!Τελικά θα φύγει η στεναχώρια…:slight_smile:

M ono pou paizoun oI Orphaned lAnd aksizei!Oi 150 pou tous eidan Thessalonikh kseroun gia ti uperband milame!Apo kai kai pera mono PEntagram!

Apo pou to akouses file mou??

hm

αν μπορεις δωσε κανα στοιχειο επειδη οσο να ναι ο καθενας μπορει να αμολαει ραδιο αρβυλα. με το συμπαθειο δηλαδη. απο που το ακουσες;

εντιτ: σωστος ο φιλος που ρωτησε και πιο πανω. το πιστευε και μη ερευνα δεν ειναι ιδιαιτερα η τακτικη μου σε τετοια θεματα…

Einai poly pithano pantws ayti h fhmh na einai pragmatikotita dedomenou oti vgazoun kainourgio album, exoun poly prosito budget analogika me to onoma tous kai itan sto proigoumeno poll pou eixe ginei sto site tou Metal Healing.

paidia 3erei kaneis poso xwraei ekei pera?? tsimpisa to eisitiriaki mono gia na dw tous 8eous Destruction!8) alla epeidi meno a8ina den mporw na pao na dw ton xwro prin tin mera tis sinaulias[-X

Γύρω στις 10.000. ¶κουσα κομμάτια από Lunarsea και Leaves Eyes και πραγματικά τα σπάνε.

Εντάξει,δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά γιατί όλα μπορεί να ανατραπούν!
Πάντως για να αποδείξω ότι δεν λέω πράγματα του αέρα και ξέρω πράγματα και καταστάσεις ενημερώνω ότι αύριο η meta bolt θα ανακοινώσει Wisbone Ash & UDO που τους φέρνει για την συνάντηση των μοτοσυκλετιστών στις 25 & 26 μαίου.
Πάντως παίζουν και οι Evergrey πολύ δυνατά αλλά paradise lost είναι ο στόχος.
Απ ότι έμαθα δεν το βάλανε στο βοουτ πολλ γιατί ευνόητο ότι οι PL θα σπάγανε τα ταμεία σε σύγκριση με τις άλλες μπάντες που είναι μικρότερου βεληνεκούς. :!: :!: :!:

Ενημερωτικά!!!
Ο χώρος δεν χωράει 10.000 άτομα.
Μόνο 2.000 με 2.500 μαχ και απ όσο ξέρω δεν εχουν βγάλει περισσότερα εισιτήρια και ήδη έχουν προ-πωληθεί περίπου 1.000 εισιτήρια 2,5 μήνες πρίν μαζί με την προ-πώληση του εξωτερικού.

Οπότε έχουν φύγει ήδη τα μισά περίπου. Οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος ακύρωσης, οπότε όλα καλά :wink: .