Metal Healing Festival

υπάρχει και μία σκέψη πάντως για ένα μεγάλο συγκρότημα (δε λέω ακόμα) να είναι headliner σε μία από τις μέρες, αλλά είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο…:-#

Καλα και polls για να ψηφισουμε υπηρχαν,τα οποια περιειχαν Amon Amarth,Dark Tranquillity,Therion,Jon Oliva’s Pain,Paradise Lost…Αλλα δεν ειδαμε καποιον απο αυτους να ανακοινωνεται.
Ξενερωσα λιγο με τους Septic Flesh(αν και δεν μπορω να πω οτι δεν μου αρεσουν,αφου δεν τους εχω ακουσει)αφου περιμενα καποιο απο τα γκρουπ των δημοψηφισματων.
Παντως θα προσπαθησω να παω,η τιμη ειναι καλη,αρκετα απο τα συγκροτηματα μου αρεσουν και βρισκω εξαιρετικη την ιδεα δημιουργιας φεστιβαλ στη Βορεια Ελλαδα.Μακαρι να γινει,να πετυχει και να καθιερωθει.

Se liges meres 8a anakoinw8ei kai to underground stage

Ψήνομαι πολύ άγρια να ανέβω.
Ίδωμεν.

Λοιπόν και εγώ ψήνομαι πολύ μια που είμαι φοιτητής και ελπίζω να μην μας γαμήσουνε το καλοκαίρι με τις καταλήψεις και είμαστε χωμένοι καλοκαιριάτικα 8)
Ξέρει μήπως κανένας αν θα οργανωθεί λεοφωρείο απο Αθήνα ?

Εχουν ανακοινωθεί καποια tour απο κάποιες πόλεις αλλα απο κάτω εχει μείνει κενό.

Προχωραει καθολου η μπααα?

Egine mia kinisi alla perimenw akoma apo tous diorganwtes na epikoinwnhsoun…Tha enhmerwsw parauta…:slight_smile:

Έχω νέα, έχω νέα!!! Χθες εκτός από τους Manowar και όλους τους άλλους τσιμπήσαμε και νέα για το Metal Healing. Marauder, Strikelight και Wotan!!! Για να το ξανασκεφτούμε όσοι δεν ψηνόμασταν! :-k :-k (και εγώ μαζί…). Δεν ξέρω αν θα μπούνε σε κάποια σκηνή και αν ναι σε ποια… Λεωφορείο από Αθήνα θα μπει, περιμένουμε λεπτομέρειες…

Απ’ οτι μου πε και ο Χρήστος ο Κισατζεκιάν θα παίξουν και οι Infidel.
:slight_smile:

το καλο που λετε που ακυρωσαν οι to die for ειναι το οτι ειναι γενικα μετριοι σε live. τους ειχα δει με charon και μου ηταν αρκετα αδιαφοροι.αλλη μια μπαντα απλα. εκεινο το λαιβ πρεπει να χε μπει μεσα χοντρα. μιλαμε ειχε το πολυ 100 ατομα (σε ανοικτο χωρο ΛΟΛ!) και θα χε το πολυ καμια 20ρια εισιτηρια. αμφιβαλλω αν απο αθηνα θα ψηνοταν κανεις να ανεβει στην Ξανθη να τους δει…

Λες τότε στο Ανοιχτό Θέατρο Παπάγου;; :stuck_out_tongue: Καλά, και πώς έγινε με τόσο λίγα άτομα…; :-k Ξενέρα θα ήταν…

Το Ακουσα και εγώ αυτό για MARAUDER,WOTAN & STRIKELIGHT!
Ειδικά για WOTAN ψήνομαι πολύ!!
Γενικότερα το line up απ’ ότι φαίνεται είναι ατελείωτο και είχα την εντύπωση ότι το 2ο stage θα είχε αδιάφορες μπάντες αλλα επαισα έξω :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Πάντως εμένα μου αρέσει αυτή η ιδέα για ένα φεστιβάλ με πολλές μπάντε, καμπινγκ και πολύ προσιτό εισιτήριο! μου θυμίζει εξωτερικό! 8) 8) 8)

ναι ρε. εν τω μεταξυ νομιζαμε πως δε θα κανε κρυο, αλλα εκει πάνω στο βουνο…το δαγκώσαμε τελικα.:?

οι to/die/for καραμέτριοι. οι Charon όμως σκίσανε, και παιξανε το μισο Downhearted που ειναι και δισκαρα εδω που τα λεμε. για charon ειχα πάει και ευτυχως δεν διαψευστηκα…

Μια χαρά… και prive συναυλία, τι άλλο ήθελες;; #-o

ELATE STHN KATAPLHKTIKH STAVROYPOLH …

-NOW TRUE HEAVY METAL FROM THE NEXT CONFIRMED BANDS FOR THE 2ND STAGE OF METAL HEALING FESTIVAL.
WOTAN MARAUDER STRIKELIGHT

-SOME CHANGES TO THE LINE-UP OF FRIDAY.COMMUNIC WILL NOT TAKE PART FINALLY AND WILL BE REPLACED FROM DOOMSTERS INFIDEL.

Afta einai poly kala nea. Oi Communic gia`mena den htan para mia metria mpanta, enw gia Infidel exw akoysei poly kala logia. Gia elate ston vora, sthn xanthi mas thn polh me ta xilia xrwmata:) (se ligo 8a me kanoyn ypef8yno dhmosiwn sxesewn).

to kako einai oti ekso kai Rotting Christ :-s
auto kai an einai kaki eidisi

μείον μια πιθανοτητα να παω. ξενερωσα. γουσταρω communic καργα…:frowning: αν ακυρωσουν αλλο ενα με κοβω να παω σε κανα νησι…

Pote to ma8es afto??? Einai epivevaiwmeno??? 8a aftoktonhsw, oi Rotting Christ moy exoyn prosferei to kalytero live ap`osa exw dei.