Εγινε το metal εμποριο τελικα?

ολοι κανανε επανανεωσεισ οταν μυριστηκαν χρημα\πολοι απο αυτουσ τα κονομανε και χοντρα.

Λιγο ακυρο το θρεντ αλλα δε πειραζει,περναει η ωρα :stuck_out_tongue:
Το μεταλ εχει γινει (αν δεν ηταν απο παντα) εμποριο παρα πολλα χρονια φιλος…

ολα για τα φραγκα ρε φιλε συγκροτηματα που αγαπησαμε\ αν σκεφτω ποσοι κονομανε για την καυλα μασ και τελικα ειναι μουφεσ
και ακυρο να ειναι το θρεντ δεν μπειραζει\ απλα στεναχορεθηκα βασικα για συγκροτηματα που δεν
το περιμενα sodom
slayer\megadeTH\metallicaα\κομα και samael για υτουσ το ηξερα απο πιο παλια τι θα μεινει να ακουω ρε στο τελοσ

εγώ πάλι λέω να αφήσετε τις ιδεολογίες και τις κοσμοθεωρίες και να ακούσετε ΜΟΥΣΙΚΗ
μιά μικρή συμβουλή του Τράμπα προς την ανθρωπότητα.
over and out

+1 από εμένα τράμπα.

Δεν είναι κακό να βγάζει ένας μουσικός χρήματα απο τη μουσική του. Κάθε άλλο μάλιστα.Το κακό είναι να το κάνει αποκλειστικά για αυτό. Και όταν το rock/metal είναι επιτηδευμένο, με βασικό - ή ακόμα και αποκλειστικό - σκοπό το κέρδος, αυτό φαίνεται.

Από εκεί και πέρα, δόξα τους Voivod, συγκροτήματα υπάρχουν άπειρα, και ο καθένας επιλέγει που θα τα σκάσει. Ή αν θα τα σκάσει.

+2 :stuck_out_tongue:

συμφωνω αλλα ευχομαι να μην νιωσεισ ποτε προδομενοσ απο κανενα grουπ \ισωσ να ειμαι απτουσ λιγουσ τελικα που νιωσαν μια πραγματικη απωλεια .γιατι μαλλον τελικα ηταν κακο να πιστευω σε αξιεσ και ιδιολογιεσ καποιον συγκροτηματων αλλα για ποια ιδεολογια μιλαμε \ολοι ειναι γαι τα φραγκα

Ωραια τα λες.Συμφωνω σε ολα.

Αλλα δοξα τον Lemmy λεει ο κοσμος. :stuck_out_tongue:

Και Lemmy. Είμαι πολυθεϊστής! :stuck_out_tongue:

συμφωνω ρε φιλε βλέπεισ metallica\ κανουν μυνησεισ στουσ οπαδουσ για λεφτα λεσ και δεν εχουν \πηγαινω στισ σιναβλιεσ τραγουδαω και γω σα μαλακασ αν κανανε μηνηση σε μασ αναροτιεμαι θα πηγαινε κανεισ
οι slayer περιοδευουν με manson για τα φραγκα και με τουσ megadeth που βριζονται εδω kai 20 χρονια
τωρα ξερογλυφετε mustaine να πιαξει στο και καλα big four thrash
ρε δε πα να γ…λαμηθητε λεω εγω

Εντάξει μωρέ, μην το παίρνεις και τόσο προσωπικά! Συγκροτήματα τέτοιου μεγέθους, είναι επαγγελματίες μουσικοί, και είναι λογικό να βλέπουν το metal απο άλλη σκοπιά, ειδικά όταν βρίσκονται σε αυτό το χώρο εδώ και 2,5 δεκαετίες, και έχουν φάει κόπρανα με το τσουβάλι.

Το βλέπεις κάπως ρομαντικά το όλο θέμα. Ή μήπως το κάθε συγκρότημα υπογράφει Σύμβαση Μεταλλικής Αγνότητας με τους οπαδούς του.

Όπως και να έχει, αυτό που μένει στο τέλος, είναι οι μουσική που αφήνουν πίσω τους, και οι σχέση του καθενός από εμάς με αυτή.

για πείτε μου και μένα όμως… πότε ΔΕΝ ήταν?

Το πρώτο τρίμηνο του 1979.

:lol3::lol3::lol3: πολυ καλο!

μαλλον τελικα ειναι αυτο που λεσ το ποσο δενεσαι με ενα συγκροτημα τελικα εγω ημουν ο χαμενοσ τησ υποθεσησ\αλλα δεν πειραζει καποτε επρεπε να τελιωσει αυτο\ αλλοι μπορει να μην το καταλαβουν και ποτε\καλιο αργα παρα ποτε!!εχουν να φανε πολα γρουπσ ακυρο

Απ’ τη στιγμή που εμπλέκονται συμβόλαια δισκογραφικές κτλπ,ότι είδος κι αν είναι αυτό,είναι εμπορικό.

Απλά άλλα είναι περισσότερο και άλλα λιγότερο με την έννοια ότι πολλοί γράφουν με γνώμονα το τι θα πουλήσει περισσότερο.

εδω οι immortal διαλυθηκαν για να ξαναενωθουν ρε!και παιζουν και headliners στο wacken και πρεπει να καθαριζουν εκκατομυρια πιο black metal ρε! εχουν ξεσικωσει ολα ta album των bathory και απλα αλλαζουν τουσ στιχουσ!δηλ αν παιρνουν εκκατομυρια αυτοι οι roting christ τι επρεπε να παιρνουν?ολοι που μυριστηκαν λεφτα ξαναενωθηκαν ειπαμε ρε παιξε metal μη γινεσαι σουργελο!αν εισε μαγκασ και αληθινοσ βγεσ με αλλο ονομα και παιξε metal οι celtic frost τα μαζεψαν τα φραγκα και ξαναδιαλυθηκαν αυτα δεν γινοντουσαν ουτε στη λαμση του φωσκολου!

Όπα.

Σχετικά με Celtic Frost. Αν το ΜΟΝΟ που τους ενδιέφερε ήταν τα γκαφρά, δεν θα έβγαζαν ένα Monotheist. Θα έβγαζαν ένα Morbid Tales pt II, ένα Into The Pandemonium pt II, ένα Οποιοδήποτε-Άλλο-Δίσκο-Μας-Έκτος-Από-Το-Cold-Lake ptII.

Όχι όμως αυτό το συγκεκριμένο δίσκο.

το οτι οι immortal κονομανε εκατομμυρια απο που το συμπερανες???

Απο το ντυσιμο on stage