Άντε, για να είμαστε και on topic, ας την πω.
Τι να πάρω πάνω μου… Το προηγούμενο ΣΚ είχαμε πάει για 5x5 μπαίνοντας κρυφά (και προφανώς παράνομα ) σε ένα ιδιωτικό σχολείο εκεί κοντά στα σπίτια μας. Κάτι βλάκες γείτονες μας έδιωξαν γιατί και καλά κάναμε φασαρία και πήγαμε σε ένα κανονικό γηπεδάκι να παίξουμε. Θυμάμαι ότι μαλακωδώς τότε ήμασταν όλοι φανατισμένοι και εριστικοί, παίζαμε για να νικήσουμε, σαν μαλάκες. Ενώ ήμασταν όλοι γνωστοί και φίλοι μεταξύ μας, δεν παίζαμε με τίποτα αγνώστους. Στην ομάδα μας ήμασταν και λιγότεροι, οπότε και πιο φανατικοί. Σε κάποια φάση έγινε μια ψηλή μπαλιά, εγώ ήμουν τέρμα, οι δικοί μας ήταν μπροστά και ήρθε ένας αντίπαλος να επιτεθεί. Βγήκα εκτός περιοχής να διώξω με κεφαλιά, πήγε κι αυτός να πάρει κεφαλιά, ακούστηκε ένα “κρακ” και η μύτη μου πήγε 2-3 εκατοστά δεξιά. Παραδόξως, δεν πονούσα σχεδόν καθόλου και το αίμα ήταν λίγο. Η μύτη όμως, αλλού γι’ αλλού. Του αλλουνού άνοιξε το κεφάλι.
Φύγαμε με τον μπράδερ, με τον οποίο παίζαμε μαζί, για Γενικό Κρατικό (το Γεννηματά). Πάμε στα επείγοντα στους ΩΡΛ, που εκείνη την ώρα δεν είχαν καθόλου κίνηση, μας στέλνουν στους χειρουργούς για ράψιμο. Ξέχασα να πω ότι στη μύτη μου είχε ανοίξει μια τρύπα από τη σύγκρουση. Κανονική τρύπα ε, ήθελε ράψιμο λέμε. Πάμε στους χειρουργούς, άδειο το ιατρείο. Περιμέναμε, περιμέναμε, τίποτα. Μου λέει ο αδερφός μου “να σε ράψω εγώ;” (σπούδαζε γιατρός τότε), “άντε, ναι” του είπα, αλλά όσο ψαχνόμασταν εκεί πέρα για τα υλικά ήρθε το τσακάλι που εφημέρευε και μου έκανε τα ράμματα.
Γυρνάμε στο χειρουργικό, εκείνη την ώρα φέρνουν έναν παππού σε φορείο που είχε πέσει στις σκάλες και είχε σπάσει τα μούτρα του, οπότε μπήκε μέσα ως πιο επείγον. Πέρασε μιάμιση ώρα. Οι κραυγές του παππού πρέπει να ακούστηκαν μέχρι τη θάλασσα, ένα μέρος μου αναρωτιόταν αν η ανάταξη του ρινικού μου οστού θα είχε έστω και μέρος της ταλαιπωρίας του παππού και λίγο έσφιγγα μέσα μου, αλλά έξω ήμουν ψύχραιμος. Τέλος πάντων, όταν τελείωσε ο παππούς μπήκα κι εγώ μέσα, όπου με περιέλαβε ο chief εκεί πέρα. Έβαλε κάτι λαβίδες, είδε τη μύτη, εγώ φοβόμουν μη χρειαστεί κάνα χειρουργείο (και θα έχανα και τις συναυλίες ε), ευτυχώς δε χρειαζόταν, μου είπαν. Με κρατήσανε πάνω στο κρεβάτι, κάνανε δύο φορές με τα χέρια προσπάθεια ανάταξης, αυτό πόνεσε, πέτυχε, μου ΓΕΜΙΣΑΝΕ τη μύτη με γάζες και με διώξανε. Μου είπανε να ξαναπάω σε 4 μέρες νομίζω για να με ξαναδούνε. Μου είπανε να πάω να κάνω και έναν αντιτετανικό ορό και πήγα ή αργά το βράδυ ή την επόμενη μέρα στον φαρμακοποιό με το πιο ελαφρύ χέρι στον κόσμο, δεν κατάλαβα τίποτα.
Πάω σπίτι, ξαπλώνω. Το βράδυ ξυπνάω, πάω μπάνιο, κοιτάζω καθρέφτη και παθαίνω ΣΟΚ. Όλο το πρόσωπο μελανιασμένο και ΤΟΥΜΠΑΝΟ (δεν πονούσα όμως). Μογγόλος. Την επόμενη μέρα ξεπρήστηκε και από μελανιασμένο έγινε ένα σάπιο υποκίτρινο. Τελικά έκλεισα ραντεβού και πήγα να μου βγάλουνε τις γάζες την ημέρα της πρώτης συναυλίας, απ’ όσο θυμάμαι, που ήταν στο όριο που μου είχανε πει και λίγο πριν. Μου τις βγάλανε και μου βάλανε έναν αυτοκόλλητο νάρθηκα με μέταλλο πάνω στη μύτη, τον οποίο κράτησα κάποιες μέρες. Στις συναυλίες πήγα έτσι . Dream Theater σε κλαμπάκι ρε, μετά από σερί δίσκων που γαμούσαν, τι άλλο δηλαδή να ζητούσαμε εμείς οι οπαδοί, τρομερές συναυλίες. Και εμείς σε παροξυσμό. Διαφορετικά setlists και τις δύο μέρες, με μια ελάχιστη εξαίρεση ενός μικρού κομματιού από το 6DoIT. Α, πήγα με αυτόν που χτυπήσαμε τη μία από τις δύο μέρες, αυτός τη γλίτωσε με δύο ράμματα στην κεφάλα του.
Να ξέρετε πως με τη μύτη γεμάτη γάζες, δεν έχεις γεύση ε, και ντομάτες , σόρρυ, σκατά να έτρωγα δε θα καταλάβαινα τίποτα .