Metallica - 72 Seasons

Όχι, τα τραγούδια με τα γαμάτα ρεφρέν είναι συνήθως αυτά που μένουν κλασικά σε βάθος χρόνου και τα τραγουδάμε για δεκαετίες μετά την κυκλοφορία τους.

5 Likes

Γιατί τα τελευταία 20 χρόνια μόνο αυτό κάνει :stuck_out_tongue:

3 Likes

Ναι και;

Σα να κάνουμε παράπονα για τις “φαλτσαδουρες” που έκανε ο Kerry King ή τον ηχο στο μπασο του Steve Harris.

Αν περιμένουμε να μας ισοπεδώνει με καθε σόλο του οπως οταν ακούσαμε το One ή το Unforgiven , κατι καταλαβαίνω εγω λάθος.

Πχ και τον Σκολνικ τον εχω σε μεγάλη εκτίμηση αλλα δεν μου μένει και κάποιο σόλο του στα κομμάτια των Testament.

Ειναι απλά η γνώμη μου ε.

Υ.Γ. 1να πω οτι στο 72 Seasons, με ικανοποιεί και το παίξιμό του Lars. Δεν μου ακούγεται απλα διεκπεραιωτικος.
Υ.Γ. 2 Ότι κατι μου αρέσει ή γουστάρω να το ακούω δεν σημαίνει οτι είναι απαραίτητα και κάποιο υπερΕπος. Η μουσική είναι και ευχαρίστηση και το 72 Seasons μου ακούγεται ολο ευχάριστα.

11 Likes

*30+ μαλλον :stuck_out_tongue:

6 Likes

Ξεκάθαρα όχι, για μένα

Λατρεύω ανθεμικα ρεφρέν κι δη πολυφωνικά ή ντουμπλαρισμενα ( τύπου wasp εννοώ)

2 Likes

Το ειδα μολις, και ναι, ειναι σε γενικες γραμμες υπεροχο βιντεο, με μια ενσταση. Οι Metallica φημιζονται για την τελειομανια τους σε τετοια πραγματα, αλλα το συγκεκριμενο βιντεο λογω εναλλαγων και μεγαλης διαφορας σε φωτεινοτητα αναμεσα στις διαφορες ληψεις, σε αρκετα σημεια μοιαζει λες και ο υπολογιστης σου εχει αργη συνδεση και δεν μπορει να κανει rendering σωστα, οποτε δινει πολλες ληψεις πιξελιασμενες σε τραγικο βαθμο (κυριως Λαρς και Κερκ), κατι που φαινεται να εχει γινει και επιτηδες. Ακομα και σε 1080HD επιλογη που το εβαλα, φαινεται πολυ ασχημο. Δεν ξερω αν πηγαν για και καλα “ρετρο” αισθηση (και δεν το νομιζω), αλλα ο δημιουργος (Tim Saccenti & Yoshi Sodeoka) επρεπε να το ειχαν προσεξει αυτο το σημειο για μενα.

Κοιταξε… το συγκεκριμενο βιντεο δε με χαλαει εμενα προσωπικα παρα πολυ, ειναι κατι διαφορετικο και μου αρεσει, χωρις να με ενοχλει πολυ το γεγονος οτι μπορει και να ευθυνεται ηδη για τον θανατο μερικων επιληπτικων παγκοσμιως (ισως να μη μαθουμε ποτε).

Ολα βγαζουν νοημα ομως αν δει κανεις την ιστοσελιδα του “σκηνοθετη” Kim Asendorf (Γερμανος visual artist btw, μπορει μην σημαινει και τιποτα, μπορει ομως και να σημαινει κατι), ο οποιος γενικα πειραματιζεται με πιξελ (…)

Εγω παντως ψηνομαι να αγορασω αυτον του τον πινακα :

Μονο 8500 ευρω

This text will be hidden

2 Likes

Μονο 8500;; Δώρο μας τον κάνει ο άρχοντας! Ντρέπομαι να του δώσω τόσα λίγα!

Εσείς ξυπνάτε κάθε μέρα με άλλο τραγούδι στο κεφάλι ή είστε τίποτα περίεργοι;

Στο θέμα των στίχων να πω ότι ο δίσκος είναι πραγματικά βιωματικός, ειδικά για κάτι ατομάκια σαν και του λόγου μου που έχω (ποδο)πατήσει τα 40 και είμαι σε μια περίεργη φάση, μου μιλάει πολύ

4 Likes

Συμφωνώ σε όσα λες, λάτρεψα και γω τις μελωδίες στο τέλος (και με το wah), απλά το σόλο το ήθελα λίγο πιο ολντ σκουλ για να ταιριάξει με τη ριφάρα. Λεπτομέρεις, από τα καλύτερα του δίσκου

5 Likes

Είμαστε περίεργοι!
Πόσο μάλλον όταν ο δίσκος έχει 4-5 φιλλερ που δεν κάθονται με τίποτα στο κεφάλι λόγω του πόσο τζενερικ είναι

θες να πεις ότι δε σου άρεσε ο δίσκος; νομίζω πρέπει να το γράψεις μερικές φορές ακόμα

4 Likes

Δεκτόν… επόμενη γραμμή

3 Likes

Μας ρώτησε, απάντησα!

4 Likes

Τουλάχιστον δεν με άφησε στο “διαβάστηκε” όπως όλοι οι υπόλοιποι

7 Likes

Σου βάλαμε καρδούλα κύριε.

Να τις μετράτε ώστε να ξέρετε ότι συμφωνούμε.

4 Likes

τραγούδι 10 στα 10.

13 Likes

Μετα απο προσεκτικη ακροαση του δισκου και οχι βιαστικη,θα πω οτι τα κομματια που εχω ξεχωρισει και μου αρεσαν ειναι τα εξης με τυχαια σειρα,inamorata,crowed of barbed wire,too far gone,screaming suicide,if darkness had a son,δεν ειναι δισκος που σε πιανει απο το λαιμο εξ αρχης,συγκρινομενο με το hardwired δεν μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλυτερο η κατωτερο αντιστοιχα.

1 Like
2 Likes

Το ξαναγράφω, τραγούδι στο τοπ 25 των Metallica

3 Likes

@drenie Τελικα ποιο ειναι το επισημο βιντεο του Room Of Mirrors, γιατι μας μπερδευουν?
Κι αυτο ο Mustaine το εγραψε, ελπιζω μηνυση στον Μικρουτσικο.

1 Like

Προχειρα… 3-4 απο το Kill, 6 απο το Ride, 8 απο το Master, 9 απο το Justice, 10 απο το Black, 10 απο το LOAD, 10 απο το RELOAD, 2-3 απο το Anger, 4-5 απο το Magnetic, 5-6 απο το HTSD…ολα αυτα καλυτερα απο το Inamorata, δηλαδη καμια 70αρια. Απο μενα ειναι ΟΧΙ. Και ημουν επιεικης :sunglasses:

2 Likes