Metallica - 72 Seasons

Τα τρία πρώτα ΔΕΝ πιάνονται γιατί τα έχει γράψει ο Mustain,το 4ο δεν έχει μπάσο, το black το ακουν και οι ρουβιτσες,load/reload δεν είναι μέταλ

Οπότε Inamorata εύκολα τοπ 10 και ήμουν επιεικής

2 Likes

image

3 Likes

Φαίνεται πως με το καινούριο τους τελείωσαν τα κομμάτια που είχε γράψει ο Mustaine, όλοι ξέρουμε πως το 95% του HTSD είναι βασισμένο σε demo tapes του από το '83. Στο καινούριο μόνο το lux aeterna πρέπει να είναι δικό του είναι ο πρώτος δηλαδή κανονικός Metallica δίσκος και όχι Megadeth

7 Likes

Κι εγω δεν το θεωρώ τοσο σπουδαιο οσο λενε το Inamorata. Πολλες επαναλήψεις και στο ρεφραιν με κούρασαν.

Περα απο If Darkness δε βλεπω αλλο κομμάτι να σου μενει το ρεφραιν ή να ειναι κατι ομορφο/μελωδικο.

1 Like

έβαλε και από το st.anger :joy:

1 Like

Υπερβολές, ολα τα καλα κομμάτια του 72 seasons ειναι του Mustaine…

5 Likes

Τοσες πολλες φορες που λεει misery μου ερχεται να αυτοκτονησω.

1 Like

Ε ναι ρε γαμωτο.

Δεν το λεει οσες φορες κάποιος άλλος λεει fear of the dark ή dont you think im a saviour για να γουστάρουμε.

:disappointed_relieved:

4 Likes

Το ιδιο το λεει αλλα τους αλλους τους κραζετε. Καιρος να κραξουμε και κανεναν αλλον

2 Likes

Unpopular opinion το The Sick, the Dying… and the Dead είναι καλυτερο του 72 seasons :stuck_out_tongue::stuck_out_tongue:

2 Likes

Υπάρχει λόγος που είναι unpopular opinion αυτό :stuck_out_tongue:

Εκτός από 3-4 τραγούδια δεν ακούγεται γμτ το the sick…

5 Likes

Ουτε απο το st.anger δεν είναι καλύτερο αλλα περί ορέξεως…

1 Like

Ο χειρότερος δίσκος των Megadeth. Και πολλά είπε 3-4 τραγούδια ο Παργάλατσος.

2-3 με το ζόρι κι αυτά.

1 Like

δλδ το σουπερ κολαιντά, τι είναι τότε ? δεδομένο οτι δεν τρελάθηκα ούτε με το τελευταίο megadth.

Μπροστά στο st anger είναι αριστουργημα

Ανάλογα γιατί για εμένα ακουγεται ευχάριστα όπως το dystopia

1 Like

Ναι βρε, μαζί σου .

Εγώ εδω και (πολλά) χρόνια δεν μπορώ να ακούσω Μαστεϊν, κυρίως λόγω φωνητικών και φωνητικών μελωδιών του ΜεγκαΝτεηβ, αλλα τις διασκευές που κάνουν οι Metallica στα κομμάτια του, τις ακούω ευχάριστα! :sunglasses:

5 Likes

Χαχαχα συμφωνώ

1 Like

Τουλάχιστον 3 επίπεδα πάνω είναι το Super Collider από το τελευταίο.

1 Like

σε ποιο παράλληλο σύμπαν ?