Metallica - 72 Seasons

Γράψε τα ονόματά τους να ξέρουμε να τους αποφεύγουμε στον δρόμο… Και πιάσε μια ζαμπονοτυροπιτα από Family Ties, πεινάω!

30 όχι αλλά το 23 το συζητάω σοβαρά.

Περί ορεξεως… Προσωπικά βρίσκω πολλά τραγούδια στο Magnetic και πάνω από τα μισά στο HTSD καλύτερα του Inamorata.

1 Like

Η αλήθεια είναι πως δεν απόλαυσα το HTSD όσο οι περισσότεροι αλλά έχει μέσα κάποιες μεγάλες κορυφές. Το DM μου είχε αρέσει αρκετά όταν βγήκε κι έχει κάποια σπουδαία κομμάτια αλλά βρίσκω οριακά προσβλητική την παραγωγή του.

1 Like

Αρκεί να μην τα λένε παραέξω αυτά και να προκαλούνε.

2 Likes

Έχουν κυκλοφορήσει βιντεάκια με κομμάτια από τα 2 τελευταία τους στα οποία έχουν χρησιμοποιήσει ΑΙ για να τα αναπαράγουν με ήχο και φωνητικά εποχής AJFA π.χ

Και επειδή ακούγονται γαμάτα , υποθέτω ότι το πρόβλημα στα τελευταία ότι είναι περισσότερο ο generic rock ήχος και ότι τα κομμάτια αυτά καθαυτά

Παράδειγμα, αν και το κομμάτι γαμάει ούτως ή άλλως

1 Like

Κάποτε ο άνθρωπος ονειρευόταν πως η πρόοδος της τεχνολογίας θα τον απελευθέρωνε από τον καθημερινό κάματο και θα του επέτρεπε να ασχολείται με τέχνες και φιλοσοφία. Πλέον είναι φυσιολογικό να δουλευουν οι περισσότεροι σαν σκυλιά και η τεχνητή νοημοσύνη ν ασχολείται με τις τεχνες

9 Likes

Ε λίγο υπερβολή, έως τεράστια υπερβολή :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Εκτός αν το “δουλεύουν σαν τα σκυλιά” περιλαμβάνει και αυτούς που λιώνουν πάνω σε έναν υπολογιστή, χειρίζονται μπουλντόζες, οδηγούν φορτηγά, ή τέλος πάντων όποιον χρησιμοποιεί μηχανές στο 90% της δουλειάς τους.

Όσον αφορά το ΑΙ στην τέχνη εγώ είμαι υπέρ, ανοίγει νέους ορίζοντες στην δημιουργία και στο πως θα μπορούμε να κάνουμε πλέον δουλειές που θα έπαιρναν ώρες ή μέρες μέσα σε λίγα λεπτά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αντικαταστήσει τον άνθρωπο καλλιτέχνη.

On topic, αν θέλω να ακούσω Justice βάζω το Justice να παίζει. Τον λατρεύω τον ήχο του. Αν όμως θέλω να ακούσω το HTSD, του οποίου ο ήχος είναι φανταστικός, δε θέλω να το ακούσω με ήχο Justice. Ωραίο σαν πείραμα, μέχρι εκεί

2 Likes

Τελος τα εισιτηρια για αρενα σε οποιοδηποτε venue της Ευρωπης. Καλα πηγε αυτο.

Θα ξαναβγούνε.

το τουρ αξίζει σε κερκίδα imho . Αν θες να δεις τη μπάντα. Αν θες παλμό σαφώς αρένα

Για ΟΑΚΑ

4 Likes

Eftysa ton kafe

2 Likes

image

4 Likes

Kirk laughs, because Kirk knows…

Απίστευτα πράγματα :open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth::open_mouth:

1 Like

Ειρωνα :rofl:

Βγαλε και για Μαδριτη τωρα.

Σε λίγο ντε :stuck_out_tongue:!

Τα ξέρουμε αυτά τα “sold out”. Δε λέω ότι δεν μπορεί μια συναυλία να γίνει sold out έναν χρόνο πριν, αλλά εγώ πιστεύω ότι οι συγκεκριμένες συναυλίες, δε θα γίνουν sold out έναν χρόνο πριν. Ποιος ξέρει τι κάνουν με τα εισιτήρια και είχαν εξαφανιστεί. Θα έχει μέχρι σχεδόν τελευταία στιγμή, πιστεύω.

1 Like

Φτηνες πτησεις δεν εχει μεχρι τελευταια στιγμη, αυτο ειναι το προβλημα. Κατα τ’ αλλα συμφωνω οτι δεν γινεται σολντ αουτ, ειδικα οταν δεν εγινε στο πρωτο σκελος (ετος) της περιοδειας οποτε υπηρχε και το hype. Δεν εχει μεσολαβησει κατι σπουδαιο αλλωστε για να κινητοποιηθει το κοινο. Ομως η Βαρσοβια δεν ειχε λογο να σταματησει την πωληση εισιτηριων αρενας. Ποιος ξερει τι κανουν εκει οι αχρηστοι της ΤΜ.