Metallica - 72 Seasons

Τι κλαιγόσουνα τότε :stuck_out_tongue:, φοβήθηκες μη χάσει λεφτά ο Λαρς;;

2 Likes

Ε ναι φυσικα! Οσο δεν βγαζει εισιτηρια για Μαδριτη ο δανος, ακριβαινουν οι πτησεις και θα με χασει απο πελατη. Και ειλικρινα ανησυχω για το αν θα μπορεσει να ζησει χωρις τα χρηματα μου.

Ασε που ηδη δωσαμε χρηματα για να επιβιωσει ο Geddy (κλεισαμε να τον δουμε στο Λονδινο τον Δεκεμβρη). Τι ειμαι, λεφτοδεντρο;

Μια κακοπροαίρετη εξήγηση είναι ότι οι μεταπωλητές-μποτάκια είναι επιχειρήσεις των ίδιων εταιριών, αγοράζουν Χ τιμή, την ξαναπουλάνε Χ+α πίσω, γλιτώνουν τον ΦΠΑ εντός ΕΕ και στο πουλάνε εσένα καψερέ στο τέλος Χ+α+β και είναι όλοι χαρούμενοι, 50 εταιρίες κέρδος και εσύ να βλέπεις τον Λαρς να μην μπορεί να κρατήσει ένα 4/4

3 Likes

Αλλά αυτά δε γίνονται, είναι απίστευτα πράγματα

2 Likes

4 απο τα 6 υπεροχα αφισακια που εφτιαξαν εξι διαφορετικοι καλλιτεχνες για τραγουδια που τους ενεπνευσαν απο το 72 Seasons, μετα απο σχετικο διαγωνισμο που εκαναν οι Metallica φυσικα. Τα βρισκω ολα εξαιρετικα φυσικα, και μαλιστα τα περισσοτερα ειναι και για τραγουδια που ειναι απο τα αγαπημενα μου στον δισκο. Προς πωληση στο Met Store φυσικα και τα 6, ενω δεν ξερω ποσο πληρωθηκαν οι καλλιτεχνες που τα εφτιαξαν απο την εταιρια των Metallica. Ισως η πληρωμη τους να ηταν η εκθεση που λαμβανουν στα social media και τιποτα αλλο, δε θα με εξεπληττε :stuck_out_tongue:

Crown Of Barbed Wire

Shadows Follow

72 Seasons

Sleepwalk My Life Away

9 Likes

Παντως και τα 4 ειναι πολυ καλυτερα απο το κανονικο εξώφυλλο του δισκου…

2 Likes

Ειδικά το Shadows Follow, πολύ καλό.

Μου φέρνει πολυ σε Judas Priest vibe αλλα ναι είναι ωραίο και το κομμάτι κορυφαίο.

Αυτο που μου αρέσει περισσότερο είναι και θα το προτιμούσα για Εξώφυλλο:

Πού είναι εμπνευσμένο απο το ομώνυμο.

Εδω το σχέδιο που ειναι εμπνευσμένο απο το Inamorata ( πειτε οτι θελετε, για μενα το κομμάτι ειναι επιπέδου Outlaw Torn, Fixxer, Bleeding, ώριμο και αρκετά προσωπικό- που με κάνει να ταυτίζομαι και με τους στίχους).

Και μου αρέσει πολυ και αυτό που ειναι εμπνευσμένο απο τα Screaming Suicide / Crown of Barbed Wire που θα ηταν η δεύτερη μου επιλογή.

5 Likes

Συμφωνω οτι και εγω θα το προτιμουσα για εξωφυλλο, αν και δε μου αρεσει ιδιαιτερα το ομωνυμο του δισκου (ουτε οι στιχοι δηλαδη με τρελαινουν)… αλλα αν ειμαστε ρεαλιστικοι και με βαση αυτο:

…δεν θα επελεγαν ποτε κατι απο αυτα οι Metallica για εξωφυλλο. Οι δρακοι και οι νεκροκεφαλες και ολα αυτα τα σχεδια (που παρεμπιπτοντως καποια απο αυτα ειναι σιγουρα επηρεασμενα απο Pushead) ειναι πολυ συχνα σε δευτερευουσας σημασιας Metallica artwork (αφισες, μπλουζακια, αντε και κανα single), αλλα ποτε σε εξωφυλλο δισκου. Τα εξωφυλλα που επιλεγουν για τους δισκους ειναι παντοτε πολυ δυνατα σε συμβολισμους, χωρις να εστιαζουν στο φανταστικο.

Απο τα 6 αφισακια παντως το καλυτερο για μενα ειναι αυτο του Sleepwalk My Life Away, με δευτερο το αποπανω το κιτρινομαυρο. Ολα μου αρεσουν ομως, και τα 6.

Τωρα οσον αφορα την μουσικη, εγω τα Outlaw Torn, Fixxxer και Bleeding Me τα βαζω και τα τρια και μαλιστα διχως καμια αμφιβολια στα τοπ 10 τραγουδια τους, και ολοι ξερουμε ποσο μεγαλος ειναι ο ανταγωνισμος. Το Inamorata δεν μπαινει ουτε top 50 στο δικο μου ranking, ουτε καν πλησιαζει δηλαδη.

1 Like

Δεν πειράζει.

Σε 25 χρονάκια μπορει και να το καταλάβεις. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Σε 25 χρονακια θα εχω να ακουσω το Inamorata 20 χρονακια, αφου δε με βλεπω να το ξανακουω και ποτε μετα απο λιγα χρονια :stuck_out_tongue:

Απο την αλλη τα Outlaw Torn, Fixxxer & Bleeding Me θα τα ακουω μεχρι να πεθανω

Το μπερδεψες με το Reload.
:kissing_heart:

1 Like

Μπα… ονειρα θερινης νυκτος βλεπω εχεις παρολο που ειναι ακομα μολις Απριλιος :stuck_out_tongue:

2 Likes