Metallica - 72 Seasons

Την προηγούμενη φορά σε τέτοιο format βγάλανε το Justice πάντως…

1 Like

1 Like

Αυτες οι κουβεντες μου αρεσουν απο το φαμιλυ , σκετη ψυχεδελεια. Ευχαριστω φαμιλυ

1 Like

Δεν ξέρω τι πρέζα έχεις πάρει σήμερα και χθες, αλλά μείωσε λίγο την δόση αν γίνεται!

1 Like

Εχεις δικιο. Σταματαω, ειχα ενα ξεσπασμα

Track by track από το Total Guitar. Στο Inamorata κατά τα λεγόμενα του Kirk έχει σόλο του James. Ποτε ήταν η τελευταία φορά που έγραψε σόλο ο Hetfield? The Outlaw Torn ίσως;

image

image

image

image

12 Likes

Suicide & Redemption σιγουρα ενα που θυμαμαι
(και γαμαει, ειναι καλυτερο απο του Κερκ στο ιδιο τραγουδι)

Και πριν απο αυτο εχει μερικα σολο σε RELOAD νομιζω, κι αν οχι μερικα, σιγουρα κανα 2.
Δεν θυμαμαι αν εχει καποιο σολο στο HTSD. Ε και ολα τα σολο στο St. Anger ειναι δικα του :stuck_out_tongue:

4 Likes

Είχε σίγουρα στο Puppets, (edit) Orion, To Live is to Die, Nothing Else Matters, Misery, Outlaw και όπως σωστά λες στο Suicide and Redemption. Δε νομίζω να έχει άλλα

2 Likes

Μπορει να μην ειχε τιποτα στο RELOAD, ειναι αληθεια.

Α βλεπω εκανες edit, στην αρχη εμφανιζονταν μονο 3/4 εικονες.

Ωραιος, παω να διαβασω. Η τελευταια εικονα ειναι πολυ μικρη ρε γμτ.

2 Likes

Κάνε ένα refresh σε εμένα φαίνεται οκ (από κινητό)

Και στο To Live Is To Die

Το εχει γραψει και το εχεις κανει και quote ετσι? :stuck_out_tongue:
Μηπως πηγες για υπνο λιγο αργα?

1 Like

αφού είναι φόρος τιμής στους maiden, λογικό να ξεχωρίζει στο άλμπουμ

4 Likes

Thin Lizzy ξέχασες

image

Και κυρίως Sabbath

image

3 Likes

Αντε ρε πούστη να έρθει η Πέμπτη να ακούσουμε αυτό το Inamorata…

Έχω κι εγώ φωτο δίπλα από το άγαλμα του Phil :smiley:

Έχω μια αίσθηση από αυτά που διαβάζω ότι ίσως σε κάποιο κομμάτι προς το τέλος ακούσουμε κάποιο ριφφ από αυτό το κομμάτι

μπορεί και όχι

2 Likes
1 Like

Μπερδεύεσαι πάλι, δεν έγραψε κανένας πουθενά ότι ξεχωρίζει ως το χειρότερο

1 Like

Πολλές οι ομορφιές που θα εχουμε να συζητάμε. Προφανώς θα μου πειτε. Για Metallica μιλαμε.

Αλλα ναι. “Inamorata”. Αλλα και “Shadows Follow” με ορμή και “Sleepwalk My Life Away” με “Load” στοιχεία (στο πιο metal) και “Room Of Mirrors” για την αλητεία και τι θα γίνεται στα live και το γαμηστερο τελείωμα. Κι όσο ακούμε τόσο βρίσκουμε…

Τα σκοτάδια και το δεξί χέρι του Papa Het να είναι καλά.

17 Likes

Γραψε ντε τιποτα ακομα, μας αφηνεις με το τυρακι… :stuck_out_tongue:

Επισης, ΑΝ φυσικα γινεται, θερμη παρακληση να μας πεις που περιπου μπαινουν στην κλιμακα τα 4 τραγουδια που εχουμε ηδη ακουσει με μια πρωτη πρωιμη εκτιμηση… ετσι για να αναθαρρυνουμε ισως λιγακι μερικοι απο εμας (!)

Ομορφα ολα οσα αναφερεις προς το παρον παντως.

Στο Inamorata (άκουσα ένα snippet- το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, για να μη με ρωτάτε), βρίσκεις και εσύ ένα Outlaw Torn meets My Friend of Misery αίσθημα;

1 Like