Metallica - 72 Seasons

Manilla Road ??

4 Likes

Χαχαχαχα σόρρυ ναι είναι Αμερικανοί αυτοί… Όλα αυτά τα έχω στο φολντερ “μαλακίες που δεν ακούω” , δεν μπορώ να θυμάμαι κάθε φορά χώρα προέλευσης :stuck_out_tongue_closed_eyes::joy:

2 Likes

Ραντεβού στο Μολ αύριο λέμε :sunglasses:

Και σε έναν μήνα Παρίσι :sunglasses:

6 Likes

Καν’το Islington και Άμστερνταμ (και Download - άλλη φάση αυτό) να είμαστε μέσα.

Οποίος θέλει τα λινκ από τα 2 τραγούδια btw ας μου στείλει (ας έστελνε).

Χρήστο βλέπω την κριτική σου να αποθεώνεται στο forum των Metallica! Εύγε!

Άλλη μια κριτική -στο ίδιο ύφος χοντρικά- από το metal injection

I assure you that judging 72 Seasons by its singles is a mistake. Of the four Metallica released – “72 Seasons,” “Screaming Suicide,” “Lux Æterna,” and “If Darkness Had a Son” – only “If Darkness Had a Son” starts to peel back the curtain veiling the underlying blackness

9 Likes

7 Likes

Δεν ειναι φλεξ αυτα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Room of mirrors… πλιτς πλιτς

3 Likes

Το άκουσα το mirrors. Πάμε για ωραία πράγματα.
Αντε λίγες ώρες ακόμα.

Δεν αντέχετε με τπτ να περιμένετε :joy:

Nope.

Α ρε Papa Het :heart: :orange_heart: :brown_heart: :black_heart:

5 Likes

από τα σχόλια βλέπω ότι και σε αυτό το δίσκο ο Hetfield είναι μια ομάδα μόνος του

5 Likes

από τα σχόλια βλέπω ότι κάπου υπάρχει ο δίσκος και εσείς παίζετε με τον πόνο μας…

6 Likes

Όπως και στο htsd ήταν μια ομαδα μόνος του.

Και στα σινγκλς και οι άλλοι τρεις έχουν τις στιγμές τους αλλά ο Παπαχετ είναι αυτός που είναι σε τσαμπιονσλιγκ επίπεδο

5 Likes

Metallica χωρίς Λαρς γίνεται. Μπορεί να χαρίζουν τα CDs αντί να πληρώνονται η να παίζουν στο Gagarin για ένα μήνα κάθε μέρα, αλλά γίνεται. Όπως φυσικά γίνεται και χωρίς Κερκ η Ρομπ. Χωρίς Χετ δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται Warlord χωρίς Τσαμη.

3 Likes

Εεεμ δεν εισαι συντάκτης του ροκινγκ, να το παίζεις καμποσος. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

7 Likes

Αν ήμουν συντάκτης πάντως θα κρατούσα χαμηλό προφίλ, δε θα γινόμουν σαδιστής…!

5 Likes

Όχι ακριβώς. Είναι όλοι από πολύ καλοί ως εξαιρετικοί, γι αυτό και το ταλέντο του λάμπει…

Τολμώ να πω, ο καλύτερος Χέτφιλντ από το Garage Inc κι έπειτα.

1 Like

Ρε σας διαβάζει ο Κουίντομ και τρώει τα νύχια του, δε θα ξέρει πως να μαζέψει μετά όσα έχει πει.

1 Like

Ναι λες και εχει πρόβλημα να επιμείνει στα αρχικά του σχόλια

6 Likes