Manilla Road ??
Χαχαχαχα σόρρυ ναι είναι Αμερικανοί αυτοί… Όλα αυτά τα έχω στο φολντερ “μαλακίες που δεν ακούω” , δεν μπορώ να θυμάμαι κάθε φορά χώρα προέλευσης
Ραντεβού στο Μολ αύριο λέμε
Και σε έναν μήνα Παρίσι
Καν’το Islington και Άμστερνταμ (και Download - άλλη φάση αυτό) να είμαστε μέσα.
Οποίος θέλει τα λινκ από τα 2 τραγούδια btw ας μου στείλει (ας έστελνε).
Χρήστο βλέπω την κριτική σου να αποθεώνεται στο forum των Metallica! Εύγε!
Άλλη μια κριτική -στο ίδιο ύφος χοντρικά- από το metal injection
I assure you that judging 72 Seasons by its singles is a mistake. Of the four Metallica released – “72 Seasons,” “Screaming Suicide,” “Lux Æterna,” and “If Darkness Had a Son” – only “If Darkness Had a Son” starts to peel back the curtain veiling the underlying blackness
Δεν ειναι φλεξ αυτα
I assure you that judging 72 Seasons by its singles is a mistake. Of the four Metallica released – “72 Seasons,” “Screaming Suicide,” “Lux Æterna,” and “If Darkness Had a Son” – only “If Darkness Had a Son” starts to peel back the curtain veiling the underlying blackness
Room of mirrors… πλιτς πλιτς
Το άκουσα το mirrors. Πάμε για ωραία πράγματα.
Αντε λίγες ώρες ακόμα.
Δεν αντέχετε με τπτ να περιμένετε
από τα σχόλια βλέπω ότι και σε αυτό το δίσκο ο Hetfield είναι μια ομάδα μόνος του
από τα σχόλια βλέπω ότι κάπου υπάρχει ο δίσκος και εσείς παίζετε με τον πόνο μας…
Όπως και στο htsd ήταν μια ομαδα μόνος του.
Και στα σινγκλς και οι άλλοι τρεις έχουν τις στιγμές τους αλλά ο Παπαχετ είναι αυτός που είναι σε τσαμπιονσλιγκ επίπεδο
Metallica χωρίς Λαρς γίνεται. Μπορεί να χαρίζουν τα CDs αντί να πληρώνονται η να παίζουν στο Gagarin για ένα μήνα κάθε μέρα, αλλά γίνεται. Όπως φυσικά γίνεται και χωρίς Κερκ η Ρομπ. Χωρίς Χετ δεν γίνεται. Όπως δεν γίνεται Warlord χωρίς Τσαμη.
Εεεμ δεν εισαι συντάκτης του ροκινγκ, να το παίζεις καμποσος.
Αν ήμουν συντάκτης πάντως θα κρατούσα χαμηλό προφίλ, δε θα γινόμουν σαδιστής…!
από τα σχόλια βλέπω ότι και σε αυτό το δίσκο ο Hetfield είναι μια ομάδα μόνος του
Όχι ακριβώς. Είναι όλοι από πολύ καλοί ως εξαιρετικοί, γι αυτό και το ταλέντο του λάμπει…
Τολμώ να πω, ο καλύτερος Χέτφιλντ από το Garage Inc κι έπειτα.
Ρε σας διαβάζει ο Κουίντομ και τρώει τα νύχια του, δε θα ξέρει πως να μαζέψει μετά όσα έχει πει.
Ναι λες και εχει πρόβλημα να επιμείνει στα αρχικά του σχόλια