Metallica - 72 Seasons

Προσπαθώ να τους εκβιάσω συναισθηματικά για να μου το στείλουν κάπως. Να μου το γράψουν σε κασέτα, δε θα τους πιάσει ο Ulrich. Θα φέρω εγώ την κασέτα. TDK 90άρα.

7 Likes

Με ρέγουλο τα spoiler ε, έχουμε και μολ αύριο :joy:

4 Likes

Τι να μαζεψω… ακουσα και το Room Of Mirrors που υποτιθεται οτι ειναι “το καλο” και παλι καλα που δεν κοιμηθηκα πανω στο τιμονι… οι Metallica εχουν υπαρξει πολλα πραγματα, αλλα βαρετοι ποτε. Τωρα στον μισο δισκο το καταφερνουν κι αυτο :stuck_out_tongue:

Δεν ειναι θεμα ουτε επιμονης, ουτε κωλοτουμπας, ουτε τιποτα απο ολα αυτα που μου κανουν και για 15 χρονων κουβεντες να πω την αληθεια :stuck_out_tongue: Θα δωσω την ειλικρινη μου αποψη για τον δισκο οταν τον ακουσω , και μετα θα το βουλωσω. Ειχα ξεχασει οτι στα threads των Metallica δεν επιτρεπεται να πουμε αρνητικα λογια (!)

2 Likes

Το “You Must Burn!” είναι το καλύτερο τραγούδι που δεν μπήκε/δεν ακούσαμε στα Load/Reload. Φεύγω τώρα, πάω στη γωνιά μου.

5 Likes

Μια χαρά επιτρέπεται, αρκεί να μην είναι για τους Metallica

3 Likes

Καθε σχολιο σου με κανει να χαμογελαω τωρα τελευταια, εκτιμω σαρκασμο

1 Like

7 Likes

To Room το έχω μάθει απ εξω, μπορούσα να σας τους πω εγώ τους στίχους :joy:

Καλα προφανώς δεν εννοούσα τίποτα απο ολα αυτά, παρά μόνο ότι θα παραμείνεις στην αρχική σου εντύπωση, αλλα εσυ ξέρεις καλύτερα.

Δεν ειπα οτι τα εννοουσες εσυ, κυριως ο furor κοντραρει :stuck_out_tongue:

Ακουσα το Room Of Mirrors καλυτερα, τελικα ειναι μια χαρα τραγουδι, και βασικα το κουβαλαει ο Τζεημς με τις φωνητικες γραμμες. Το ριφφ δε μου λεει και πολλα, αλλα οι στιχοι και η φωνη μετρανε.

Βασικα Room Of Mirrors = το Holier Than Thou του 2023
Too Far Gone = το Through The Never του 2023 με ολιγον τι απο Atlas Rise

1 Like

αλλά 2

2 Likes

Πολύ ωραία συνέντευξη του Rob στον Damian Abraham των Fucked Up.

Φουρορ ξεκάθαρα “πειράζει” και δείχνει και καλοπροαιρετο πειραγμα.

Να πω εδω οτι, ότι εχω ακούσει δεν με εχει “τρελάνει” ( με εξαίρεση το τελείωμα του darkness) , αλλα γενικότερα δεν περιμένω και κατι να με τρελάνει, δεν το εχω στόχο.

Αν θα ήθελα πραγματικά κατι απο την αγαπημένη μου μπάντα , ειναι να ακούσω τον δίσκο και να περάσω καλά - εκτιμητέο ότι γίνεται τοσο χαμός γύρω απο το όνομα τους και με την επερχόμενη κυκλοφορία τους.

3 Likes

Αρχίσαμε.

6 Likes

Αν κάποιοι έχουν το αλμπουμ, έχουμε και pm ε

4 Likes

εδώ συζητάει το μισό φορουμ για τραγούδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει αλλά εμείς εδώ …πλεμπα

3 Likes

Δεν υπάρχει το άλμπουμ πουθενά, έχουν διαρρεύσει 3-4 τραγούδια σε κακή ποιότητα ήχου (τα ηχογράφησε κάποιος με το κινητό του).

1 Like

Ναι η ολη φαση θυμιζει εποχες Napster, οι Metallica εχουν παει full circle!

1 Like

το αστείο είναι ότι κάποιοι έχουν στα χέρια τους το CD και δε μπορούν να το μοιραστούν γιατί πλέον τα pc τους δεν έχουν υποδοχή για cd, ούτε φυσικά CD burner :joy:

4 Likes