Οσο απεγνωσμενα και να θελεις να παραβρεθεις στον γαμο μου, δε θα σε καλεσω!
Εχοντας ακουσει πλεον ολοκληρο τον δισκο 2 φορες, επιβεβαιωνω ολοκληρωτικα το αποπανω, και απλα εχω κλαψει που οι Metallica μας ΤΡΟΛΛΑΡΑΝ τοσο ασχημα με τα singles, κι ας εγινε αθελα τους ολο αυτο.
Shadows Follow, Sleepwalk My Life Away, You Must Burn! , Chasing Light, Room Of Mirrors, Inamorata φοβερα ενδιαφερουσες και γαματες κομματαρες, με φοβερες στιγμες μεσα και τρελο groove. Too Far Gone? και Crown Of Barbed Wire πολυ ωραια τραγουδια, αν και τα βαζω λιγο πιο χαμηλα απο τα 6 που ανεφερα.
If Darkness Had A Son το μονο που διασωζεται καπως απο τα 4 singles ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, και τα υπολοιπα 3 πραγματικα τα πεταω στα σκουπιδια, θα τρωνε για παντα skip, δεν βρισκω τιποτα ενδιαφερον σε καποιο απο τα Lux Eterna, Screaming Suicide και 72 Seasons.
Αυτα για τωρα, εκτενης και πωρωτικα γραφικη αναλυση αργοτερα , με ΠΑΡΑ πολλα λογια για το You Must Burn! και το Chasing Light, το οποιο ειναι low key αριστουργημα.
ΥΓ1. Τα 8 που δεν ειχαμε ακουσει ως τωρα, οτι πιο κοντινο στο Black Album εχουν βγαλει ποτε.
ΥΓ2. Λετε για Orion, λετε για Friend Of Misery, λετε για Call Of Ktulu, λετε για Black Sabbath (αυτο βασικα ειναι σωστο σχολιο), αλλα κανενας σας δεν λεει την απολυτη Αληθεια για το τι θυμιζει το Inamorata, κυριως γιατι αρκετους μπορει και να τους τσουζει, αλλα το πραγμα το οποιο θυμιζει περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο ειναι ο ακατανομαστος δισκος με το πλαστικο μανεκεν στο εξωφυλλο…
ΥΓ3. Λαρς σε αγαπαω σε εκτιμαω αλλα καποιες φορες πρεπει να παρεις το ταμπουρο και (α) να το χαμηλωσεις αρκετα στην μιξη και (β) να το βαλεις εκει που ξερεις. Μου τρυπησε παλι τα αυτια ο καλικαντζαρος.