ελα μην παρεξηγησε:p:p:p…απλως ο συλλογισμος σου νομιζω πως δεν πολυστεκει…:):)
σιγα μην παρεξηγηθω…μην αγχωνεσαι!!ετσι κι αλλιως ο καθενας εχει δικη του αποψη…
Δεν στέκει καθόλου βασικά, αλλά δεν βαριέσαι…
ενταξει ρε φιλε,το καταλαβαμε.μια πιθανοτητα εξεφρασα.τοσο κακο ειναι?
Απλά πιθανολογείς πάνω σε λάθος δεδομένα. Επομένως είσαι εκ προοιμίου λάθος.
παντως ο justice for all το θεωρω πολυ καλυτερο απο το black album,και το ride the lightning Λιγο καλυτερο απο το Master…
καλα…δεν κανουμε στατιστικη εδω…συζητηση κανουμε…κανω λαθος?αν ειναι,να σταματησω να γραφω…:!:
Μια ερώτηση έχω να κανω και γώ σαν παιδί…
Σε κάποιο παλίο Thread είχε γίνει λόγος για το αν υπάρχουν αντικείμενικα κριτήρια στην μουσική και άλλα τέτοια… Το Thread κατέληξέ στο ότι μαλλόν δεν υπάρχουν αν δεν με απατά η μνήμη μου ετσι?
Και ρωτάω εγώ τώρα… Πώς ολοί κρινούν τόσο σίγουροι οτι οι Metallica θα βγάλουν πατατές, καρπούζια και άλλα ζαρζαβατικά?? Με ποιά κριτήρια να μου πουν και μενα που ειμαι λίγο χαζούλι?? Πώς κρίνουν αν τα τραγούδια ειναι ‘‘ασχημα’’ και ‘‘κακα’’ και οτι αλλο θελέι?? Το ίδιο φυσικά ισχύει και γι αυτούς που λένε οτι ο,τι και να κάνουν είναι οχι απλά θεοι αλλά ημίθεοι…Τουλάχιστον όμως στην δευτερη περίπτωση είναι από απλο ενθουσισμό γιατι δεν νομνίζω οτι κανείς παίρνει ποσοστά απο τους Μetallica για να πεί καλα λόγια…
αυτό που πρόσπαθω να πώ είναι οτι ο καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει και φυσικά δεν σημαινει ότι επειδή βγάλαν καινουριά τραγούδια είναι και καλα και ωραία αλλά μην βγάζουμε και τους metallica γρουπάκι της πλάκας…
Τώρα για τα κομμάτια αρκετά καλά και ελιποδοφόρα… Αναμένουμε στο ακουστικό μας…
Αυτά και απο μένα … Που σαι ρε Κώτσο!!!
Συμφωνω στο επακρο. Γι αυτο και μου φαινεται αστειο να λενε οτι ‘‘το Death Magnetic ειναι οτι καλυτερο εχουμε βγαλει απ το Black Album’’. Δηλαδη -ασχετως αν σε καποιους αρεσει / δεν αρεσει το Load- δε μπορει ρε μεγαλε να γευεσαι τη τεραστια mainstream επιτυχια και τωρα που βλεπεις τα ζορικα να πισωγυριζεις.
Μακαρι το “Death” να βγει δισκαρα. Η ‘‘σιγουρια’’ ομως δεν εχει να κανει μ αυτο, επειδη καθαρα αποσκοπει σε μαρκετινγκ. Προσπαθουν να λανσαρουν ενα οσο το δυνατον πιο old school profile επειδη αυτο πουλαει. Απ τη μερια τους βεβαια καλα κανουν, αλλα μετα καλα κανω κι εγω, όπως κι ο οποιοσδηποτε που το βλεπει απ τη σκοπια του Load-ακια και του κακοφαινεται. :yes:
Αποτελεσματα θα βγαλει ο καθενας οταν κυκλοφορησει το αλμπουμ.Εαν μου αρεσει το αλμπουμ,και δεν αρεσει σε καποιον αλλον δε μου καιγεται καρφι.Το προβλημα θα υπαρχει οταν δεν εισαι εσυ ικανοποιημενος.Μεχρι στιγμης ειμαι λιγο μπερδεμενος.Η αληθεια ειναι πως περιμενω κατι παραπανω.Οι ιδεες που εχουν ειναι πολυ καλες.Το αλμπουμ θα αρεσει πιο πολυ απο το st.anger,αλλα μου δινουν την αισθηση οτι αυτες οι εκτελεσεις που ακουμε δεν θα ειναι οι τελικες.Επιμενω πως οι εκτελεσεις στον δισκο ισως να ειναι διαφορετικες και αυτα που ακουμε να ειναι απλα demo τραγουδια.Αμα δε κανω λαθος στην limited εκδοση θα υπαρχει bonus disc με τα demo.Απο τη στιγμη που δεν αναφερεται πχ οτι το my apocalypse ειναι single οπως το TDTNC,εχω τις αμφιβολιες μου.Ειναι παραξενο ενας καλλιτεχνης να διαρρεει τοσο γρηγορα και ευκολα τα κομματια του,ποσο μαλλον οι Μεταλλικα,και τα κοληματα του Ουλριχ.Οσο για το cyanide,οπως και αλλα τραγουδια που επαιζαν πριν δυο χρονια δε μπορω να τα κρινω αν δεν ακουσω τη στουντιο εκτελεση.Οπως δε μπορω να κρινω σιγουρα δυο τραγουδια που δε ξερω εαν θα βρισκονται με αυτη τη μορφη στον δισκο.
Σημειωση: Ο δισκος σιγουρα θα εχει μια ‘‘ομοιογενη’’ παραγωγη… αν συγκρινουμε ομως τα δειγματα βλεπουμε διαφορες…
Anyway, δεν αργει πολυ ακομα…
Ναι λιγη υπομονη ακομα!!! 8)8)
Από θέμα πωλήσεων σίγουρα ο δίσκος θα σκίσει.
Απο τραγούδια δεν νομίζω να έχουν να μας πουν κάτι καινούριο.
Λογικά θα ακούμε 2-3 στις συναυλίες τους για τα επόμενα 2 χρόνια και μέτα απλά θα τα ξεχάσουμε.
Μακάρι να βγώ ψεύτης.
Όσο για αυτό που λένε κάποιοι φίλοι οτι θα θέλει τις ακροάσεις του ο δίσκος έχω να πω ότι όταν άκουσα τα Enter Sandman,For whom…,Οne,Harvester… με την πρώτη φορά μου άρεσαν τρελά.
Δεν λέω οτι είναι λάθος να ακούς ένα δίσκο 10 φορές πριν το κρίνεις αλλα αυτο έχει να κάνει με τα γούστα του καθενός.
Το ρεφραιν του My Apocalypse μου την σπασει. Θελω να σπασω τα ηχεια οταν το ακουω. Το Γαμαει τελειως απο την φητρα. Ειναι τελειως ασχετο. Κοβει ολο τον ρυθμο#-o
Κατα τα αλλα ειναι γαματο thrash κομματι.
Ποση εμπνευση θελεις να βαλεις στο thrash ; Το ιδιο πραγμα παιζεις ολη την ωρα οσο πιο γρηγορα μπορεις, γι αυτο λεγεται thrash. Ειδικα οταν το παιζεις 30 χρονια μετα απο την εποχη του, τι να περιμενεις …:-k
το Whiplash ειναι τελειως απλο κομματι. Ειναι και γαμω τα thrash ομως.
Μα καλά κι ο Jamez είναι εκ προοιμίου λάθος;
τελικα οι ελληνεςτην μιζερια μαλλον την εχουμε στο αιμα μας…βγαζει ενα συγροτημα κατι διαφορετικο?πεφτει το κραξιμο τησ αρκουδας…η ιδια μπαντα αποφασιζει να παιξει στο γνωριμο υφος της?αντιγραφει τον εαυτο της…ε ρε μαγκες ελεος…αποφασιστε τι θελετε να ακουσετε απο τους metallica και πανω απ ολα καντε το χωρις προκαταληψη…
Τι λες μωρέ? Διάβασες σε τι απαντάω?
+1 στον Nihilist για το ντόινγκ
Mι του. Τελειως αβασιμο σκεπτικο.
ρε angmar δωσε ενα link για τις δηλωσεις περι load που λες :!:
πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος…
οσο για τα τραγουδια, οσο και να τα ακουσα, οσο και να προσπαθησα να κανω τον εαυτο μου να μου αρεσουν, μου φαινονται μετρια…
απο την αλλη χωρις αλμπουμ δε βγαινουν βεβαια συμπερασματα οποτε υπομονη…