Το τεράστιο doing ταιριάζει στην προκατάληψή σου, αγαπητέ συμφορουμίτη
Άλλωστε, άλλο κακή παραγωγή και άλλο κακές συνθέσεις (όποιος άκουσε τις live εκτελέσεις στο dvd που είχε κυκλοφορήσει με το άλμπουμ, θα καταλάβει). Φυσικά και δεν θεωρώ αριστούργημα το St. Anger, αλλά δεν θα βάλω παρωπίδες, αρνούμενος να δεχτώ ότι υπήρχαν πολλές καλές στιγμές στο άλμπουμ αυτό. Απλά ένα τεράστιο γκρουπ σαν τους Metallica, μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά (όσο κι αν εσείς οι αντι-μετάλλικα δεν θέλετε με τίποτα, but who cares )
Τις καλές συνθέσεις ενός γκρουπ κανείς δε μπορεί να τις κρίνει αντικειμενικά. Είναι θέμα γούστου καθαρά.
Μέχρι στιγμής έχουμε 3 κομμάτια, τα οποία, οκ δε τα λες αδιάφορα, αλλά προσωπικά σίγουρα δεν είναι αυτό που περίμενα…
Τώρα που το στυλ επέστρεψε, υπάρχει προβλημα στις συνθέσεις. ΤΙ έχουν οι συνθέσεις ωρέ θα μας τρελάνετε; Πολύ καλά και τα τρία κομμάτια, τα δύο απ αυτά είναι γεμάτα κιθάρες, σόλα και όλα τα Μετάλικα χαρακτηριστικά. Δεν υπάρχει τίποτα να αντιπαραθέσει κάποιος για να δικαιολογήσει τις “φτωχές” συνθέσεις του Death Magnetic. Απλά πετάει το επίθετο που θέλει και καθάρισε. κομματάρα το the day λοιπόν, εξαιρετικό και το My Apocalypse, τα οποία είναι συνθετικά (μιλάμε γίναμε όλοι μουσικοκριτικοί) μια χαρά κατά τη γνώμη μου.
*Τρώει λέει τους φαν των Μετάλικα το προπατορικό ερώτημα “αν οι Μετάλικα μπορούν αν γράψουν πάλι καλά” και δεν το λένε κιόλας! Και συ φίλε μου πως το ξέρεις; Εμένα πάντως δεν με τρώει τίποτα μέσα μου, δεν ξέρω για τους άλλους. Μια χαρά τα ακούω τα καινούργια τραγούδια και όσο τα ακούω τόσο τα γουστάρω.
*Η μεγάλη πλάκα είναι πως σε κάποια σχόλια, η καμουφλαρισμένη εμπάθεια κάνει την εμφάνισή της. Οι Μετάλικα επέστρεψαν και μάλλον τώρα αυτός που ήταν κάτω και τον κλώτσαγαν σηκώθηκε στα πόδια του.
*Ακόμα δεν έχω καταλάβει τι περιμένατε. Θέλετε αντί να μας λέτε πως “περιμένατε κάτι άλλο”, να μας πείτε τι στην ευχή περιμένατε από τη μπάντα;
*Τώρα θα γίνω φανμπόις πάλι. Όταν έθαβα και έφτυνα το St anger ήμουν αντικειμενικός…:lol:
περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
Σωστό, άλλωστε δεν προσπαθώ να επιβάλλω την άποψή μου, ούτε νομίζω και κανένας άλλος. Μ’ αρέσει πολύ ότι έχω ακούσει από το Death Magnetic και επιτέλους ακούω Μετάλικα. Και στο φινάλε φαίνεται πως οι φαν όλοι είμαστε ευχαριστημένοι, οι υπόλοιποι όχι. Κανένα απολύτως πρόβλημα, ήρθε ξανά η ώρα να ευχαριστήσουν τους φαν τους.
“Love is a four letter word” …τα σπάει στο σημείο αυτό…
Aκούγωντας το my Apocalypse, κατέληξα οτι πλέον οι Metallica έχουν γίνει οι πατέρες του γυφτομέταλ (κατα το γυφτολαικό). Τύποι που διαφημίζουν όλο νέα μπουφανάκια στις φωτογραφίες με μάγκικες πόζες ,το γυρνάνε και καλά σε γρήγορες ταχύτητες γιατί είναι σκληροί και κακοί, στίχοι αντίστοιχοι σκυλάδικου στα αγγλικά χωρίς κανένα νόημα και όλο πόζα χάιπ και μόστρα χωρίς κανένα βάθος, ουσία ή μουσική αξία … Πραγματικά η Παπαρίζου περισσότερα μου λέει απο μουσική…
Η μπογιά του St. Anger δεν έχει φύγει από το snare πάντως…
αν ημουν στη θεση του hetfield (δηλαδη το 70-80% των μεταλλικα) την μπαντα μετα απο την περιοδεια που θα ακολουθησει θα την διελεια…θα εφευγα με ψηλα το κεφαλι με ενα τουλαχιστον αξιοπρεπες αλμπουμ(που περιμενω οτι θα ναι συνολικα)…
δεν νομιζω οτι εχουν κατι αλλο να προσφερουν αλλα και κατι αλλο να κερδισουν κατω απο το ονομα metallica(εκτος απο εμπορικη επιτυχια)…δοξα ατελειωτη κερδισαν,χρημα παρα παρα πολυ…δισκους εβγαλαν απο thrash metal μεχρι rock και απο αριστουργηματα μεχρι δισκο που ακομη και η μπαντα της γειτονιας μου να βγαζε θα το πεταγα στα σκουπιδια…
αντιθετως αν φυγουν τωρα θα την κανουν με το κεφαλι πραγματικα ψηλα…αλλιως την αυξανομενη παρακμη δεν την γλυτωνουν(παρακμη που ηδη υπαρχει)…θεωρω μετα απο αυτο το δισκο ακατορθωτο να βγαλουν και παλι κατι αξιοπρεπες…
οσων αφορα τους οπαδους,ενταξει…αν ο hetfield κανει μια αλλη μπαντα παλι σαν metallica θα ακουγεται…
ΥΓ.βασικα επρεπε να το διαλυσουν μετα το Load…
:lol:ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ! :lol:
Είσαι αξεπέραστος φίλε μου. Ειλικρινά πρέπει να τραβάς χοντρά ζόρια με τους Μετάλικα. Α όχι ξέχασα δεν τους μισείς αντικειμενικά τη γνώμη σου λες! :lol:
Όχι γιατί δε θα τους βλέπαμε πέρυσι:p
Κατά τ’ άλλα συμφωνώ με το ποστ σου.
Ε να το διαλύσουν και οι Μέιντεν και οι Μέγκαντεθ τότε. Και οι Πριστ. επειδή δεν βγάζουν άλμπουμ σταθμούς στο μέταλ…
Καθίστε ρε σεις να βγει το αναθεματισμένο και μετά ας πούμε ότι θέλουμε.
Αυτό το album θα κρίνει πάρα πολλά για το μέλλον τους.
Περιμένω έναν αξιοπρεπέστατο δίσκο , να τους δω , να γουστάρω και μετά ας διαλυθούν αν έτσι πρέπει.
Για τα κομμάτια , συμφωνώ με φρήντομ , λέω ότι είναι καλά και αξιοπρεπή , αλλά όχι κάτι το γαμηστερό.
και οι μειντεν και πριστ θα πρεπε κανονικα…βεβαια αυτοι φιλε μου δεν εβγαλαν ενα αλμπουμ σαν το st.anger…δηλαδη τον ορισμο της παρακμης…οποτε τους δινω ενα συγχωροχαρτι…
και να σου πω κατι ο μονος λογος που συνεχιζουν ειναι γιατι ξερουν οτι χωρις το original ονομα της μπαντας η εμπορικη επιτυχια θα ναι κατα αρκετα μυρια μικροτερη…ειτε λεγονται metallica ειτε sabbath ειτε Purple ειτε maiden…
το τελευταιο πριστ το ακουσες? καλυτερα στ.ανγκερ
Τι να δούμε βρε scourge, δεν διαβάζεις τι χολή ρίχνουν? Γυφτομέταλ η μουσική των Μετάλικα… να το διαλύσουν λέει ο άλλος. Όταν βγάλουν οι Μέιντεν καμιά πατάτα, ή κανά άλλο γκρουπ δεν ζητάμε να το διαλύσουνε. Ούτε έχουν κάνει τον κύκλο τους σαν μπάντα, ούτε τίποτα. Τον άλλον τον πείραξαν τα ΜΠΟΥΦΑΝ των μελών και οι ΠΟΖΕΣ στις φωτό επειδή το ΠΑΙΖΟΥΝ σκληροί. Διαβάζω πράγματα που με κάνουν έξαλλο, αλλά επειδή έχουμε δημοκρατία πρέπει να τα ανεχτώ. Μας ενοχλεί ο Λαρς που είναι φιλοχρήματος, όχι όμως ο Χάλφορντ που είναι λούγγρα. Α ρε υποκριτές…
Καθιστε ρε παληκαρια γιατι νομιζω μερικα ατομα μπαινουν εδω μεσα για να μας τα κανουν ζεπελιν και μονο.Αφου δε διαλυθηκαν οι μεταλλικα πριν το st anger θα διαλυθουν τωρα γιατι?Επειδη δεν αρεσε το αλμπουμ στον starstruck,στον thepain και στον modechristo?Ρε ημαρτον ρε?Τι φορμουλα ειναι αυτη?Εδω δε νοιαστηκαν οταν αλλαξαν παντελως τον ηχο τους στο λοαντ,οταν εκοψαν τα μαλλια τους,οταν…οταν…οταν,θα νοαιστουν τωρα που λενε βγαλαμε το καλυτερο αλμπουμ μετα απο πολυ καιρο και καραγουσταρουμε?Ρε πατε στη γωνια να δειτε αν ερχομαι.Ημαρτον και παλι :papas:
κατσε ρε φιλε θες να πεις οτι ειναι καλυτερα να εισαι φιλοχρηματος παρα γκει?
εχεις κατι με τους ομοφυλοφυλους?
Γιατί αυτοί που αντιδράτε στο παραμικρο έχετε νικ/αβαταρ Μεταλλικα? Χαλαρώστε, υπάρχουν και άλλες γνώμες και καλό είναι να τις σεβόμαστε.
Τα κακά του να είσαι fanboy.
Απολύτως τίποτα δεν έχω με τους ομοφυλόφιλους. Αλλά η αγριάδα και η σκληράδα και τα πέτσινα και οι χάρλει δεν μου πλασάρονται τόσο αυθεντικά από έναν ομοφυλόφιλο τι να κάνουμε τώρα; Τι πας τώρα να μου κολλήσεις ταμπέλα homophobic?