το εχω προσεξει κι εγω αυτο…
παιδια ο καθενας μπορει να ειχε τη γνωμη του…
κι εγω ειμαι ενας απο αυτος που τα τραγουδια δεν τους ειπαν και πολλα…(και δυστυχως δεν περιμενω και απο τα υπολοιπα τιποτα καλυτερο)…
με τιποτα…οι κατσαρολες δεν παλευονται με τιποτα,μαζι με τα μοντερνα στοιχεια που εβαλαν μεσα…με οποιοδηποτε αλμπουμ αν το συγκρινω…ειναι το χειροτερο αλμπουμ που εβγαλε ποτε μεγαλη διασημη μπαντα με τεραστεια διαφορα…και ισως το χειροτερο που εχω ακουσει γενικα ποτε…
ενταξει τα αλμπουμ τους απο το ride μεχρι το justice ειναι τα αγαπημενα μου μεταλ αλμπουμς ever…και ηταν γκρουπαρα κ.τ.λ. αλλα ως εκει…δεν μπορω να μην τους κρινω…
και εγω ειμαι φανμποι του blackmore αλλα αυτα που παιζει τωρα με τη μανταμίτσα ειναι για γελια…
ΠΙο παραμικρο ρε φιλε και εσυ?Μας τα εχετε πρηξει θα τα διαλυσουν αμα και αμα.Ρε καντε καμμια κωλοτουμπα!Μας τα κανατε…!!!
ε βασικα αυτο το ντυσιμο το ειχαν ολοι οι ομοφυλοφιλοι στα 80’ς δεν το πηραν απο το μεταλ. οποτε μια χαρα αυθεντικη συμπεριφορα ειχε ο χαλφροντ. δεν προσπαθουσε και να το κρυψει.
εγω φιλε για το καλο τους το λεω και για την υστεροφημια τους…τωρα θα μου πεις τι σε νοιαζει εσενα?? ε ενταξει δεν θα κλαψω κι ολας,αλλα με απογοητευει ενα γκρουπ που πριν 20 χρονια εβγαζε κομματαρες που τις καραγουσταρω τωρα απλως να προσπαθει με πολυ κοπο να φανει αξιοπρεπη απλως…
The Pain, σε ταίζουν οι Μετάλλικα και τσαντίζεσαι τόσο? Μια άποψη ειπώθηκε, μην αρπάζεστε τόσο. Και ας μείνουμε ον τοπικ πλιζ.
Ναι ρε μαγκα με ταιζουν!Αντε κανε κωλοτουμπα ειπαμε!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
Καλύτερα θα ήταν να προσέξεις και λίγο τα σχόλια τύπου “γυφτομέταλ” και “Παπαρίζου”, αυτά που βάζουν τη συζήτηση στο επίπεδο αυτό. Δηλαδή αφήνετε τους haters και κράζετε τους φανς? Αχ φρίντομ πάλι μεροληπτείς:wink:
Λοιπόν, όσοι θέλετε να μιλήσετε για τους Μεταλλικα, για τον Ρομπ και την ομοφυλοφυλία του κλπ υπάρχουν τα αντίστοιχα θρεντ. Εδώ μιλάμε για το δίσκο.
The Pain, πρόσεξε το ύφος σου.
The Eye, τι μεροληπτώ?? Διαφωνώ με την άποψη γυφτομεταλ, οι μεταλλικα ειναι η 2 αγαπημένη μου μπάντα, αλλά αφού αυτή είναι άποψη άλλου χρήστη ε τι να κάνουμε. Μάθετε να δέχεστε και την άλλη αποψη.
Τουλάχιστον αυτό το νέο αλμπουμ μπορεί να σταθεί αφορμή για να ξανάρθουν Αθήνα,οπότε να και κάτι καλό.8)
Ακόμα γελάω με τις αντιδράσεις των φανμπόιδων.:lol:
Κάνουν λές και τους βρίζεις τη μάνα ξέρωγώ.
αφου ο δισκος δεν βγηκε πως μιλαμε γι’αυτον? να το κλειδωσετε μεχρι να βγει
και σκεψου ολα ξεκινησαν απο την θετικη αποψη μου για τον δισκο οτι θα ναι αξιοπρεπης τουλαχιστον οπως πιστευω,και για αυτο το λογο θα πρεπει να αποχωρησουν με ψηλα το κεφαλι,γιατι αλλη ευκαιρια δυσκολα…
Μα κάνεις παρατήρηση στον Pain, γιατί όμως; Γιατί αφήνεις τον κάθε hater να γράφει περί Παπαρίζου και τέτοια. Αυτό πως να μην τον κάνει έξαλλο; Αυτό σου καταλογίζω, πως τους αφήνεις να ρίξουν χολή και μετά παρατηρείς αυτούς που αντιδρούν.
Εντωμεταξύ κάνουν και μπαμ οι τύποι. Ο άλλος λέει για το χειρότερο αλμπουμ που ηχογραφήθηκε ποτέ:lol:. Μα δεν είναι να τσαντίζεσαι;
Θες να πω τίποτα για τον φιλαράκο σου τον Μαστέιν να δούμε πως κάνεις; Άσε ρε ανακασα αντικειμενικέ:p
Κάνω παρατήρηση στον Pain για ένα ποστ του που σβήστηκε και δεν έχει να κάνει με το δίσκο.
Κοίτα, υπάρχουν και οι hates, υπάρχουν και οι extreme lovers:P.
Οι μεν λένε οτι οι Μετάλλικα έπρεπε να είχαν σταματησει απο το Black Album πχ, και οι δε που αποθεώνουνε samples των 10’’.
Περιμέντε να βγει ο δίσκος και σφαχτείτε μετά:P
Οοοοοοοοοχι μη μου τρως τη δουλεια.Ασε εμενα να το κανω.
[SIZE=“6”]ΑΠΟ ΔΙΑΣΗΜΗ ΜΠΑΝΤΑ ΛΕΕΙ.[/SIZE]
Διαφωνείς?
οχι απλως το χειροτερο στη μεταλ η στο rock αλλα και σε οποιαδηποτε ειδος μουσικης…:walkman::walkman:τσατισου ποιο πολυ τωρα…:p:p
Αν διαφωνώ λέει;;;; Από διάσημη μπάντα το μεγαλύτερο σκουπίδι ήταν ΜΑΚΡΑΝ το Risk των Megadeth. Δίσκος-φρίσμπι