Metallica-Death Magnetic (2008)

Παίδες και για μένα το St. Anger είναι ότι χειρότερο έχω ακούσει (πόσο μάλλον αγοράσει αφού έτρεχα στο δισκάδικο για να το πάρω μόλις κυκλοφόρησε). Παρ όλα αυτά δεν θα ήθελα να διαλύσουν όπως και κανένα μεγάλο συγκρότημα δεν θέλω να διαλύσει. Δηλαδή τί θα κερδίζαμε αν διαλύοταν οι Μetallica; Aπλά θα χάναμε μερικές γαμάτες συναυλίες. Τους δίσκους στην τελική δεν τους αγοράζουμε.

Η κόντρα Μέγκαντεθ Μεταλλικα δε νομίζω πως αφορά το εν λόγω θρεντ:)

Καμία κόντρα. Με ρώτησαν αν διαφωνώ για το χειρότερο άλμπουμ διάσημης μπάντας και απάντησα (Risk)

επισήμανση

το τόπικ ΔΕΝ είναι “the-eye VS the world”. αφήστε το να ηρεμίσει λίγο κ πείτε ότι θέλετε για το νέο album. και μόνο. παρακαλώ

δεν ξερω τ λετε παντως το day ειναι πολυ καλο κομματι επειτα απο την load εποχη…και το cyanide μ αρεσε αρκετα στο Live π παιξανε…το my apocalypse δεν με ενθουσιασε αλλα περιμενα ενα τετοιο speedατο τραγουδι…αναμενουμε για το υπολοιπο αλμπουμ…η πρωτη γευση ειναι καλη αλλα περιμενω πολλα περισσοτερα…δν ξερω γτ αλλα μ φενεται οτι ο rob τους επηρεασε στον ηχο τους αρκετα…κ το παιξιμο του λαρς μ αρεσε τρελα…τεσπα…στο site τους στο My apocalypse γραφει keep coming monday nights for big tasteκτ τετοιο…αν δν κανω λαθος δευτερα βγηκε κ το σιγκλ…καθε δευτερα θα μας δινουν απο ενα τραγουδι?8O

εγώ πάντως (κ λόγο marketing) περιμένω πως τα καλύτερα θα τα έχουν φυλαγμένα για το τέλος…

άλλο να λες ότι σαρέσει το theday, αλλά ότι ένα άλλο είναι καλύτερο

κ άλλο το αντίστροφο

:bow2::bow2:

εγω παντως τα 3 κομματια γουσταρω τρελα να τα ακουω συνεχεια!!!και τα θεωρω καλυτερα απο τα τελευταια αλμπουμ απο maiden και megadeth!!!οτι και να πειτε αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν αλλαζει οπως και δεν αλλαζει οτι θεωρω τους metallica πολυ πιο πανω απο οποιαδηποτε αλλη μπαντα.

συν-φανμπόηδες κρατάτε καλά ! οι haters μας χτυπούν, αλλά δεν λυγάμε !

άντε να βγει το τιμημένο … άντε

ε οκ όταν αυτά τα πράγματα τα λένε οπαδοί των Helloween και των Hammerfall έχουμε χάσει κάθε μέτρο νομίζω.

νομίζω πως οι Metallica θα βγάλουν κάτι πραγματικά αξιοπρεπές και δυνατό και η μουσική προσέγγιση μέχρι στιγμής με ικανοποιεί. Ο προβληματισμός μου είναι αν οι Metallica είναι σε θέση να βγάλουν κάτι πραγματικά μεγάλο, κάτι που να ξεχωρίζει. Μέχρι το Black Album το έκαναν αυτό χωρίς αμφισβήτηση. Προσωπικά, μέχρι και το Garage Inc. θεωρώ πως λάθος κίνηση δεν είχαν κάνει.

Anyway, αυτό που θέλω να πω είναι πως αν με τους Metallica είμαι αυστηρός είναι γιατί δεν έχω τις ίδιες απαιτήσεις με τα group του σωρού. Θεωρώ πως αν οι οπαδοί τους θεοποιούν ακόμη και τις μετριότητές τους, τότε μειώνουν την αξία των πραγματικά μεγάλων δίσκων/στιγμών τους.

συμφωνω να μην υπαρχει θεοποιηση αλλα να μην υπαρχει και πληρης απαξιωση μιας απο τις μεγαλυτερες μπαντες στον κοσμο!!!σε ολα υπαρχει ενα μετρο!!

τωρα γυρισα απο διακοπες… ποτε βγαινει?

Oι Ηammerfall επαιζαν , παιζουν και θα παιζουν πραγματικο και τιμιο HEAVY METAL.
Οι Leftallica ειναι αυτοι που κυνηγανε πως και πως ολο και ευρυτερο κοινο, αλλαζωντας την μουσικη τους αποδω και αποκει χωρις να αποφασιζουν τι θελουν. ‘‘Επιστροφη στις ριζες αλλα απο συγχρονη οπτικη και μπλα μπλα μπλα…’’

Το μετρο εχει χαθει απο τη στιγμη το thread εχει φτασει τις 255 σελιδες χωρις καν να εχει βγει ο δισκος.
Ημαρτον δηλαδη…

Ακριβώς αυτό

Sorry αλλα μηπως λεω γω τωρα μπερδρψατε τα site???της παπαριζου ειναι αλλου…:D:D

ρεεεεεεεε … αχαρακτηριστε αβδηριτη, λιγα τα λογια σου για τους μεταλλικα, γιατι θα εχεις να κανεις μαζι μου, και δεν ξεμπλεκεις απο εμενα ουτε ο ιδιος ο θεος να ησουν.
το ξερουμε αγορινα μου οτι τους ζηλευεις για τα λεφτα τους αλλα μην το λες κι ολας, κρατα το για τον εαυτό σου.:!:

Ας μείνουμε στα σχόλια των τραγουδιών και του δίσκου γενικότερα.

:lol::lol:

E ναι ρε το βρηκες, θελω κιεγω τοσα λεφτα, γιατι αυτα που αγοραζουν για να κανουν αυτο το στυλακι ειναι ακριβα…

:lol::lol:

και τι σε πειραζει δλδ που ειναι αρμανι?

καλα ακουτε ολοι μια μακακια και την λετε συνεχεια…τι λεφταλικα ρεεεεε?ολες οι μπαντες με αυτη την λογικη εμπορικες ειναι…ακομα και οι πολυ αγαπητοι μ μεηντεν εχουν βγαλει ενα σωρο λαιβ δισκους και μπεστ οφ…ακομα θυμαμαι το real live και το real dead π εκαναν επανεκδοση σε ενα αλμπουμ…αυτο σημαινει οτι ειναι εμπορικοι και πουλημενοι?καλα κανουν ισα ισα π προσφερουν υλικο…εκτος αν ειστε 15 χρονοι αμερικανοι μεταλαδες π δν μπορουν να εκτιμησουν εναν δισκο αξιας οπως το Load…γτ αν μ πειτε οτι πουληθηκαν για το st anger τ να πω…οι πωλησεις τ ειναι χαλια…τι λεφταλικα κ μακακιες μας αναγκαζετε να βγαινουμε οφ τοπικ…σχολιαστε το νεο αλμπουμ …ελεος…