Metallica-Death Magnetic (2008)

Ωωωωωωωωωωχου και τι εγινε? μαγκια τους.Εχω και μια ερωτηση,εσυ πιστευεις οτι αμα τους metallica τους ενοιαζε το κοινο θα βγαζανε st.anger?Εχουν τη πολυτελεια(και τη μαγκια μπορω να πω)σαν μπαντα να κανουν και να παιξουν οτι αυτοι γουσταρουν και οχι οι αλλοι.Μαγκια και στους metallica μαγκια και στους hammerfall(κι ας τους σιχαινομαι) να παιζουν οτι θελουν.Ακομα κι ολη αυτη η φασαρια που γινεται με το death magnetic τοσους μηνες δεν εχει γινει και με πολλους δισκους,και σ’αυτο οι metallica ειναι μαγκες.

πειτε τα ρε γτ <<καποιος>> σβηνει τα ποστ μου…

Εδω μιλάμε για το δίσκο των Μετάλλικα, όχι απο που ψωνίζει ο Χετφιλντ, αν φορά αρμάνι ή οτιδήποτε άλλο:)

μάγκες δεν είναι, ήταν απλά κωλόφαρδοι που τους έτυχε ένας burton.

Δεν καταλαβαίνω τι ζόρια τραβάνε μερικοί. Όταν λέω οτι έχουν γίνει οι πατέρες του γυφτομέταλ εννοώ οτι αυτο μου βγάζουν εμένα σαν συναίσθημα. Δεν τη λέω σε κάποιον που του αρέσει όπως δεν τη λέω σε κανέναν που του αρέσει οποιαδήποτε μουσική(σκυλάδικα included). Τη λέω σε μία μπάντα που νομίζει οτι το να παίξει μερικά ανέμνευστα ρίφ που θυμίζουν τις παλιές ενδοξες μέρες τους μαζί με μία άγρια πόζα τους κάνει πάλι αφέντες του μέταλ κιοτι πάντα μπορούσαν να παίζουν έτσι ενώ διάλεγαν το αντίθετο και τέτοιες παπαρίες.Δηλαδή ουσία μηδέν. Το μάι απόκαλυπς είναι απο τα πιο ανούσια γρήγορα κομάτια που έχω ακούσει ποτέ μου, κιαν θεωρούσα κάτι κομμάτια όπως το φιούελ κίτς με τα ου γιέχε και τη βλαχοπροφορά του χέτφιλντ, τωρα αυτά φαίνονται κομμάτια με νόημα και έστω κάποιο λόγο ύπαρξης. Μα έιναι δυνατόν να διαλέγουν ενα χιλιοπαιγμένο ρίφ για βασικό σε κομμάτι τους και να το σκοτώνουν σε τέτοια εκτέλεση με τέτοια φωνητικά? Λες και ακούω μπάντα Λυκείου που προσπαθέι να το παίξει μέταλ ενώ δεν τους ενδιαφέρει η μουσική επειδή τους είπαν οτι θα ρίξουν γκόμενες κάνοντας συγκρότημα “θράς”.Αυτό λαμβάνω εγώ. ¨τοσο κακοπαιγμένο.
Η Παπαρίζου στανταρ μου λέει περισσότερα απο την άποψη οτι αυτή για το ελαφρύ ελληνοποπάκι της κάνει καλή δουλειά, αντιθέτως με το χάλι-μέταλ των Μετάλλικα πυο ακούω τώρα.Δεν καταλαβαίνω γιατί ρίχνω το ανώτατο επίπεδο της συζήτησης μαυτή τη φράση.
The-eye αν δέχεσαι την άποψη μου μόνο επειδή έχουμε δημοκρατία και “πρέπει” τότε εσύ έχεις το πρόβλημα όχι εγώ. Αν τα νέα κομμάτια τους σου βγάζουν άλλη άποψη και συναισθήματα απο αυτά που περιγράφω, μπορέις κιεσύ να τα πείς, δε σου απαγόρευει κανείς, Καιτελος δεν είμαι χέητερ, με το μάστερ οφ πάπετς μεγάλωσα, δεν έχω λόγο να τους μισώ… απλά λέω τι βλέπω μπροστά μου χωρίς να τυφλωνομαι απο οπαδιλίκι. Υποτίθεται οτι οι Μετάλλικα με το ράιντ είχαν “ωριμάσει” και οτι έβλεπαν τα πράγματα πιο σοβαρά, το μάι απόκαλυπς είναι πιο ανώριμο ανούσιο και εφηβικό απο οτιήποτε στο κίλ εμ αλ.

Στην τελική η άποψη μου είναι οτι πολλοί απο τους 80’ς μεταλλάδες όταν έφυγε η μόδα στη δεκαετία του 90 βρέθηκαν ξεκρέμαστοι και σχεδόν γυμνοί γιατί τα κλισέ που βασίστηκαν γκεμιστηκαν οπότε έπεσαν σε πάμπολα ατοπήματα. Δεν είναι δα και τπτ λόγιοι οι Μετάλλικα για να μπορούν να κρίνουν διαχρονικά τη καταστασή τους. Κάτι “κωλόπαιδα” ήταν (με τη καλή έννοια) που κάναν την μουσική επανάσταση τους και είχαν την έμπνευσή τους η οποία φαίνεται χάθηκε σε κάποια φάση. Και το οτι κάναν επιτυχία σε τόσο μικρή ηλικία τους πηρε και τα μυαλά, γιατί και ο Λέμμυ κωλόπαιδο ήταν αλλά είχε κατασταλάξει στα 30κάτι του όταν εκανε χιτάκια με τους Μότορχεντ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σέβομαι κάτι άτομα ή μια μπαντα επειδή έχει βγάλει μερικους πολυ εμπνευσμένους και κορυφαίους δίσκους σ’ένα είδος. Εμένα κάποιο σεβασμό κερδίζουν μόνο άτομα που κρατάνε ή κρατόυσαν τη μουσική τους σε καλό επίπεδο χωρίς να μοστράρονται τόσο, δες Quorthon,Tom G. Warrior και που τους ενδιέφέρε η μουσική σαν τέχνη απο ένα σημείο και μετά κιόχι σαν μέσο πολιτικοποίησης ,οπαδοποίησης, κούλ άτιτιουντ, υπερσκληράδας,υπερμεταλλικότητας, εμπορικότητας, και ότι άλλο δυστυχώς έχει καταντήσει(ή ηταν παντα έτσι?) το μεγαλύτερο μέρος του μέταλ. Απο την άλλη φυσικά μπορώ να ακούω μουσική απο άτομα που πραγματικά θα σιχαινόμουν να τους σφίξω το χέρι και να την απολαμβάνω χωρίς κανένα πρόβλημα. Πολύ σοφιστικέ έγινα …#-o

Αυτο ειναι το θεμα για το οποιο ειπα πριν ‘‘ημαρτον’’…

Αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι ‘επιτυχια’ των metallica να φτασει το thread 255 σελιδες ή ειναι στενομυαλια και ελλειψη περισσοτερο ψαγμενων ακουσματων των οπαδων τους που τους κανει να αναφερονται συνεχεια σε αυτους και καθε ψηφοφορια να εχει κατι απο μεταλλικα.

Σορυ κιολας, αλλα εγω πιστευω πως στο συγκεκριμενο φορουμ συμβαινει το δευτερο, αν και οχι απο ολους τους φανατικους τους.

Υπαρχουν απειροι παλιοι και νεοι δισκοι-διαμαντια, τους οποιους εχω στο προγραμμα να ακουσω/αγορασω που σιγα μην κατσω να περιμενω πλεον απο τους μεταλλικα το νεο αλμπουμ για να μου δωσουν τραγουδια να γουσταρω…!

Οταν βγει και αμα τυχει απο κανεναν φιλο θα το ακουσω. (απο περιεργεια περισσοτερο γιατι δεν πιστευω πλεον πως θα γραψουν κατι που να με ενθουσιασει.)

Μ’αρεσει που οι mods προσπαθειτε να ειστε τυπικοι και να επικεντρωσετε με παρατηρησεις τη κουβεντα στο…ακυκλοφορητο Death Magnetic

Lock ρε παιδια,μεχρι να κυκλοφορησει αλλιως θα ακουμε ολους του φανμποιδες ,με δειγμα 3 τραγουδια να μας το βγαζουν νεο Ride the lighning με συγχρονο υφος και τους απεναντι ακραιους να κανουν συγκρισεις Metallica-Παπαριζου…ενα σωρο μπουρδες…

[QUOTE=Night*Sky;426075]Αυτο ειναι το θεμα για το οποιο ειπα πριν ‘‘ημαρτον’’…

Αναρωτιεμαι κατα ποσο ειναι ‘επιτυχια’ των metallica να φτασει το thread 255 σελιδες ή ειναι στενομυαλια και ελλειψη περισσοτερο ψαγμενων ακουσματων των οπαδων τους που τους κανει να αναφερονται συνεχεια σε αυτους και καθε ψηφοφορια να εχει κατι απο μεταλλικα. [QUOTE]

Oταν υπαρχουν διαφοροι σαν κι εσενα να τους δινουν αξια(που μονο αυτο κανεις πιστεψε με)τοτε ειναι επιτυχια γιατι ασχολουνται και οι φανς αλλα και οι εχθροι τους που δεν εχουν αλλη δουλεια περα απο το να τους κραζουν.Και μη μιλας περι στενομυαλων οπαδων και ελλειψη ακουσματων γιατι αν απευθυνεσαι σε μενα λαθος ανθρωπο βρηκες.Κοιτα και λιγο τη παρτη σου δεν εισαι καλυτερος.

Περιμενε το album πρωτα και μετα βλεπουμε. :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103625

Που θα ηταν 100 σελιδες αν δεν υπηρχαν ξεσπασματα spam σαν και τα δικα σου…

Μην ανυσυχεις εισαι μεσα στο κομματι των οπαδων που τονιζω με τα εντονα γραμματα (οπως και ο The Eye)
Εχεις αρκετα ακουσματα, ασχετα αν ειναι εντελως διαφορετικα απο τα δικα μου. Σε αλλους fans αναφερομαι.

Δεν ειχα σκοπο να κραξω τους metallica, αλλα τους φανατικους οπαδους τους που σε αυτο το φορουμ πετουν τις ‘‘επικοτερες’’ ατακες και βλεπουν παντου μεταλλικα (οπως στις ψηφοφοριες ψηφιζουν τυφλα ο,τι προερχεται απο αυτους)

Παιδιά, δε χαλαρώνουμε λιγάκι? Λογικό είναι να έχει τόση δημοτικότητα το συγκεκριμένο θρεντ… μια που μιλάμε για το πιο δημοφιλές ίσως μέταλ συγκρότημα στον κόσμο αυτή τη στιγμή! Καλώς ή κακώς, έτσι είναι και γι’ αυτό ασχολούνται όλοι μαζί τους…

Αλλά μπορούμε να είμαστε και λίγο πιο cool, ok? :slight_smile:

Eγω απλα συμφωνησα με τον Dr. Edison, αλλος ηταν αυτος που σπαμμαρε αναφεροντας αλλα συγκροτηματα.

παντως απο οτι βλεπω πεφτει κραξιμο στο εξωτερικο…
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103625

Γιατι ρε φιλαρακι δεν κραζεις και λιγο τους haters που μονο και μονο που βλεπουν το ονομα τους γυριζουν πλατη.ολο μιλας για μεγαλο thred αλλα και εσυ σπαμαρεις συνεχεια.Μερικοι ανθρωποι δεν ειναι αντικειμενικοι δεν ακουν πολυ μουσικη ας τους.Ολο καποιος θα πεταγετε και θα ριχνει λαδι στη φωτια…χαλαρωστε…

παιδια μην τσακωνεστε…βγηκε το unforgiven III. ιδου…

Ως προς την ποιοτητα του ηχου,οχι των συνθεσεων.Αν κρινω απο τα σχολια στα ξενα forum κλτ οι ξενοι ειναι σαφως πιο ενθουσιώδεις απο οτι στην Ελλαδα.

ποπο και εισαι και πρωτοτυπος τρομαρα σου…

:bow2::bow2::bow2:Ε-Π-Ο-Σ

τι να κανουμε ρε φιλαρακι? τωρα το ειδα εγω…να μην το μοιραστω μαζι σας?? :smiley:

καρφώνεσαι :stuck_out_tongue: