Metallica-Death Magnetic (2008)

δεν καταλαβαινω γιατι διαγραφτηκε το τελευταιο μου ποστ???[-X[-X

Αποφεύγετε να γράφετε όσο μπορείτε άσχετα με το θέμα μας πράγματα παιδιά. Οι πιθανότητες να διαγραφούν ως σπαμ αυξάνονται. Εδώ μιλάμε για τους Metallica.

παντως απ οσο διαβαζω σε message board και blabbermouth παιζει να εχει γινει χοντρη μαλακια στο μιξαρισμα, και το mastering οσον αφορα το ηχο…

Ωραιοι. Κανουν 5 χρονια να κυκλοφορησουν καινουργιο δισκο, ειναι πανω απο εναν χρονο στο στουντιο και κανουν λαθος στο μιξαρισμα και στο mastering.
100 Τ’ ΑΓΓΟΥΡΙΑ.

Καλημερα παιδια κια απο μενα.Μπαινω καθε μερα στο σαιτ αλλα δεν εχω στειλει ποτε μηνυμα.Διαβαζοντας ολα αυτα τα μηνυματα εδω αλλα και αλλα σαιτ,αποφασισα να βγαλω πολλα που εχω στο μυαλο μου για τους Metallica.Ειμαι 30 χρονων και εχω αγορασει οτι εχει κυκλοφορησει απο Μεταλλικα.Βασικα ειναι ολη μου η ζωη και με εχουν επηρεασει βαθυτατα.Ποτε δεν φοραγα τις μαυρες μπλουζες η ειχα μακρια μαλλια.Εχω παει Ριζουπολη και Μαλακασα,εχω κατεβασει απο ιντερνετ οτι υπαρχει και εχει σχεση με Μεταλλικα,ξερω απεξω ολα τα τραγουδια τους,στο γαμο μου εκανα εισοδο με την εισαγωγη του WHEREVER I MAY ROAM.Παρολα αυτα θελω να πιστευω πως ειμαι πολυ αντικειμενικος στο θεμα Μεταλλικα και θελω να πιστευω πως η γνωμη μου εχει καποια βαρυτητα.Για αρχη θα μιλησω για τα 3 πρωτα τραγουδια του Death Magnetic.
CYANIDE- Το ακουσαμε live αλλα πανω κατω ετσι θα ειναι και στο δισκο.Ας περιμενουμε καλυτερα το cd και μετα κρινουμε καλυτερα.
THE DAY THAT NEVER COMES-Οταν αρχισε το κομματι και αρχισα να ακουω τα drums νομιζα πως μας κανουν πλακα και πως ηταν καποιο αλλο συγκροτημα.Μετα βεβαια ηταν λιγακι καλυτερα αλλα το γενικο συνολο ηταν απαγοητευτικο για Μεταλλικα.Σκεφτειτε το λιγο.Αν ακουγατε αυτο το κομματι απο αλλο συγκροτημα δεν θα περνουσε γενικα απαρατηρητο?Εχει κανα δυο καλα ριφακια αλλα μην ξεχνατε πως ειναι οι μεταλλικα και εχουν να βγαλουν δισκο 5 χρονια.Δεν νομιζω πως μετα απο 5 χρονια το να βαλεις σαν σινγκλ το TDTNC ηταν οτι καλυτερο.Μετα το 4ο περιπου λεπτο ειναι εντελως αδιαφορο.Το υπολοιπο ειναι απλα καλουτσικο.Οσο για την παραγωγη?Δεν λεω κατι μεχρι να βγει ο δισκος.Αν ομως ακουγεται ετσι και στο cd τοτε τι να πω?RICK RUBIN+METALLICA+WARNER περιμεναμε κατι στα ορια του τελειου απο πλευρας παραγωγης.Ξανακουστε τα drums στην αρχη και μετα σκεφτειτε αυτο που σας ειπα.
MY APOCALYPSE-Αλλη μια απογοητευση.Αν βεβαια εισαι 15 χρονων και το μονο που σε νοιαζει ειναι να παιζουν γρηγορα,τοτε ναι ειναι αριστουργημα.Αν σου πουνε πως το τραγουδι αυτο το λεει καποιο αλλο συγκροτημα,θα πεις ‘‘ε,καλο ειναι’’.Οταν ομως αυτο το συγκροτημα ειναι οι μεταλλικα περιμενεις πολυ περισσοτερα.Δειχνουν γενικα πως προσπαθουν πολυ.Ας ελπισουμε πως η παραγωγη στο cd θα ειναι πολυ καλυτερη και πως τα καλα κομματια μας τα κρατανε για εκπληξη.
Τα απομειναρια του ST.ANGER φαινονται στα φωνητικα και λιγο στα τυμπανα.Αν εχετε ξεχασει πως ειναι η τελεια παραγωγη,δεν εχετε παρα να ακουσετε ξανα και ξανα BLACK ALBUM+LOAD+RELOAD.Εμεις οι Μεταλλικα φαν εχουμε γινει πολυ απαιτητικοι μετα απο αυτα τα 3 αλμπουμ( 4 αν βαλουμε και το GARAGE INC.) Εχω τοσα αλλα να πω αλλα θα τα κρατησω για αλλη φορα.Υπομονη μεχρι τις 12/9 και βλεπουμε μαγκες.

Κλαιω απο τα γελια…

Οι φανμποηδες ειναι κακοι και αμυαλοι. Απο την αλλη οι haters ειναι φοβεροι τυποι και ψαγμενοι, εσυ που διαβαζεις αυτο το ποστ μην τολμησεις να πεις κατι θετικο για τα 3 τραγουδια του δισκου, θα εισαι απλα αλλος ενας αμυαλος φανμποης, κραξε, και ας μην το πιστευεις, μονο ετσι θα μπεις στην ελιτ του πνευματος.

Γενικως εχω κουραστει, 13 χρονια τωρα να υπερασπιζομαι αυτην την μπαντα, οταν εβγαλαν το Load καποιοι ελεγαν για τους αλητες που κουρευτηκαν/ξεπουληθηκαν, σημερα οι ιδιοι κραζουν για αναμασηματα. Αστειες καταστασεις ρε παιδια. Αμα δεν τους γουσταρετε γιατι χαλιεστε και μας τα κανετε και εμας τσουρεκια? Δεν νομιζω οτι θα ηταν σωστο να μπαινω στο thread των Hammerfall μετα απο καθε κυκλοφορια να λεω “για τον πουτσο ειναι”, αγνοηστε τους αμα ειναι τοσο χαλια στην τελικη, αφου σαν την Παπαριζου κατηντησαν.

Συγγνωμη για την διακοπη, συνεχιστε το παραληρημα…

Χθες το βράδυ κατέβασα 4-5 άλλα κομμάτια απο το καινούριο αλλα δεν τα έχω ακούσει ακομα. Κατι Devour, Unforgiven 3, ένα ινστρουμένταλ και κάτι άλλα. Ξερετε κάτι ή μήπως είναι τίποτα μούφες?

Το The day πάντως είναι καλό κομμάτι, λίγο τραβηγμένο σε διάρκεια…

(Θέλω να) πιστεύω κι εγώ πως τα πράγματα είναι έτσι. Το είχα σκεφτεί με το που πρωτοάκουσα το TDTNC και μετά το post σου και την υπενθύμιση για το demo δισκάκι της limited edition, που είχα ξεχάσει, θεωρώ πως έχει περισσότερες πιθανότητες να ισχύει.

Συμφωνώ μαζί σου 98%. Ειδικά το bold είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το 2% είναι επειδή θεωρείς τα S&M και St. Anger λάθος κινήσεις. Το πρώτο μου άρεσε, το δεύτερο όχι, το πρώτο το θεωρώ μάλλον καθαρά εμπορική κίνηση, το δεύτερο πηγαία επιθυμία, αλλά δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω ως “λάθος κινήσεις”. Τέλος πάντων, λεπτομέρεια… Και πράγματι, από τους Metallica δεν θα πρέπει να έχουμε απαιτήσεις για κάτι μέτριο που θα το ακούσουμε μία εβδομάδα και μετά θα το ξεχάσουμε, αλλά για κάτι το οποίο θα μας συντροφεύει για όσο ακούμε ανάλογου ύφους μουσική.

[SPOILER]Off topic σημειώσεις:

1. Το St. Anger μάλλον στην πλειοψηφία δεν άρεσε, αλλά πιστεύω πως χαρακτηρισμοί όπως “χειρότερος δίσκος όλων των εποχών στη μουσική” είναι τουλάχιστον αστείοι. Υπάρχουν τελειωμένα brutal death συγκροτήματα που θα σου φανούν απείρως χειρότερα, είμαι σίγουρος. Και βέβαια ούτε το Risk είναι. Για την ακρίβεια το Risk είναι “όμορφος δίσκος για να ξεκινάς τη μέρα σου”…

2. To thread έχει φτάσει τόσες σελίδες και επειδή υπάρχουν τόσα posts που αναρωτιούνται “πώς στο καλό το thread έχει φτάσει τόσες σελίδες” και νοιάζονται λες και τις κλέβουν από άλλα threads (ή τους τρώνε το μπιφτέκι τους). Όπως επίσης και από posts του τύπου “μας τα πρήξατε με τους Λεφτάllica”, που δίνουν τροφή για trolling. Υπάρχουν κι άλλοι λόγοι, αλλά αυτοί είναι δυο off topic που δε χρειάζονται.

3. Εξτρεμιστικές δηλώσεις τύπου “οι Metallica είναι σκυλιά”, καλό είναι να στηρίζονται με επιχειρήματα εξ αρχής, ώστε να αποφεύγονται όσο το δυνατόν τα πολλά νεύρα. Dr. Fred Edison, για παράδειγμα, με το δεύτερο σου post, που στήριζες τα λεγόμενά σου, κατα τη γνώμη μου πάντα, ήσουν αρκετά πιο κατατοπιστικός και σε πήρα στα σοβαρά, σε αντίθεση με το πρώτο σου. Φιλικά, έτσι;

4. Fanboys, ηρεμήστε! Μουσική είναι! Γουστάρουμε, λατρεύουμε, αλλά το τι μας κάνει και νιώθουμε μέσα μας είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και ό,τι και να πουμε δε θα δώσουμε στον άλλο να το καταλάβει, αν δεν το θέλει ο ίδιος. Επομένως, προς τι η φασαρία; Να περνάμε καλά! Τι σημασία έχει αν το My Apocalypse κάνει τον Greywind να ξερνά, όταν εσείς νιώθετε την αποκάλυψη (sic) στα ενδότερα της ψυχής σας;[/SPOILER]

Ω ναι. :thumbup:

Σταματηστε επιτελους οι κακοι haters να χτυπατε τους καημενους μας Metallica! :cry:

μεγάλες μπάντες, μεγάλα πάθη…

θυμηθείτε κ τι έγινε κ στο πανηγύρι της αντιγραφής, d a l o m a …

αγάπη ρε φορουμίτες… έρχεται, έρχεται…

Αφου ακουσα και γω τα 3 καινουρια κομματια (παρα πολλες φορες) εχω να πω οτι ειναι και τα 3 παρα πολυ καλα! πολυ καλες γρηγορες συνθεσεις… ενεργεια κ μελωδια που ειχε λειψει απο το black album και μετα. Δν μπορουμε να σχολιασουμε σοβαρα σχολια του τυπου οτι κανανε λαθος στο mastering του δισκου. Σε αυτους που αρεσαν τα load αρεσει το πρωτο μισο του the day that never comes… σε αυτους που αρεσαν τα παλια τους δισκακια αρεσει το δευτερο μισο του TDTNC αντε βγαλε ακρη τωρα… για εμενα μετριοτιτα ειναι το kill`em all … to reload… kai to St.Anger. Περιμενω και γω τον δισκο για μια ολοκληρωμενη εικονα! Η παραγωγη φενεται να ειναι σαφως καλητερη απο το St.Anger… απο οτι φενεται απο τα πρωτα δειγματα θα εχουμε σε λιγες μερες στα χερια μας τον ποιο “ΔΥΝΑΤΟ” δισκο των Metallica απο το 1991!!! και δν γινεται να συγκρινουμε την παραγωγη των load που ειναι ροκ δισκακια με την παραγωγη του death magnetic! ελεος! απο ενα μικρο samplaki απο το επισημο site τους του unforgiven 3 μαλλον θα ειναι η μπαλαντα του δισκου…και το κομματι θα ειναι πολυ καλητερο απο το 2…το πρωτο δν το βαζω για συγκριση γτ θα ηταν ιεροσυλια :slight_smile: (ξερεται οτι το κρακσιμο στους metallica αρχισε απο το ride the lightning???) για τους τοτε σκληροπυρινικους τοτε αρχησε το “ξεπουλημα” για εμενα φυσικα τετοια λεξη δν υφισταται οταν μιλαμε για τους METALLICA! (πως να ειναι αραγε οταν σε 26 χρονια καριερα τα 25 σε κραζουν οι οπαδοι σου αλλα παρολα αυτα οτι βγαζεις ακομα και μετριο να προκαλει τετοιο πανικο?)

Bασικα ηθελα να το πω τις προηγουμενες μερες αλλα το ξεχασα…
Αν σε καποιον του αρεσει το Unforgiven 2 τοτε πιστευω θα του αρεσει και το πρωτο μισο του TDTNC.

και εγω ενας απο αυτους που μου αρεσει πολυ το unforgiven 2 ειμαι…βασικα παιζει να ειμαι απο τους λιγους που μου αρεσει πιο πολυ το unforgiven 2 απο το unforgiven 1.οποτε γιαυτο και μου αρεσει πολυ το TDTNC

Πάντως έχουμε και τον αυθεντικό συνεχιστή Unforgiven 3. Το πιο αδικημένο κομμάτι του άλμπουμ. Μόνο ο τίτλος σε βάζει σε επιφυλλάξεις πριν ακόμα το ακούσεις… Γι αυτό νομίζω πως μπορεί να μας εκπλήξει. Είδωμεν…

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103680
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103679
http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=103675

Χαχαχαχαχα, δείτε φάτσα trujillo στο βιντεάκι. Η απόλυτη ξενέρα.

ποιο βιντεακι?

Αυτό στο πρώτο link

Το Unforgiven II ηταν πολυ καλο κομματι :wink: Οχι καλυτερο του πρωτου για εμενα αλλα ευκολα το καλυτερο κομματι του Reload !

http://www.metallicabb.com/index.php?showtopic=80463&st=25