Αγια τα λες, ωραιο review φιλε.
Φίλε μου αφού το λεγες και για μένα προς τι το πρόβλημα οτι σου απάντησα? Ποιοι χαρακτηρισμοί??
Νομιζω οτι το κουρασατε και οι 2 πλευρες, επιχειρηματα ή οχι δεν βγαινει κατι απο αυτη τη συζητηση. Σε εκεινον αρεσε σε εκεινον οχι σε εκεινον ναι στον αλλο δε.
Αυτο ειτε πηγαζει απο προκαταληψη(αντιστοιχα στη μια πλευρα ‘‘α το βγαλαν οι μεταλλικα καμια μαλακια θα ναι’’ και στην αλλη ‘‘αααα οι μεταλλικα βγαλανε νεο αλμπουμ, πωπω θα σκισει!’’), ειτε απο καθαρο γουστο του καθενα, ή κι απο τα 2 μαζι.
Τωρα αν εσυ ακουσες το δισκο με επιφυλαξεις, κι εχοντας στο μυαλο σου τη φραση ‘‘αυτο που ακουω ΠΡΕΠΕΙ να μου αρεσει, ειναι μεταλλικα ΠΡΕΠΕΙ να μου αρεσει’’, σιγουρα δεν βγαινεις αντικειμενικος. Αντιστοιχα αν ο της αλλης ‘παραταξης’, εχεις στο μυαλο σου ‘‘σιγα το ριφφ εχω ακουσει καλυτερα, ΠΡΕΠΕΙ να με πεισω οτι ειναι μια μαπα’’, ε ουτε συ εισαι αντικειμενικος.
Αφηστε τον καθενα στα πιστευω και τα κολληματα του, πειτε την αποψη σας αφοβα κι ας φατε κραξιμο. Κανεις δεν μπορει να αλλαξει τα γουστα του αλλου οσο κι αν το θελει. Κι ας προερχονται ολα απο προκαταληψη εσενα τι σε νοιαζει? Αν το γουσταρεις ακου το να γουσταρεις ακομα πιο πολυ κι ας διαβαζεις αντιφατικες αποψεις, αν δεν, τοτε δωσε του αλλη μια ευκαιρια κι αν παλι δεν σου πει τιποτα παρατα το.
δεν αναφερεσαι σε προσωπο αλλα σχολιαζεις αυτο που λεει καπως εντονα!!
:lol: :lol:
:lol3::lol3:
:vibrate::vibrate::lol3::lol3:
σκατα…παω να το ξανακατεβασω…σιγουρα δεν εχω ακουσει τον ιδιο δισκο #-o#-o
Ρε συ Samael το Thrash στο Cyanide που το ειδες ; Θα με τρελανεις βρε αδερφε
Σώπα,σχολιάζω κάπως έντονα…ρε φίλε με δουλέυεις? Δλδ εσένα δε σου φαίνεται ηλίθιο(βγάλε το ψιλό) να τη λες σε κάποιον χωρίς να τον ονομάζεις κιόταν σου απαντήσει να αναρωτιέσαι γιατί σου απάντησε? Το 1+1=3 δεν σου φαίνεται ηλίθιο? Και μετά πετάς και τη μαγκιά να τα πούμε κατα πρόσωπο… γιατί θα με πλακώσεις και στο ξύλο?
Την κάνω απο τη συζήτηση γιατί είμαι στα όρια τσαντίλας.
Μπάι
Υπενθυμίζουμε ότι η διαδικτυακή πειρατεία διώκεται από το νόμο. Απαγορεύεται η δημοσίευση παρανόμων link και η χρήση του forum για την ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με την πειρατεία έργων που προστατεύονται από τo νόμο περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Οποιοδήποτε μήνυμα (post) παραβαίνει τους κανόνες σβήνεται και ο χρήστης, που είναι υπεύθυνος για αυτό, εκτίθεται στον κίνδυνο να υποστεί αποκλεισμό από τη χρήση του forum.
Υπενθυμιζω για όσους δεν το έχουν δει.
Ρε, αφήστε τους τσακωμούς και απαντήστε εδώ:
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?p=432061#post432061!!
καταρχήν γειά σας!!! διαβάζω καιρό το topic για το death magnetic και τώρα που το έχω ακούσει 8 φορές είπα να πω κ γω τη γνώμη μ.
Να δηλώσω εξ αρχής πως ΔΕΝ είμαι μεταλλάς, απλώς ακούω ορισμένα μεταλ σχήματα, μεταξύ των οποίων και οι μετάλλικα και από αυτούς όχι κ τα πολύ σκληρά τους (από master of pupets και μετά ακούω). Όταν βγήκε το st. anger ήμουν 9 χρονών ούτε που άκουγα μετάλικα τότε,όπότε δεν έχω αρνητικες διαθέσεις εξ αρχής. Για μένα εως και το load τα πήγαιναν μια χαρά.Επίσης δεν ξεκίνησα να ακούω τον δισκο με υψηλές απαιτήσεις γιατί ξέρω πως κανένα μα κανένα συγκτότημα δεν μπορεί να βγάλει δίσκο τόσο καλό όσο 15 (και βάλε) χρόνια πριν.
Έχω να πω όμως ότι ο δίσκος μφάνηκε πολύ καλός με τα 3 single να 'ναι για μενα τα χειρότερα κομμάτια του δίσκου. Ειδικά Αll nightmare long, suicide & redemption kai broken beat & scared τα σπάνε!!!
Για μένα είναι ένας δίσκος 10 φορές καλύτερος από τα 3 τελευταία τους και σαφώς καλύτερος από κάθε φετινό δίσκο άλλου μεγάλου συγκροτήματος (βλ.Lepps, Snakes, Cooper)
P.S Φυσικά δεν είναι ούτε το δεξί@@@@δι των 5 πρωτων άλμπουμ και ειδικά του Black
Ρε παλικαρια, μην γαματε το thrad. Υπαρχουν PM 8)
Πισω στο δισκο τωρα.
Αν το Instrumental δεν θυμιζει Justice θα κατσω να με γαμησουν ολοι οι Metallica fans (λεμε τωρα )
Ο μόνος φανμπόης είμαι που δε θέλει να το ακούσει ακόμα?
Βλέπω αυτά που λέτε πάντως και χαίρομαι, αν είναι καλύτερο από τα 2 τελευταία, τότε μιλάμε για δισκάρα
Ούτε εγώ θα το ακούσω προς πείσμα των ημερών! 12/9 στο αμάξι! :thumbup:
Πάντως, ρε παιδιά, διαγράψατε ένα μήνυμά μου έτσι; Γιατί; ΟΚ, off topic, αλλά έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα εδώ και δε δίνει σημασία σε κανένα άλλο thread και είναι κάπως επείγον… Εκτός και αν νομίσατε κατά λάθος ότι έδωσα link για το δίσκο… Τέλος πάντων!
Aν αναφέρεσαι σε μένα freedomofrock ζητώ συγνώμη απλά ήθελα να αναφέρω την πηγή μου.
Γιατί δέν κάνετε ένα Poll για το αλμπουμ???8)
Μου αρέσει το σπάσιμο που κάνει στο end of the line στο 0:42 και korn-ίζει ΑΒΕΡΤΑ.
Σε live εκτέλεσή του θα γίνεται χαμός,όλοι πάνω κάτω,θα σίεται το έδαφος.
Α,ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΕΔΩ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ “TRUE METALHEADS” ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΠΙΠΕΣ ΤΥΠΟΥ “ΤΟ NU METAL ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ METAL.”
@ Samael
Οχι οχι, απλά επειδή πολλοί μπορεί να μην έχετε διαβάσει τα προηγούμενα ποστ, το πόσταρα για να το δείτε.
Απαγορεύονται και λινκς, αλλά και αναφορά σε τέτοια.
Κι εγω το πιστευω αυτο, οτι το Nu Metal δεν ειναι metal. Ειναι κατι alternative που μπαστερδευει με rap, r 'n b, hip hop κλπ.
Και βασικα για του λογου το αληθες δεν μπορεις να παιξεις Nu Metal με κορυδισμα σε E. Αν υπονοεις οτι το Death Magnetic ειναι Nu Metal τοτε φιλε μου, νομιζω, οτι κανεις λαθος. Και δεν ειμαι εγω που το λεω, αλλα η ιδιες η νοτες όταν δεις τις ταμπλατούρες.
πολυ γαματο το αλμπουμ…βαραει τρελα…
"ALL NIGHTMARE LONG
Σχολια: Πολυ τρελιαρικη εισαγωγη. Που αγριευρει οσο πάει. Μακαρι ο Λαρς να μην το γαμουσε με την καταρολα. Στρατιωτικος γρηγορος ρυθμος και θυμιζεις παλια μεταλλικα. Ειδικα μετα που μπαινει το drums ειναι σκετο Justice. Μετα βεβαια γινεται λιγο μοντερο παλι μην ξεχναμε 2008, αλλα παλι πισω ξανα. Γενικα ακουμε ριφοσειρες και μια φωνη του Σατανα. Στιχοι γεματοι μίσως και επιθετικότητα. Φυγαμε. Εχουμε διαρκως εναλλαγες στα ριφς. Μια το ενα, μια το αλλο. Δεν σου μενει κατι ομως στο μυαλο. Μετα το 4.31 ομως γινεται της ποπης. Χαμος. Το κομματι απογειώνεται στο 2008 Metal. Γενικα ρε γμτ ωραια ριφφς αλλα τα εχουν κρυψει οι βλακες. Στο 6ο λεπτο ενταξει αυτα ειναι Mosh Pits και δε συμμαζεύεται. Γενικα ενα κομμάτι άναρχο και επιθετικό. Μέτριο κομματι θα το χαρακτηριζα καθως τα ριφς ειναι παιγμένα απο διαφορες μπαντες και γενικα δεν σου μένει κατι παρα ενα χάος. Πρεπει να προσπαθησεις να για να σου μεινει κατι, που σημαινει οτι ο στοχος του τραγουδιου απετυχε."
Druid το review σου μου δίνει την αίσθηση ότι άκουγες πρώτη φορά το κομμάτι και έγραφες ταυτόχρονα…:-k
Εξού και οι συνεχόμενες αναφορές στο Justice που από ότι κατάλαβα σου άρεσαν με την πρώτη διότι σου θύμιζαν κάτι παλιό και καλό.Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια του δίσκου (λόγω εναλλαγών στους ρυθμόυς που είναι αδύνατον να τους συνδέσεις με τις 2-3 πρώτες ακροάσεις) και κατ’εμέ από τα καλύτερα. Από τη πρώτη στιγμή σου κολάει το refrain και κάνα 2 riff. Για μένα είναι σαν να μεταφέρθηκαν τα πολυεπίπεδα θηριώδη κομμάτια των metallica απο τα 80’s στο 2008 και μάλιστα με πολλή αυθεντικότητα.
Για μενα παιδια μολις τελειωσε αυτο το thread ο δισκος ειναι πολυ καλος για να καθομαι να τσακωνομαι με τον καθενα απο δω μεσα που δεν του αρεσει…τωρα πλεον εχει καργα ακροαση στην επιστοφη των θεων…αναμενω και το live…all niightmare long θεικο refrain ρε πουστη μου…