οχι κ απο τα μεγαλυτερα κατορθωματα ever!!!οι maiden τι να πουν που εχουν βγαλει iron maiden,the number of the beast,piece of mind,powerslave,somewhere in time,seventh son…,fear of the dark,brave new world???:-k
Ναι? Το οτι σε αυτο το φορουμν οι γνωμες ειναι περιπου 90-10 σημαινει οτι δεν εχει καθολικη αποδοχη? Ε τοτε ουτε το Master την ειχε, εχω ενα φιλο που λεει οτι τους φαινεται μετριο, για τον μπεο και το Master λοιπον.
Αλλη μια, αν δεν σας αρεσε μαγκια σας, μην προσπαθειτε να πεισετε κανεναν οτι η γνωμη σας ειναι πιο κοντα σε μια εννοια της “απολυτης αληθειας” την οποια πρεσβευετε, δεν ειναι!
Πραγματικα, σε καθε εναν που λεει “το αλμπουμ ειναι μετριο, τελος” θα του απανταω “το αλμπουμ σπερνει, τελος”, η αποψη μου ειναι πιο τεκμηριωμενη γιατι το λεω εγω.
Μου το χαλάς και ήμουν έτοιμος.:lol::lol:
Άσχετο πάντως στις 19/09 στο BBC Radio 6 ο Dickinson θα πάρει συνέντευξη από τους Metallica.Πιστεύω θα έχει αρκετό γέλιο η φάση.
Και να φανταστεις στις υπολοιπες χωρες του κοσμου(εκει το φαινομενο της γκρινιας και της μιζεριας δεν ειναι τοσο συνηθες οσο εδω) που εχουν τρελαθει περισσοτερο με το d.m βλεπεις 4-5 αρνητικα σχολια στα 100!
+Ολα τα μεγαλα ροκ και μεταλ περιοδικα του κοσμου.
Παιδιά αυτό το θρεντ είναι για να γράφει ο καθένας τη γνώμη του, να απαντήσει μια-δυο φορές κτλ. Όχι για να βγαίνουν συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι να το υπερασπίζονται (ή κράζουν αν τυχόν ισχύει) μετά απ΄κάθε νέα γνώμη.
Καταντάει κουραστικό και οπωσδήποτε όσοι το κάνουν πετυχαίνουν το αντίθετο από αυτό που θέλουν.
Δλδ 2-3 άτομα έχουν πάρει παραμάσχαλα το θρεντ, κουλ
εμενα τουλαχιστον για την σκηνοθεσια-εκει που κολλαω,αφου βλεπω πως κι αλλοι βρισκουν τραγικο το στορυ-,μου φαινεται κ αυτη επιπεδη κ μια απο τα ιδια,slow motion κ αργες κινησεις για να τονισει κ καλα την δραματικοτητα,κ γενικοτερα μου φαινεται ψιλομουφα γενικα το ολο στησιμο…καμια διαφορα απο εναν δλδ κλασσικο σκηνοθετη βιντεοκλιπ ρουτινας…
Σου είπε κανενας οτι το forum εδω μεσα βγαζει αποτελεσματα σαν την metron analisis?? φυσικα και μπαίνουν στο κοπο να γραψουν πιο πολυ αυτοι που τους αρεσει το album. Δεν είναι κριτηριο αυτο.Πολλοι απο αυτους που δεν τους αρέσει το album αδιαφορουν να γραψουν .και τελος παντον ο καθενας λεει την γνωμη του και κανενας δεν είπε οτι ετσι ειναι και τελειωσε…μην κολλας.
Αν αντικαταστήσω τη λέξη άλμπουμ του πρώτου μέρους με το video-clip , νομίζω υπάρχει μία αντίθεση σ’αυτά που λες! Δε θέλω να στην πω προσωπικά , αλλά πολλοί λένε το ίδιο επιχείρημα (βλ. Part 1 ) πολλές φορές και σε άλλα θέματα (βλέπε Ποδόσφαιρο “ναι ναι όλοι τους βρίζετε που δεν έβαλε αυτό το πλασέ , αλλά εσείς δεν είστε καλύτεροι” …το αντεπιχείρημα μου σε αυτό είναι ότι α) εγώ δεν παίζω τόσα χρόνια όσο παίζουν αυτοί, β) δεν κάνω τις προπονήσεις που κάνουν αυτοί γ) δεν παίρνω τα λεφτά που παίρνουν αυτοί και δ) αυτοί πληρώνονται [και ειδικά στους επίσημους αγώνες που βλέπουμε στην τηλεόραση και τους βρίζουμε , πληρώνονται πάρα πολλά κιόλας] για να κάνουν κάτι που τους αρέσει.Αλήθεια πόσοι άνθρωποι κάνουν αυτό που τους αρέσει (στην ουσία χόμπι είναι) και πληρώνονται ? )
και ναι μπορεί όντως να χω άδικο και να αξίζει πολύ περισσότερα ο δίσκος αλλά αυτήν την στιγμή έτσι νιώθω!(και για να πω την αλήθεια σε κείνο το μήνυμα που είπα ότι είναι τελείως φόλα , ειρωνευόμουνα την πιθανή κριτική που θα δεχόταν ο δίσκος…Ότι πραγματικά νιώθω είναι στο προτελευταίο σχόλιο μου…)
Ουτε η ιστορια με χαλασε εμενα, δεν την ειδα τουλαχιστον οπως πολλοι αλλοι ως, “καλοι αμερικανοι την χαριζουν σε κακους Αραβες”, το ειδα καπως διαφορετικα
Δεν αναφερομαι συγκεκριμενα και αποκλειστικα σε εσενα. Απλα με εκνευριζουν οι γνωμες του τυπου “δεχτειτε το, ειναι απλα μετριο” λες και αυτος που το λεει κατεχει καποια απολυτη αληθεια και οι υπολοιποι ειμαστε προβατα πχ.
Και οχι το φορουμ δεν ειναι Metron Analysis, αλλα αυτο το δειγμα εχω, αυτο χρησιμοποιω τι να κανω τωρα8)