Metallica-Death Magnetic (2008)

Eγώ δεν λέω τπτ άκομα…Θα το αγοράσω μόλις βγει…Ας υπάρχει και λίγο η γλυκιά αναμονή…

Ακομα δεν το εχω ακουσει!Με εχει φαει η αγωνια αλλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και πολυ.

Περιέργως, κι εγώ αντέχω… Με όλα αυτά που διαβάζω εδώ πέρα, χορταίνω, μπορώ να πω! Ο δίσκος θα είναι γαμάτος (ή πατάτα), με σαφείς αναφορές στα παλιά καλά albums (οι κακοί το λένε πισωγύρισμα, αναμασήματα του παρελθόντος), με riffs που είναι φοβερά, αλλά ταυτόχρονα βαρετά (!) και μια παραγωγή που δε σπέρνει, αλλά όλοι ελπίζουν να σπέρνει στις 12 ώστε να αξίζει παράλληλα και ο δίσκος! :stuck_out_tongue:

Ωραία πράγματα δηλαδή! :thumbup:

Οι Metallica επεστρεψαν και είναι οριστικό!!!Απλά δημιουργώντας τον πιο αντισυμβατικό τους άλμπουμ!!!Ναι!Πιστέψτε το!Τέλος το βλαχοστόνερ!Οι μάστορες συνήλθαν-δεν ξέρω πως και δεν με νοιάζει κιόλας- και παραδίδουν Νέα Μαθήματα Για Νεόκοπους Μεταλλάδες!!!Το Νέο Βιβλίο Των Ριφφ μόλις γράφτηκε από τον James και χιλιάδες πιτσιρικάδες θα κάτσουν να ξεστραβωθούν όπως έγινε και τότε στα 83-86.
Μια νέα εποχή αρχίζει για το μεταλ και ευτυχώς την ορίζουν οι Metallica και οχι τιποτε τσουτσέκια του MTV!
Αυτή είναι η υποκειμενική άποψη ενός παλιομεταλλά…Απλά ακούστε το μερικές φορές πριν το κρίνετε,εδω δεν εχετε να κάνετε με Disturbed-ika τρίλεπτα πιασάρικα χιτάκια…Καλό χειμώνα!

sorry αλλα ουτε νεα εποχη αλλαζει με αυτο το δισκο, ουτε παραδιδουν κανα μαθημα σε καποιον. βγαλανε ενα δισκο με σαφης προσανατολισμο σε παλαιοτερα δικα τους τραγουδια,ακουσματα και επιρροες με συγχρονο ηχο που φυσικα εχει να ικανοποιησει οπαδους τους αλλα περισσοτερο τους ιδιους τους εαυτους τους.
το οτι ειναι καλος ο δισκος δεν το αμφισβητει κανεις αφου το ακουσει 3-4 φορες.
παντως στονερ ηχο και doom ακους πολλες φορες μεσα στα τραγουδια, αλλα σε μικρο βαθμο.

Αστεία δήλωση.

αν δεν σαρεσει με την 4η τι να πω…

Ότι είμαι κουφός :stuck_out_tongue:

Εγώ με 1 ακρόαση έχω να πω για έναν καλό δίσκο, που δεν θα απογοητεύσει τους οπαδούς, αλλά ούτε και θα φέρει την επανάσταση. Ικανοποιητικό.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μόνο που επέτρψε μου να αναφέρω και το περσινό The Blackening των Machine Head. Mάλλον οι 2 καλύτεροι δίσκοι της τελευταίας 5ετίας!

Είναι το Magnetic καλύτερος δίσκος της τελευταίας πενταετίας??8O8O8O

ναι το death magnetic ειναι με διαφορα ο καλητερος δισκος της τελευταιας 10ετιας! αλλαγες κ γεφυρες που εχουν τα καινουρια τους κομματια δν υπηρχαν στα παλια τους…οποτε δν μπορουμε να πουμε οτι απλα γυρισαν σε οτι παιζανε παλια! ολα τα reviews σε ολο τον κοσμο μιλανε γι εναν παρα πολυ καλο καλο δισκο με διαμαντια μεσα, μονο εδω στην ελλαδιτσα ειμαστε λιγο σκαλωμενοι. Ειναι ΜΟΥΣΙΚΗ! Δυνατος ηχος με ξεκαθαρες μελωδιες κ καινουριες ιδεες! ειναι METALLICA! και ο δισκος μια απαντηση σε αυτους που βιαστηκαν να τους θεωρησουν τελειωμενους!

Υπαρχει ηδη thread φιλος. http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=57&highlight=�����������

ημαρτον δηλαδη!

Ναι ρε συ φρήδομ, εδώ έβγαζαν καλύτερο συγκρότημα της χρονιάς τους Maiden την εποχή του Bayley. Είναι η μοίρα των συγκροτημάτων-μεγαθηρίων αυτή.

Ευτυχώς πάντως, οι Metallica μας αποζημίωσαν με έναν πραγματικά πολύ καλό δίσκο… Για τον οποίον θα γράψω κάποια άλλη στιγμή πιο αναλυτικά τη γνώμη μου…

οκ και εγώ έχω πει ότι ο δίσκος είναι πάρα πολύ καλός, αλλά όχι της 5ετίας, πόσο μάλλον της 10ετίας…#-o
υπάρχουν σαφώς πολύ καλύτερη δίσκοι…

Now playing: Anathema - One Last Goodbye
via FoxyTunes

Προφανώς τα τελευταία 10 χρόνια δεν έχεις ακούσει κανένα δίσκο.

Προφανώς δε ξέρεις τι σημαίνει “προσωπική άποψη”.

και ποιοι ειναι αυτοι οι τοσο καλυτεροι δισκοι??? να μαθουμε να ακουμε μουσικη καποια στιγμη! Οτι μα Οτι και να βγαζανε το ιδιο θα λεγανε αυτοι που κραζανε πριν καν ακουστουν τα κομματια. εδω ακουσα οτι το unforgiven 3 που ειναι ενα παρα πολυ ωραιο κομματι ειναι βασισμενο πανω στην για μενα μετριοτητα i disappear! #-o

Εγω πιστευω πως εχουμε να κανουμε με ενα καλλιτεχνικο οροσημο του 20ου αιωνα.

Απλά υπάρχει μια ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στο καθαρό οπαδηλίκι και σε μία κατά το δυνατόν ψυχραιμότερη και εμπεριστατωμένη κρίση.

Το να ανακηρύττεις (εγώ, εσύ, ο καθένας) ένα δίσκο τον καλύτερο -ή έστω μέσα στους Χ καλύτερους- της τελευταίας δεκαετίας είναι κάτι που ναι μεν μπορεί να γίνει εύκολα, αλλά στερείται ουσιαστικού αντικρύσματος όταν αυτό γίνεται μετά βίας 2 εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του.