Metallica-Death Magnetic (2008)

Τo Death Magnetic προσωπικα εβγαλε απο μεσα μου μια ενεργεια που ειχα να την νιωσω απο τοτε που ημουν 16!!! βαλτε judas kiss… Broken, Beat & Scarred και τα υπολοιπα οσο ποιο δυνατα γινεται! και αφηστε τους γειτονες να καταλαβουν οτι δν θα ηρεμησουνε ΠΟΤΕΕΕΕΕ :smiley:

συμφωνω φιλε coyote, εχεις απολυτο δικιο αλλα γιατι μονο του 20ου? θα μπορουσε να χαρακτηριστει ως το αλμπουμ που περιεχει μερικες απο τις καλυτερες μουσικες ιδεες ολων των εποχων.

Φυσικά και ξέρω, και τη σέβομαι κι ολας:wink:

Αλλά τέτοιες δηλώσεις φαίνονται κάπως άμα με καταλαβαίνεις. Αν όχι δε πειράζει.

Είσι υπερβολικός[-X

και πόσο είσαι? 17?

26…

Τι αν όχι δε πειράζει μωρέ. Σου φαίνομαι να είμαι κολλημένος γενικά?
Πετάγεται ένας και λέει τις γραφικότητες του για το ότι είναι καλύτερο από το Master of Puppets ξέρωγω, και πλακώνουν άλλοι 12 και τον κράζουν.
Μπράβο, το φόρουμ έχει 12 Captain Obvious.

Δε ξερώ τελικά ποιός είναι ο γραφικός της υπόθεσης όμως.
Ο monte αν δε κάνω λάθος είχε πει να κλειδωθεί το θρεντ για 3 βδομάδες. Κάντε το.

Γραφικο ειναι αντι να κατσεις να γουσταρεις εναν δισκο να καθεσαι να τον συγκρινεις με παλιοτερους δισκους! εγω το μονο που ειπα ειναι οτι στην κατρακυλα που εχει παρει η μουσικη το Death Magnetic ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ μια σκαλα πανω! (και εννοειται οτι ηξερα τι θα ακουσω πριν το γραψω)

Στο είδος του ναι είναι. Αν διαφωνείς δικαίωμα σου.

vasilisvtc, μάλλον ακούς ελάχιστες καινούριες κυκλοφορίες για να το λες αυτό.

Έξυπνο, αλλά να σε πληροφορήσω ότι βρισκόμαστε στον 21ο!

Το οποίο είναι thrashostoner; :lol::lol::lol::lol::lol:

ουτε της χρονιας δεν ξερω αν ειναι αλλα δεν μπορω να πω γιατι δεν ακουω τοσες πολλες μεταλ κυκλοφοριες. αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι πολυ καλο αλμπουμ αλλα το θεωρω πολυ δυσκολο εως αδυνατο για μπαντες οπως μεταλικα μειντεν πριστ να βγαλουν σημερα ενα αλμπουμ που να φτανει σε τετοια επιπεδα πραγμα που ειναι και λογικο.

ακρετες καινουριες κυκλοφοριες ειναι αξιολογες…αλλα εδω μιλαμε για δισκαρα!!!

Pop Punk είναι με πλήκτρα

χωρις να θελω να ειρωνευτω η να μειωσω καποιον, ειμαι σιγουρος πως υπαρχουν παρα πολλοι που οτιδηποτε εβγαζαν οι metallica που να περιεχει σκληρα riffs και καλη παραγωγη θα το θεωρουσαν απο πολυ καλο εως κορυφαιο…

αυτο βεβαια δεν συμβαινει μονο με τους metallica ετσι…:wink::wink:

Εντάξει παιδιά, τι να γίνει, ο άλλος μπορεί να θεωρεί το DM ως το πολιτισμικό ορόσημο του 21ου αιώνα. Εδώ που τα λέμε, μπορώ να καταλάβω τέτοιες δηλώσεις. Είχαν πολλά χρόνια να κυκλοφορήσουν οι Metallica άλμπουμ που να συσπειρώνει τους περισσότερους απο τους οπαδούς τους και να λάβει θετικές κριτικές απο τους περισσότερους… Είναι και οι Metallica (δλδ ένα απο τα λίγα μεγαθήρια αυτής της μουσικής), οι όποιες υπερβολές είναι αναμενόμενες. Άμα ο άλλος το βλέπει έτσι, με γειά του με χαρά του.

Θα ήθελα να ήξερα μερικούς δίσκους που είναι οι καλύτεροι της τελευταίας 5ετίας (και προφανώς καλύτεροι από το Death Magnetic) και είναι αποδεκτοί απ’όλους τους μεταλλάδες και δεν είναι απλά μια προσωπική άποψη. Για πείτε μου όλοι οι ειδίμωνες …

Η ιστορία θα δείξει αν είναι η όχι το Death Magnetic τόσο καλό όσο φαίνεται ότι είναι. Απλά μερικοί ενοχλούνται που βρήκαν τα μουσικά υποκατάστατά τους τόσο καιρό και τώρα έχουν μπει στον πειρασμό να αγοράσουν το D.M. Και ΝΑΙ…ο δίσκος έχει μεγαλύτερη αξία επειδή είναι METALLICA…γιατί το όνομα το φτιάξανε μόνοι τους και με την αξία τους, σε κανέναν δεν χαρίζεται η δόξα και η αναγνώριση.

Αν κάποιος έλεγε 1 μέρα μετά την κυκλοφορία του Master of Puppets ότι πρόκειται για τον μεγαλύτερο μεταλ δίσκο όλων των εποχών θα τον σταυρώνατε και θα γελούσατε? ευτυχώς η ιστορία είναι δίκαιη σε τέτοια θέματα

Οι priest το εκαναν φετος φιλε μου…

Οn topic: Θα το ξαναπω, τα ριφς και τα γκαζια δεν σωζουν την κατασταση… Δεν ειμαι οπαδος των Metallica αλλα αυτο δεν σημαινει οτι στην δισκοσυλλογη μου δεν εχω τα πρωτα 5 αντε και το garage…
Ηθελα παρα πολυ να ακουσω τουλαχιστον κατι σαν το black album γιατι απο master δεν παιζει περιπτωση.
Η παραγωγη και ο ηχως γενικα δεν εναι αυτο που λεμε original metallica. Που ειναι ο ογκος? Που ειναι εκεινος ο ηχος των ντραμς που σου εμπαινε στο στηθος? Και καλα… το unforgiven (εκτος απο σιριαλ πλεον) που κολλαει με τα 2 προηγούμενα? Το my apocalypse ναι εχει γκαζια αλλα δεν ειναι thrash. Ας το παρουμε χαμπαρι οτι ετσι θα ακουγονται… Τουλαχιστον δεν θα ξαναβγαλουν κατι σε St.Anger (ελπιζω)…

το AMOLAD

ας κανουμε ενα αρχειο που να αποθηκευονται ολα αυτα, κριμα ειναι να χαθουν.

…ρε παιδια…τι λετε?? και εγω ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΩ METALLICA αλλα τι ειναι αυτα που βλεπω?

τελικα ειναι στραβος ο γιαλος η στραβα αρμενιζουμε??
“ο καλυτερος δισκος της 10ετιας” “μοναδικη μουσικη μελωδια” ρε σεις…μηπως ακουω αλλο δισκο…?
death magnetic δεν λεγετε? σωστα… ?? (πρεπει να αρχισω τα ναρκωτικα μαλλον…)