Metallica-Death Magnetic (2008)

σωστα… τα μουσικα ακουσματα του καθενα μας και η μουσικη παιδεια που εχουμε διαφερει. οποτε οσοι σαν εμενα το γουσταρουμε ας συνεχισουμε να το λιωνουμε στο σπιτι…στο αμαξι…να σιγοτραγουδαμε τους στιχους ακομα και στην δουλεια…και οι υπολοιποι ας ακουσουν κατι… αλλο… How can I be lost?
If I’ve got nowhere to go…? 8)

Εξαρτατε τι ακουει ο καθενας.
Εξαρτατε απο τι σκοπία το βλέπει ο καθένας.

Ο αλλος μπορει να ειναι κανίβαλος και να γουσταρει γκαριδες και θόρυβο.
Ο αλλος να ειναι πορωμενος με τα 80s.
Ο αλλος να εχει κόλλημα να βριζει τους Μεταλλικα έτσι για να πάει κόντρα στο ρεύμα.
Ο άλλος να έχει πολύ υψηλά στάνταρ.

Εγω προσωπικά, το βλεπω από μουσική/κιθαριστική άποψη. Μου φαίνεται ότι το album πρωτοτυπεί παικτικά. Δηλαδή το στιλάκι που παίζει heavy αλλά μετά ημερεύει λίγο.

• Τι μας λες μωρε μαλακα, αυτο το ακουμε 10 χρόνια τώρα (θα ελεγε ενας).
  • Ναι. Αλλά μόνο αυτό το album ταιριάζουν αυτά τα δύο και δένουν τόσο μεταξύ τους που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιο είναι τι.

Το απότελεσμα είναι να ακουστεί το metal σε περισσότερο κόσμο (οχι αποκλειστικά σε μεταλλάδες) και να ανεβεί λιγάκι στις φωτεινές γεματές βυζιά μπούτια χωρίς ταλέντος γυμνες πουτ@νες και g@y που παίζουν σήμερα τα ραδιόφωνα.

Το εχω βαλει σε φίλους που είναι σκυλάδες τις κακιάς ώρα και πρέπει να σας πω οτι είπαν “Καλο ειναι”.
Η γνώμη των ίδιων για προηγουμενα album “Τι μαλακιες ειναι αυτες. Σατανιστες ου!”

2008 - 1980 Πρέπει να υπάρχει μια εξέλιξη ετσι δεν ειναι ;
Και οσο για το κουρδισμα σε C. Ειναι σκετη μαλακια κατα την γνωμη μου.

Saints Of Los Angeles
4 Way Diablo
Inner Sanctum

Να υποθέσω ότι δεν έχεις κανένα από τα 3 για να τα λες αυτά ε?

Vangelis το Amolad??? nice…τωρα αρχιζω και καταλαβαινω γτ διαφωνουμε…αν αυτο το πραγμα θεωρειται καλος δισκος…ελεος…αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα…

Το Μad μόλις έβαλε το The Day That Never Comes…Θα ήθελα να δω τα μούτρα μερικών μερικών που περίμεναν να παίξει Χατζηγιάννη(ήμαρτον πια).

Και τι δουλεία έχουν μουσικά οι δίσκοι που αναφέρεις με το death Magnetic??? H ισοπέδωση των πάντων όμως!!!

Και προφανώς εγώ τουλάχιστον εχω και τους 3 δίσκους

Διαφωνεις?

leris τα εχω ακουσει και τα 3 σε φιλο…αλλα οχι και να παω να τα αγορασω…ελεος και παλι! Η παρασκευη ειναι κοντα!!!

shadowking69 πες τα γιατι εχουμε αρχισει να συγκρινουμε οτι να ναι

Μήπως να περιμένετε να ακούσετε τον δίσκο -όσοι δεν τον έχετε ακούσει ολοκληρωμένα- ή να τον ακούσετε λίγες περισσότερες φορές -όσοι τον έχετε κατ**άσει-;

Νομίζω είναι λίγο άκυρο να μιλάμε για κορυφαίο δίσκο από τη στιγμή που δεν έχει κυκλοφορήσει, δεν έχετε χωνέψει στίχους/μουσική, τέλος πάντων είναι ακόμα τόσο μα τόσο νωρίς για τέτοιες ατάκες. Καλά για τον κορυφαίο δίσκο της δεκαετίας, ή ό,τι γράψατε, ελπίζω να ήταν πλάκα, δεν έψαξα πολλά ποστς.

Γενικά μην υπερβάλλετε τόσο. Πάντως αν όλα τα κομμάτια είναι σαν το …nigthmare κτλ, ε τότε είναι ένας απλά αξιοπρεπής δίσκος. Δηλαδή 8 λεπτά τραγούδι, παρά το γαμάτο ριφ και την ομολογουμένως καλή φωνή του Χέτφιλντ, ε δε στέκει τόσο στους Μετάλικα. Οκ, ελαττώστε λίγο τα σόλο, καταντάει ΒΑΡΕΤΟ.

To Τhe End of the Line πάντως -από το πρι-χίαρ που έχει το youtube- έχει γαμάτο ριφ.

PEACE

Έχω το δεύτερο και γέλασα όταν το είδα στη λίστα σου…προφανώς μου απάντησες σύμφωνα με τα γούστα σου και όχι με βάση την κοινή αποδοχή του μεταλ κόσμου…

εχουμε ακουσει τον δισκο…ελεος… τελευταιο ποσταρισμο δικο μου για σημερα ηταν αυτο…οταν λεμε για εναν απο τους καλητερους δισκους της δεκαετιας εννουμε οτι απλα εχουμε βαρεθει να βλεπουμε τα ιδια και τα ιδια χωρις καινουριες ιδεες… (βλεπε maiden ktl) Και Sorry αλλα οσο και αν ποναει μερικους το death magnetic σε μια εποχη με τοσες μετριες metal κυκλοφοριες και οτι αλλο κυκλοφορει σημερα θα ξεχωρισει! αυτα! φιλικα…παω για δουλεια και να ξαναλιωσω το δισκακι… :slight_smile:

Δε βλέπω κανέναν μορφασμό πόνου από χρήστες στο θρεντ, ούτε στις βόλτες μου στην πόλη. Τουλάχιστον δεν πιστεύω όσοι πονούν, να το έπαθαν από το Ντεθ Μαγκνέτικ.

Τη γνώμη μου λέω, όπως εσύ. Προφανώς όμως είσαι φανατικός οπαδός τους και δεν είσαι καθόλου αντικειμενικός. Επίσης ένας δίσκος για να είναι “της δεκαετίας” δεν αρκεί απλά να βγει σε μια δεκαετία που οι άλλοι δίσκοι είναι κουλοί, γιατί τότε απλά δεν είναι ένας μάπα δίσκος. Αυτό όμως δεν τον κάνει εξαιρετικό. Εκτός αυτού, εγώ τα τελευταία χρόνια μόνο κουλές/μέτριες/βαρετές/αναμασημένες κυκλοφορίες δεν έχω ακούσει, τόσο στο μέταλ όσο και στο ροκ “γενικότερα”.

Επίσης, το ποστ μου δεν απευθυνόταν σε σένα προσωπικά που “εχεις ακούσει το δίσκο, έλεος”, γι’ αυτό μπορείς να είσαι λιιιιιγο λιγότερο απότομος :slight_smile:

Εχω φαει κολλημα…τον ακουω σπιτι,στο αμαξι,στο iPod παντου…Παρα παρα πολυ καλος ο δισκος κατα την γνωμη μου…Ειναι για ολα τα γουστα…εχει και μελωδικα και γκραγκανατα σημεια,αλλα πανω απολα ειναι Μεταλλικα και ‘‘βρωμαει’’ James Hetfield !!!

'Cause we hunt you down without mercy
Hunt you down all nightmare long
Feel us breathe upon your face
Feel us shift, every move we trace

χαλαρα ο ένας απο τους ύμνους των τελευταίων χρόνων…

χωρις το “ο”…:stuck_out_tongue:

αλλά μια στιγμή…επαναδιατυπώνω:

χαλαρά ο ύμνος των τελευταίων χρόνων…καλυτερα τωρα:)χεχεχ

Τελικά έχει πλάκα αυτό το thread…ρίχνεις μια το δίχτυ και μαζεύεις πράμα…

Μήπως “αρκετες καινουριες κυκλοφοριες ειναι δισκάρες…αλλα εδω μιλαμε για μια αξιόλογη κυκλοφορία!!!”

Λέω μήπως…

Say them goldenmouth, say them…

Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω,
έλα να πάμε απ’την αγάπη πιο πάνω.
Χέρια ψηλά δως μου να ανέβω.
Σ’ένα θεό,σε σένα τώρα πιστεύω.

επίσης ένας από τους ύμνους των τελευταίων χρόνων…

Παντως το μονο που ξερω ειναι οτι το αλμπουμ βγαζει τον 16 χρονο μεσα μου που χοροπηδουσε σα μωρο οταν ακουγα για πρωτη φορα το blackened…Και οσο για τους κυριους που λενε τον νεο δισκο των judas κορυφαιο για τοσο μεγαλο συγκροτημα.μαλλον δεν εχουν ξανακουσει priest…ΝΑΙ ειναι το comeback της χρονιας και προβλεπεται να ειναι ενας πολυ σημαντικος δισκος…Αιντε γιατι μερικοι εδω μεσα συγκρινουνε το μεταλ με χατζηγιαννη (?) και δε ξερουν ουτε εχουν δει τι μπορει να κανει το metal!Και θυμιζω χωρις τους METALLICA ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ METAL ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ!!

χαχαχ!τι χαμος 8εε μου…
λοιπον εγω περιμενω να βγει και να παω να το παρω.συγκρατιεμαι και δεν το κατεβαζω.οποτε δεν εχω αποψη.εκτος απο τα τρια κλασικα ομως θελησα να ακουσω και το ανφοργκιβεν ΙΙΙ.1)δεν 8α μπω στο τρυπακι να τα συγκρινω καθως σαν τις αλλες 2 τραγουδαρες δεν ειναι για διαφορους λογους.(ειμαι απο τους λιγους που τους αρεσει πιο πολυ το ΙΙ απο το Ι)
αλλα εχω 1-2 παρατηρησεις.γτ πρεπει ναναι 8 λεπτα ρε γμτ??ποτε δεν καταλαβαινω γτ ναναι τοσο μεγαλο σε διαρκεια τραγουδι ειδικα με τοσες εναλλαγες μουσικης μεσα?καπου κουραζει.τα φωνητικα ωραια.σε καποιο σημειο γινεται πολυ ατμοσφαιρικο και βγαζει ωραια συναισθηματα.
και κατι αλλο!πιανο ρε παιδια πιανο??χαχαχ!!
λιγες μερες ακομα…

εγω θα κανω και μια συγκριση και θα πω οτι το death magnetic για μενα ειναι πολυ καλυτερο απο τα τελευταια 2 των maiden(για να παμε πλεον και στην κλασικη κοντρα που υπαρχει εδω μεσα…:p) ΧΑΛΑΡΑ!!!επισης να θυμισω για εκατοστη φορα οτι οι ιδιοι που θαβουν τωρα το death magnetic θαβανε και το load οταν βγηκε,αλλα μετα απο καποια χρονια…