me too!!!
αυτο δυστυχως θα ισχυει ΠΑΝΤΟΤΕ στη μουσικη…
μη σου πω και το ανγκερ σε 5 χρονια 8α το 8εωρουνε πολλοι δισκαρα…:lol:
Χαχα, έχω δύο παιδιά στο μσν με ονόματα στίχους απ’ το Death Magnetic, και πρόσεξα το παρακάτω:
ο ένας
“How Can I Be Lost, When I’ve Got Nowhere to Go”
και ο άλλος
“How Can I Blame You, When It’s Me I Can’t Forgive”
τι διάολο το γυρίσανε στη φιλοσοφία οι Metallica?
…στην Ελλάδα
…παγκοσμίως
#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
για το st.anger δε ξερω…εμενα παντως απο την αρχη μου αρεσαν καποια κομματια απο το st.anger!!!
frantic,st.anger,some kind of monster,sweet amber, και καποια μικρα μερη απο unnamed felling και my world.αυτα!!
Καλα,μην παιρνεις κ ορκο…
Για κλάμματα!!!
υ.γ Ελπίζω να μην σβηστεί πάλι το ποστ, α ρε Παπαδόπουλο που χρειαζόματε:p
Kάτι γενικό και οφφ τόπικ: Αντιλαμβάνεστε πως είναι μια μπάντα να έχει επηρεάσει από Psychotic Waltz μέχρι Linkin Park (!) και από Tool μέχρι Nickelback (!). Για σκεφτείτε το εύρος απλά.
Κάτι ειδικό και ον τόπικ: Γνώμη για το δίσκο θα πω όταν φτάσω τις 50 ακροάσεις. Τώρα ειμαι καπου 20-25 (καλά ειναι σαν να την είπα τη γνώμη :p)
Όμως το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται να βρεθεί εχέφρων φαν των ΜΑΙΤΑΛΙΚΑΤΣ να πει ο δίσκος είναι για τα μπάζα. Όπως και να το κάνεις -και ανάποδα να τον βάλεις να παίζει, και με voice-over Χατζηγιάννη- ΔΕ γίνεται να πεις ότι ο δίσκος απογοητεύει. Από κει και πέρα είναι προσωπικό θέμα πόσο πολύ θα σου αρέσει.
Αυτά προς το παρόν
υπαρχει αλλο τοπικ για αυτα…(κ δεν κλ@νει μια,γνωμη μου…)…αλλα σε αλλο τοπικ αυτα…
Τα λινκ απαγορεύονται:wink:
kttp://rapidshare.com/files/143938270/2008MDM.rar
Δεν τον έχω λιώσει τόσο ώστε να εκφέρω ασφαλή άποψη, αλλά σίγουρα μερικές συνθέσεις κάνουν μπαμ ότι πρόκειται για εξαιρετικό δίσκο. Συνθέσεις που δεν υπήρχαν όυτε στο St. Anger αλλά ούτε και στα Load/Reload. To Suicide and Redemption για παράδειγμα, σπέρνει θανατερά και είναι αναμφίβολα από τα πιο πωρωτικά ορχηστρικά κομμάτια που έχω ακούσει.
To Suicide & Redemption δείχνει ότι κάποιος εκεί μέσα ακούει καινούρια πραγματάκια
O The-Eye που χαθηκε;
Λετε να 'παθε τιποτα απο τη συγκινηση;
Γενικά ο δίσκος είναι ανώτερος του St.Anger . Από κει και πέρα είναι πιο ενδιαφέρων δίσκος και από το Reload. Μου θύμισε πολύ εποχές “and justice for all” , κυρίως επειδή δείχνουν διάθεση να μπλέξουν πολλά riff και στακάτους ρυθμούς στα κομμάτια τους. Η φωνή του Hetfield σε πολύ καλό επίπεδο και γενικά Hammett και Ulrich στα κλασσικά τους standard . Μεγάλο αρνητικό , αν και αναμενόμενο , πως δεν ακούγεται μπάσο. Τι κόλλημα και αυτό ρε παιδί μου να θάβουν το μπάσο αυτοί οι άνθρωποι. ¶ρα στη σούμα για μένα μένει το εξής: Καλή προσπάθεια από τους Metallica να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και σύγχρονο της εποχής τους και όχι απλά να αντιγράψουν δικές τους παλιές ιδέες .Καλύτερο των δύο προηγούμενων δίσκων, αλλά σίγουρα όχι στα επίπεδα της χρυσής εποχής τους (Στο ranking των δίσκων βάζω το death magnetic κάτω από το Load).
Φαντάζομαι ότι το μπάσο θα ακούγεται ακόμα περισσότερο στο κανονικό cd αλλά ήδη ακούγεται λίγο παραπάνω από προηγούμενες κυκλοφορίες τους.
Το Suicide And Redemtion είναι φοβερό instrumental!
εμενα παντως το μπασσο μια χαρα μου ακουγεται!!δεν χρειαζεται να ακουγεται και μονο μπασσο.
φιλε κατι γινεται με μας…και μενα μου αρεσε το st.anger…:?:roll:
τι ωρα τους επηρεασαν?
ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΙΣΚΑΔΙΚΟ!